Arama sonuçları: *

• Users: Lante
  • Order by date
  1. L

Brawl Stars Elmas Hilesi Yalan Mı Gerçek Mi?

ya ben geçen sene bi tane site bulmuştum çekilişle kod dağıtıyorlardı da tekrar bulamadım bunu hatırlayan var mı onun dışında generator siteleri felan tamamen fake. ps: hatırladım brawlbombom du orada arada ücretsiz kod veriyorlar ama denk getirmen lazım çekilişle dağıtıyorlar:
  2. L

Bootcamp Önerisi Arıyorum. Yardımcı Olabilecek Var mı?

ben daha önce seoartın seo bootcampine katılmıştım techcareer üzerinden ama baya bi yazılım bootcamp'i de açıyorlar. şuan aktifte göremedim ama ara ara kontrol edebilirsin geçen sene felan baya bi açmışlardı yazılım bootcampi. şu sayfadan bakabilirsin: https://www.techcareer.net/bootcamp
  3. L

Mobil strateji oyunu önerisi

Battle of Polytopia olabilir hocam, şu listedeki strateji oyunlarından bi tanesi mi
  4. L

Hiksemi Future X SSD alınır mı?

daha iyi ssd ler var bu kaliteye göre
  5. L

25k butçesi var kardesime alcam

doğru söylüyorsun
  6. L

Mavi Ekran PC Mavi Ekran Hatası ve Açılmama Sorunu

ben de yeni aldığımda aynı sorunla karşılaşıyordum ekran kartını hatalı göndermişlerdi çalışmıyordu bi görüntü bağdaştırıcılarından düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol et istersen ama mavi ekranın kapsamı çok geniş.
  7. L

25k butçesi var kardesime alcam

hp victus işini yeterince görür bende de var hp vistusun 25 k fiyatları uygun laptopları var
  8. L

Deadside Steam’de Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

çok iyi bu arada oynanır yani
  9. L

Sizce bilgisayarım ne kadar eder?

sat gitsin bence dostum hiç uğraşma sonra arayıp arayıp duracaksın daha fazla insanla uğraşacaksın
  10. L

1000 -1500 tl klavye önerısı

1 k daha koyabilir misin üstüne
  11. L

Sizce bilgisayarım ne kadar eder?

10 - 12 arası falan satarsın üstü zor gibi biraz
Geri