Arama sonuçları: *

• Users: cawN
  • Order by date
  1. cawN

FACEIT hesap silme sonrası yeni hesap açılabilir mi?

Arkadaşlar merhaba FACEIT hesabımı silmek istiyorum ve şu anki aktif kullandığım hesabıma bağlamak istiyorum hesabımı ama eski hesabım da kimlik ile doğrulama yapmıştım tekrar hesap açtığım da kimlik ile doğrulama yapma şansım var mı acaba?
  2. cawN

Kasa fanları dönüyor ama RGB ışık yanmıyor

Dostlar selam, başlıkta da belirttiğim gibi kasa fanlarım çalışıyor ama RGB ışıkları yanmıyor. Sebebi ne olabilir?
  3. cawN

Amd Ryzeen İşlemci Önerisi

hocam bütçe olarak 10-12k arası bütçem var yine de en mantıklısı 5 5600 ya da 5 5600x görünüyor
  4. cawN

herkes bunu tavsiye etti çevrem de ben de bunu alıcaktım ama cs de falan 400fpsleri görmek istiyorum diğer işlemciler de darboğaz olur düşüncem var hiç olmazasa bakarım 5 5600x alırım hocam dediğiniz gibi
  5. cawN

520 M PRO var hocam
  6. cawN

arkadaşlar selam ekran kartım 4060 ve şuan ki işlemcim 5 5500 daha yüksek fps almak için yükseltmek istiyorum aklım da ryzen 5 9600 var ya da Ryzen7 5700X sizin tavsiyeleriniz nelerdir ya da darboğaz sıkıntı yaratır mı ?
  7. cawN

Counter strike 2 bıçak önerisi

Arkadaşlar selam 10 bin TL kadar bütçem var bıçak almayı düşünüyorum aklım da paracord knife blue Steel var sizin önerileriniz var mıdır?
  8. cawN

Steam Oyun Önerileri

dostlar selam steam de oynayabiliceğim oyun önerileriniz nelerdir hikayeli vs.
  9. cawN

Eski tarihli faceit hesabı

hayır hocam sadece takıntı 2017de açtığım hesabıma giriş yapamıyorum eski mail adresim de kalmıştı o da laptopdaydı onu da format atıp satmıştım şimdi erişimim yok 1745756234 baktım hocam cs hesabı değil yalnız faceit hesabı lazım bulamadım
  10. cawN

Eski tarihli faceit hesabı

dostlar selam 2020 ve öncesin de açılmış bir faceit hesabı bulabilir miyim ya da nerden bulabilirim bilginiz var mı acaba ?
  11. cawN

Kablosuz mouse önerisi

1k ve 2k arası kablosuz mouse önerileriniz nelerdir dostlar
  12. cawN

VAC, oynayış şeklini düzensiz olarak işaretledi. (CS2)

steame ticekt atmayı dene düzgünce her şeyi anlat yoksa böyle giderse perma ban yersin o kadar emeğin ve envanterin çöp olur
  13. cawN

sen hile değilsen bile takımından birsi hileyse o kişiye ve onun takımında ki parti yasaklanıyor bana da oldu bi kez valve hilelere ban atmamaya yeminli gibi duruyo sadece uzaklaştırıyor
  14. cawN

Chill ya da hikayeli oyun önerisi

oynamıştım bu oyunu çok fazla gaddarlık ve dehşet var piskolojik olarak etkileniyor insan biraz
  15. cawN

owerwatch geldi csye yapay zeka kaynaklı güven faktörün düşükse takımına gelen hilelerden kaynaklı oluyor wh ya da aimlock kullandıkları için oluyor
  16. cawN

Chill ya da hikayeli oyun önerisi

dostlar selam chill takılmalık ve aksiyon tarzın da oyun önerileriniz nedir acaba şimdiden teşekkürler
  17. cawN

Freehourboost güvenilir mi

ben de 2 dolarlık paketi alıp saat kasmayı düşünüyorum ama herhangi bir sıkıntı çıkar mı o tedirgin ediyor beni
  18. cawN

🗣️Hepsiburada 'Ürün Müşteride Kalsın' Sürecini Başlattığını Duyurdu🟠

ben de öyle düşünüyorum bunu yapan ve kapatan tek firma olmazlar çünkü zamanın da apple da aynı hataya düştü
  19. cawN

18 yaşında kredi kartı çıkarttırma , limit arttırma ve kredi çekebilirmiyim?

kredi kartı için iş bankasını tercih edebilirsiniz limiti yüksek olsun istiyorsanız
Geri