Arama sonuçları: *

• Users: furk4
  • Order by date
  1. F

Ekran Kartı almak istiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

Karar verdiğim ekran kartı FurMark testi sizce alınır mı?
  2. F

Arakadaşlar bütçeyi 30.000 TL yapabilirsem ne tavsiye edersiniz?
  3. F

5060 ti alacak olsam hangi psu tavsiye edersiniz?
  4. F

Bugün aklıma geldi de bu takılma veya anlık dropların olduğu ekran kartı RDNA4 kullanıyo, RX 9070 XT ekran kartında bu problem olmuş. Hepsinde olmayadabilir ancak insanın içine bir kurt düşüyo sonuçta.
  5. F

5070 minimum 28000 buldum elden alabilceğim veya gidebileceğim yerde
  6. F

RDNA2 de sıkıntı var mıdır peki?
  7. F

Olabilir ama mining yapılıp yapılmadığını veya bi sorunu olup olmadığını çok anlayamayabilirim o yüzden 0 alıp uğraşmak istemiyorum ancak fiyat ve performans açısından çok fark olursa 2. el deneyebilirim şansımı.
  8. F

Merhaba arkadaşlar, yeni ekran kartı almak istiyorum ancak ne almam gerektiği konusunda çok kararsız kaldım, benim aklımda Radeon RX 6900XT vardı ancak bir youtube kanalında AMD ekran kartlarında bir çok sıkıntı olduğuna dair bir video gördüm ve bu durum kafamda çok fazla soru işareti yarattı...
  9. F

Çözüldü✓ Ekran kartı 1070, işlemci R7 5800x darboğaza benzer sorun yaşıyorum

FPS sabitlemeyi de denedim ancak sorun çözülmedi, bu olay her gerçekleştiğinde sanki ping varmış gibi sekerek gidiyo herkes bazen de pc kendine geldiğinde farklı bi konuma ilerlemiş oluyo kendi kendine
  10. F

Windows 11'den devam etmelimiyim yoksa custom birşeyler önerir misiniz güvenilir falan varsa?
  11. F

Stabil çalıştığı senaryoda dediğiniz doğrudur ancak işlemci o seviyede sabit değil her yükselişinde GPU da aynı oranda belki de daha fazla düşüş yaşıyo yani sürekli bi dalgalanma oluyo aşağı yukarı şekilde.
  12. F

Yardımızınız için teşekkür ederim. Appdata dosyalarını daha yeni temizlemiştim, galiba format atacağım umarım çözülür.
  13. F

Güç kaynağının marka modelini göremedim kasayla beraber almıştım ancak sertifikası bulunuyodu kontrol ederek almıştım ancak alalı 6.5 yıla yakın oldu. 1743089375 Galiba onu da deneyeceğim. Peki sadece windows'un kurulu olduğu diske atsam olur mu diğer diski taşıyabileceğim bir yer yokta...
  14. F

3A oyunlarda denemedim ancak GPU kullanımı açısından Delta Force da sürekli güçte çalışıyo onda da zaman zaman takılmalar yaşanıyo o sırada GPU Kullanımı %60-70 seviyelerine düşüyor. Daha önce böyle şeyler yaşamadan sorunsuz oynayabildiğim oyunlarda anlık verilere baktığımda sürekli çok farklı...
  15. F

Anakartı eklemeyi unutmuşum oraya. Anakart B450 Aorus Elite. CS ve Valo da sanki ping oluyo gibi takılmalar oluyo sağ üstte kırmızı %25 gibi bir şey çıkıyo her takılma olduğunda.
  16. F

Uzun süredir aynı parçaları kullanıyorum sorunu 1 haftadır yaşıyorum, bilgisayarı temizledim ancak ram'lere hiç dokunmadım. Cevabınız için teşekkür ederim.
  17. F

Merhaba, uzun süredir 1070 ve R7 5800x kullanıyorum, son 1 haftadır CS2, Valorant da ekran kartı kullanımı anlık olarak %50 civarına düşüyor işlemci de aynı oranda yükseliyor. PUBG de ise ekran kartı kullanımı %85 üzerindeyken işlemci sabit %50 civarında geziyor anlık droplar da mevcut. CS2 de...
Geri