Arama sonuçları: *

1. M

PC için soundbar yardım

Muzik ve oyun icin hocam
  2. M

PC için soundbar yardım

Beyler, PC için soundbar arıyorum. Bütçem 3-4 bini aşmayacak şekilde ses yüksekliği olarak tatmin edecek bir model arıyorum. Bas aşırı iyi olmasa da olur. Şu anlık Thonet & Vander Balken düşünüyorum. Bu paralara daha mantıklısı var mı?
  3. M

EKRAN KARTİM YÜKTE 27 DERECE

Merhabalar, MSI Ventus 2X 3060 12GB modeline sahibim. GTA 5 maksimum ayarlarda, MSI Afterburner'da 27 derece gösteriyor; Denetim Masası'nda da aynı, 27 dereceyi geçmiyor. Ekran kartımda bir sorun var mı acaba?
  4. M

3060 12GB OC ALINIR MI ?

Merhaba, Amazondan 11bin TL'ye MSI Ventus 2X 3060 12GB aldım. Ne kadar mantıklı? Yardımcı olur musunuz? Aşırı performan peşinde degilim istedigim ayarlarda stabil fps ve vram önemli benim için
  5. M

Monitörümün renk ayarı yapamıyorum.

Merhabalar, MSI G244F E2 monitörünü kullanıyorum ancak CS gibi oyunlarda kontrastı artıramıyorum. Monitörde o özellik var ama kapalı. DisplayPort kullansam renk kontrastı ayarlarını kullanabilir miyim?
  6. M

KASA UCU FARKI ARGB HUBA NASIP BAGLIYACAĞIM

Yok hocam sadece bunlar var baska giris yok fan markasi msi Mag forge m100a kasasini aldim onla beraber geldi
  7. M

Fanlarimi degistirmem lazim ?
  8. M

LÜTFEN YARDIM Merhaba, yeni sistemimi dizdim ama kasamın fanlarının ışıklarını ayarlayamıyorum. Sadece tek bir renkte yanıyor. ARGB hub alacağım ama 4 pinli uçlar yok, uçların hepsi aynı. Bunları nasıl dönüştürebilirim? ARGB hub'ı nasıl takabilirim? Acil yardım.
  9. M

Sistem bileşenleri nasıl ve ne kadar uyumlu?

Tamamdir hocam ekledim sepete düşüneceğim
  10. M

Elden cikaririm hocam basit o psu arastirisam iyi olucak hayırlı akşamlar teşekkürler
  11. M

Ramleri zamanla attırırım hocam psu msi marka sertifikalı herhangi bir problem olur mu?
  12. M

Merhaba, sistem toplamayı düşünüyorum. Anakart: MSI A520M Pro İşlemci: Ryzen 5 5600X RAM: XPG Spectrix D35 2×8GB 3600MHz SSD: Kioxia Exceria Pro 1TB Ekran kartı: MSI GTX 1660 Super Ventus (2. El alacağım) Kasa: MSI MAG Forge M100A D60 600W 80+ PSU Bu bileşenler ne kadar uyumlu...
  13. M

MSİ A520M PRO'da işlemci olmadan bios güncelleme özelliği var mı?

Oyleyse sagolun hocam hayirli aksamlar
  14. M

MSİ A520M PRO'da işlemci olmadan bios güncelleme özelliği var mı?

MSI A520 Pro anakart alacağım fakat 3. Nesil işlemci elimde yok 5. nesil Ryzen işlemciye sahibim. İşlemci olmadan BIOS güncelleme özelliği bu seride var mı?
Geri