Arkadaşlar merhaba FACEIT hesabımı silmek istiyorum ve şu anki aktif kullandığım hesabıma bağlamak istiyorum hesabımı ama eski hesabım da kimlik ile doğrulama yapmıştım tekrar hesap açtığım da kimlik ile doğrulama yapma şansım var mı acaba?
herkes bunu tavsiye etti çevrem de ben de bunu alıcaktım ama cs de falan 400fpsleri görmek istiyorum diğer işlemciler de darboğaz olur düşüncem var hiç olmazasa bakarım 5 5600x alırım hocam dediğiniz gibi
arkadaşlar selam ekran kartım 4060 ve şuan ki işlemcim 5 5500 daha yüksek fps almak için yükseltmek istiyorum aklım da ryzen 5 9600 var ya da Ryzen7 5700X sizin tavsiyeleriniz nelerdir ya da darboğaz sıkıntı yaratır mı ?
hayır hocam sadece takıntı 2017de açtığım hesabıma giriş yapamıyorum eski mail adresim de kalmıştı o da laptopdaydı onu da format atıp satmıştım şimdi erişimim yok
1745756234
baktım hocam cs hesabı değil yalnız faceit hesabı lazım bulamadım
sen hile değilsen bile takımından birsi hileyse o kişiye ve onun takımında ki parti yasaklanıyor bana da oldu bi kez valve hilelere ban atmamaya yeminli gibi duruyo sadece uzaklaştırıyor