Arama sonuçları: *

1. efe911

Mönitör Masa Televizyon Arkasına Işıklandırma Önerisi

olabilir ona benzer kendimde led tarzi cekebilirim uygun fiyatli iş gören hersey uyar
  2. efe911

Mönitör Masa Televizyon Arkasına Işıklandırma Önerisi

Arkadaşlar söylediğim cihazların arkasına aydınlatma olarak ne alabilirim ailecek loş ışık seviyoruz öneri link bekliyorum
  3. efe911

Bu fiyata b450 alınır mı?

alınır hocam fiyatı uygun sıfır anakart parası çekiyorlar b450 lere
  4. efe911

40 bin tl ye yurt dışı iphone 17 alınır mı?

hocam nereden aldınız
  5. efe911

Yurt Dışı IPhone alınır mı?

hocam nerden anlariz nerden alalim
  6. efe911

hocam tek fiziksel sim nasıl biraz aciklayabilir misin şu muhabbeti 1774457209 bende onu sordum bakalım
  7. efe911

nerden almisti hocam bilgin var mı 1774457061 hocam siz aldınız mı
  8. efe911

nerden tercih edilmeli siziksel sim mi hocam
  9. efe911

Sarı siteden yd iphone alan var mı?

hocam kullanilmis parcalanmis cihaz almayayim diye diyorum 17 almak var kafamda kazıklanmayayım diye bu fiyatlar normal mi telefon sonradan paketlenmis ise?
  10. efe911

görsel paylaşayım
  11. efe911

kapalı kutu gözüküyor link atılıyor mu :D ve o sim muhabbeti nedir sadece 4 ay kullanırım diye mi hocam
  12. efe911

gidip elden alırım ya atıyorum yd 17 39K -45K değişiyor
  13. efe911

Arkadaşlar sıfır 15 fiyatlarına hatta daha düşük rakamlara 17 ve 17 serisi telefonlar var sarı sitede bunlar güvenilinir mi?
  14. efe911

Hangi İphone'u Tercih Etmeliyim

alınabilinir bir risk gibi hocam ilan atılıyorsa hatta göstereyim isterseniz ban yemezsem
  15. efe911

geniş açı ihtiyaç hocam ya yoksa çoktan alırdım
  16. efe911

hocam bütce dahilinde gidip 15 e 47 veresim gelmiyor hadi telefona ufak bir şey saysalar biraz daha düşsün desek aynı durumda 17 yd daha cazip oluyor 1774293616 ilan atılıyorsa atayım
  17. efe911

hocam yd tercih ederken neye dikkat etmeliyim sarı sitedeki telefoncular güvenilinir mi çakma çıkma durumu var m?
  18. efe911

yd tercih ederken neye dikkat etmeliyim sarı sitedeki telefoncular güvenilinir mi çakma çıkma durumu var m?
  19. efe911

Arkadaşlar şuan 13 kullanıyorum 128gb kasa sarj giriş yeri hariç değişensiz pil 80 yeni bir telefona geçeyim diyorum YD model mi yükseltiyim 16 ve 17 çeşitlerinden yoksa TR 15 mi almalıyım veya farklı bir fikri olan var mıdır? İKİNCİ EL TEMİZ TELEFONDA TERCİH EDEBİLİRİM
  20. efe911

Çözüldü✓ Amazondan işlemci alacağım GARANTİ VAR MI?

5700 amazonda bana vatandan attığın link 6500 o yuzden dedim bi ara indirime girip 5500 e düşmüştü hatta...
Geri