Arama sonuçları: *

1. V

Bu kasada doğru hava sirkülasyonu nasıl sağlanmalı?

Kasam:Everest Sagitta 500W Gaming Oyuncu Kasası Bu kasada üste 2,arkada ise 1 adet fan boşluğu var önde ise yok.Ben bu kasaya daha hiç fan almadım sadece arkada kendi fanı var.Ancak soğutma yetersiz oluyor.Uzun süreli kullanımdan biraz çekiniyorum.Bu kasaya 2 adet fan almayı düşünüyorum ancak...
  2. V

Bilgisayarın aniden donuyor ve hiçbirşeye tepki vermiyor.

Dostum garip yanı bilgisayar oyunlarda ve tam ekran bir uygulamada neredeyse hiç donmuyor ancak masaüstünde veya tarayıcıda çok fazla donuyor
  3. V

PSU markasını bilmiyorum kasayla birlikte geldi Kasam EVEREST Sagitta oyuncu kasası 500w
  4. V

Psu kasayla birlikte geldi modelini bilmiyorum. Kasam Everest Sagitta 500w oyuncu kasası Ben kasayı almaya teknik servise gittiğimde bana 1 haftadır bilgisayarda test ettiklerini ve bir sorun olmadığını söylediler.Bilgisayar eve gelince yine donmaya başladı
  5. V

Bios da işlemci sıcaklığı 39 derece gösteriyordu
  6. V

Yok hayır zaten anakartımda overclock olmuyor diye biliyorum
  7. V

Yeniledik termal macunu ama bilgisayar kasmıyor yada yavaşlamıyor biranda gidiyor
  8. V

Merhabalar,bilgisayarımı yaklaşık 1 yıl önce almıştım.Bilgisayarı aldığım günden beri genellikle masaüstü ve tarayıcıda,nadirende oyunlarda aniden donuyor ve bazende mavi ekran veriyor.Mouse ve klavyeye hiçbir şekilde yanıt vermiyor ve seslerde kesiliyor.İki defa bilgisayarı aldığım yerin teknik...
Geri