Arama sonuçları: *

1. T

Gigabyte rtx 4060 alınır mı? sistemimle nasıl çalışır

Bende var olarak gözüküyor alınıyorda
  2. T

Gigabyte rtx 4060 alınır mı? sistemimle nasıl çalışır

Merhabalar yakın zamanda https://www.itopya.com/thunder-4060-v3-intel-core-i5-12400f-gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb-16gb-ddr4-51_h28796?_sgm_campaign=scn_ccb7d464ea000&_sgm_source=28796&_sgm_action=click Bu sistemi almak istiyorum yanında rampage 180hz 0.5ms monitör alacağım GİGABYTE...
  3. T

İtopyadan hazır sistem almalımıyım

Ona verilmez buna verilmez kral bana bileşen öner öyle bi sistem gelirse alayım monitör olarak ne alayım mesela
  4. T

Çok bir acelesi yok ama bayramdan sonra yüksek ihtimal çok artacaktır fiyatlar monitör için ayrı tekrar eklemem gerekir itopyada indirim olduğu içn bunu düşündüm 4kyada rampage 180hz 0.5ms monitör yanında toplam 26k ya geliyo
  5. T

26500 lük bir bütçem var zorlasam önerebileceğin varmı
  6. T

Sistemde çok bir şey açmayı düşünmüyorum ztn bana gayet yeterli olduğunu düşünüyorum öğrenmeye çalıştığım insanlar kötülüyor bi sorun yaşanırsa ilgilenmediklerine dair bunu öğrenmek istedim
  7. T

Teşekkürler ikinizede
  8. T

Sonrasında bir sorun çıktımı
  9. T

Herkese merhaba ilk pc mi alacağım ama nereden alacağımı bilmiyorum itopyaya baktım güzel ve indirimden dolayı bütçeme uygun sistemler ve monitör var ama yorumlarda çok kötülemişler ilgilenmiyolar sorunlu geliyor gibi bunlar gerçekmi yani aldığımda herhangi bir sorun yaşarmıyım ilk olacağı için...
Top Bottom