Arama sonuçları: *

1. Hisoka

Havai altyapıyı yeraltı altyapıya nasıl çeviririm

beyler önerisi falan olan varmı açık kapıya başvurdum 2025 yılı içerisinde mahallenizde herhangi bir planlama yapılmamıştır diyor ama konunun başına attığım sslerden sonra kasımın 2. haftası gibi geldiler sadece şu kutuları taktılar gittiler aralığın ilk haftası 2 tane çalışan gördüm üstlerinde...
  2. Hisoka

Gpay ''banka tarafından sistemsel bir hata oluştu '' hatası

arkadaşım papara kapandığı için gpay ye belli bi miktar para yatırdı almak istediği şeyi alamıyor ''banka tarafından sistemsel bir hata oluştu '' diye hata alıyor 17 yaşında hesabı onaylayamıyor da 18 olmadığı için napmalıyız para hesapta kaldı havale yoluyla da başka bi yere atamıyor
  3. Hisoka

Monitör aniden gidiyor ama pc çalışıyor

garanti duruyor giderim mediamarka sorun yok 1762068200 zannetmiyorum bu sene pcyi topladım oyun içinde bile 50-60 derecelerde
  4. Hisoka

Monitör aniden gidiyor ama pc çalışıyor

oyun oynuyorum - video izliyorum farketmiyor son bi 2-3 haftadır belli bi süre kullandıktan sonra monitör aniden gidiyor display port yok diyor bazen de monitör gidiyor klavye gidiyor mouse gidiyor kasada fanlar çalışıyor ram çalışıyor ama pc acılmıyor ben kapatıp açana kadar. ekran kartı rtx...
  5. Hisoka

Yoklama sonrası ne zaman askere giderim ?

ocağın 1 inde yoklama alınacak ve yoklama olduktan sonra ne zaman askere giderim ?
  6. Hisoka

Anladım efendim bende yıllardır uydulu internet kullanıyorum ailem uğraşmak istemedi reşit olunca bende başvurdum hayırlısı heyecanla bekliyorum
  7. Hisoka

Evet ama arıza bildirilmesinw rağmen şikayetler çok var bir türlü gelmediler diye yer altından gelmiyor masraflı olur anlarım ama böyle de hava koşulları falan dışarıda kalan kabloların zarar görme ihtimali var 1761203992 Anladım hocam twşekkür ederim alacağım önerdiğiniz şeyi
  8. Hisoka

Allah korusun reis :D 1761203660 mantıklı evet yapılabilir dediğiniz yer altından gelenle bunun arasında güç farkı falan olur mu daha düşük mbps gösterme ms olma gibi bi ihtimal var mıdır
  9. Hisoka

Bende ondan korkuyorum 😔
  10. Hisoka

Mahallemde internet altyapısı yok uydulu internet kullanıyoruz senenin başında fiber altyapı talepleri için imza topladılar abonelik yaptırdılar bi kaç ay sonra evlerin üstünden kablolar geçirdiler ben yeraltından gelmesini bekliyordum ama havai yapılacak galiba(net bişey söylemediler ama...
  11. Hisoka

Çözüldü✓ Program dosyaları (x86) çok yer kaplıyor neden

beyler nasıl bu bu kadar yer kaplıyor ? anormal mi steamden sadece oyun yüklüyorum ve yüklediğim oyunlar kontrol ettiğim kadarıyla maximum 300gb 350gb nasıl 657gblık bi yer söz konusu olabilir
  12. Hisoka

Ekran koruyucu neden hava alıyor

Telefona ekran koruyucu taktırdım aynı yerden kılıfı da aldım 1 gün sonra hava almıştı üst yerden aynı yere gittim düzeltmeleri için değiştirdiler koruyucu üstten kılıf baskı yapıyordur diye kılıfa biraz uzak yaptılar ilk gün sorun yoktu sonra böyle oldu sorun ne olabilir sağ cebimde taşıyorum...
  13. Hisoka

S24 fe hala alınır mı ?

oyun oynamak için almıyorum instagram whatsapp kullanıyorum kamerasının iyi olması tercihim
  14. Hisoka

S24 fe hala alınır mı ?

anladım hocam teşekkürler 1757836028 oda var 2. el korkutuyor biraz
  15. Hisoka

S24 fe hala alınır mı ?

imeiyi nasıl kontrol edebilirim hocam yurtdışı olmadığını anlamak için 1757835908 gerçekten tuzlu 40k az bir rakam değil
  16. Hisoka

S24 fe hala alınır mı ?

6 yıldır kullandığım tcl 10L telefonum kırıldığı için yeni telefon bakıyorum ama yurtdışı mı alsam 2. el mi kararsızım 14t ile 14t pro düşünüyordum yurtdışı almak konusunda ama şikayetlerinin çok olduğunu gördüm rahatsız olunan bir çok konu vardı ondan 2. el s24 fe almayı düşünüyorum ben 2. el...
  17. Hisoka

Nvidia sürücülerinde sorun yaşayan var mı ?

gelen güncelleme ile yaşadığım oyun içi crashlar pc kapanıyor mavi ekran geliyor crash sebebine baktığımda driver yüzünden olduğu yazıyor aynı durumu yaşayan var mı yada ddu ile silip en güncel haliyle kursam sorun çözülür mü son 4 sürümdür kuruyorum sabit bir sürümde kalmadım belki çakışıp mavi...
  18. Hisoka

Hangi interneti kullanıyorsunuz?

mahallede internet altyapısı yok uydulu internet kullanıyorum altyapı olmayan yere göre iyi gene ama ping berbat bazen internet hiç çekmiyor 32 mbps internete 600tl veriyorum başka seçeneğim de yok 1 ay sonra fiber altyapı geliyor dediler fiber kablolar falan ayarlandı evlere fakat daha yer...
  19. Hisoka

After Effects hangi pluginleri yüklemeliyim?

anime edit - dizi editleri yapacağım yapanlar varsa hangi pluginleri yüklemeliyim ?
  20. Hisoka

MAHALLE TAMİRCİSİNE BİLGİSAYAR VERİLİRMİ

Deneme bile 8k lık anakartın işlemci pinlerini kırdılar varsa Teknosa mediamarkt oralara git hocam
Geri