Beyler, PC için soundbar arıyorum. Bütçem 3-4 bini aşmayacak şekilde ses yüksekliği olarak tatmin edecek bir model arıyorum. Bas aşırı iyi olmasa da olur. Şu anlık Thonet & Vander Balken düşünüyorum. Bu paralara daha mantıklısı var mı?
Merhaba, Amazondan 11bin TL'ye MSI Ventus 2X 3060 12GB aldım. Ne kadar mantıklı? Yardımcı olur musunuz? Aşırı performan peşinde degilim istedigim ayarlarda stabil fps ve vram önemli benim için
Merhabalar, MSI G244F E2 monitörünü kullanıyorum ancak CS gibi oyunlarda kontrastı artıramıyorum. Monitörde o özellik var ama kapalı. DisplayPort kullansam renk kontrastı ayarlarını kullanabilir miyim?
LÜTFEN YARDIM Merhaba, yeni sistemimi dizdim ama kasamın fanlarının ışıklarını ayarlayamıyorum. Sadece tek bir renkte yanıyor. ARGB hub alacağım ama 4 pinli uçlar yok, uçların hepsi aynı. Bunları nasıl dönüştürebilirim? ARGB hub'ı nasıl takabilirim? Acil yardım.
MSI A520 Pro anakart alacağım fakat 3. Nesil işlemci elimde yok 5. nesil Ryzen işlemciye sahibim. İşlemci olmadan BIOS güncelleme özelliği bu seride var mı?