Arama sonuçları: *

1. E

Yeni Alınan Bilgisayarın Açılmama Sorunu

hocam ekran kartının altı çok ufak ve nerede bilmiyorum
  2. E

bios pilini göremiyorum işlemci soğutucunun altında olabilir 1743287904 bios pilini göremiyorum
  3. E

hocam bu çıkmıyor 😅
  4. E

üst kısımdaki olan mı
  5. E

Yeni Bilgisayarım Açılmıyor, Yardımcı Olur Musunuz?

bence de hocam teşekkür ederim aynen öyle 1743287458 öyle yapacağım büyük ihtimalle
  6. E

şehir değiştirdim sıkıntı o 😁
  7. E

psu denemeyeceğim garantiye göndereceğim içini açıp bakarsam sıkıntı başka yerdeyse elimde patlar
  8. E

ben sürmedim itopyada sabah teslim aldım
  9. E

anakartın güç kablosu ile temasına nereden bakılır,psu gittiyse de ne yapmam gerekiyor
  10. E

hocam ramleri sabah çıkardım taktım işe yaramadı,pili de göremiyorum,güç kaynağında sıkıntı var diye düşünüyorum artık ama dana bugün aldım hani bu kadar mı basit
  11. E

var hocam 4 bakır borulu
  12. E

Merhabalar,itopyadan sıfır sistem aldım daha bu sabah teslim aldım alırken her kontrol yapıldı çalışıyor dendi eve geldim prize taktım kasa açıldı 1-2 saniye çalıştı ve ardından kapandı ve o saatten beri çalıştıramıyoruz (güç kaynağından sorun olduğunu düşünüyorum ama sadece düşünüyorum çok...
  13. E

1743285871 Clr cmos yazılı olan yerin üstündeki yerlere dokundum ama bir şey değişmedi 1743285917 hocam power tuşuna basınca hiç bir şey değişmiyor aynı şekilde duruyor ne bir ışık var ne bir hareket
  14. E

Merhabalar,itopyadan sıfır sistem aldım daha bu sabah teslim aldım alırken her kontrol yapıldı çalışıyor dendi eve geldim prize taktım kasa açıldı 1-2 saniye çalıştı ve ardından kapandı ve o saatten beri çalıştıramıyoruz (güç kaynağından sorun olduğunu düşünüyorum ama sadece düşünüyorum çok...
Geri