Selamlar Dostlar bugün sizlere boyun uzamasının neye bağlı olduğunu Ve nasıl uzatabiliceginizi soyleyecegim
Öncelikle Boy %90 genetikdir yani babanız 190 boy ise siz muhtemel 180-195 arası olursunuz babanız 170-180 ise muhtemelen 175-185 olursunuz
Peki nasıl uzatabilirsiniz boyunuzu...
Eyvallah Kral Bütün Cevapları okudum ve 6x Pro öncelik olucak Alamassam 7x Onuda Alamassam Resmi 13 pro g Alicam Konu Kilitleniyor mu Moderatör Mu kitliuor benmi
Şuan en İyi İşlemci 8 genmi kral Lütfen doğru bilgi ver Hata yapıp Kötü bir tel almak istemiyorum 5 yıldır kullandığım bir tel şuan hala bende Çok kötü
Araştırayım kral bekle
1744059624
Kral araştırdımda beni çok çekmedi hem fiyat hemde Kullanım açısından bir şey sorucam.biliuorsan snapdragon 7 gen 2 İyi Bir işlemci mi
Beyler Pubg Pes Ve Belkide cod Oynarım Bunlarda mobildeki en ağır oyunlar zaten Siz öneri Verirken Tartışma yapmışsınız ben pek emin olamadım Yani Hangi telefonu almamı önerirsiniz çok foto cekinmem benim için Arayüzü Hızlı ve oyunlarda iyi olması yeter
Dostlar Bütçe 30k ama 30k diye pahalı Telefonlar demeyin 15-25k bandında Telefonlar önermeye çalışın Oyun için olucak şuan Düşündüğüm telefonlar Redmi note 13 Pro 5g ve Poco 6x pro Bu telefonları kullanan varsada Deneyimlerini İyi yanlarını kötü yanlarını derse mutlu olurum eyvallah
Selam dostlar Sizlere Evde Veya Spor salonunda çalışabiliceğiniz Vuruş kombinasyonları Vericegim Bunu evde gölge boksu Olarakda yapabilirsiniz fakat Kum torbasına karşı yapmak daha Yararlı ve etkili olur
1. kombinasyon
Sol Direk/sağ direk/Eskivle Birleşik Sağ Kroşe veya aparkat yani Eskivle...
Kral cidden çok haklısın Geçmişde olsun iyi dayak yemişsin ehwjhakz Daha Dün 12-15 yaşındaki veletler sopalar çakılar kelebekler ile geziyorlar ben bile yanlarına gitmeyi bırak Bana laf atarlar diye En az 100 Metre uzağında durdum Cidden inan 5 yıllık Eğitimim olmasına rağmen benden Tekniksiz ve...
Daha çok oralarda var diye dedim Kral Benimde Babaanem rahmetli Orada yaşardı Olduğu sokak tekin değildi hiç
1743883042
her zaman İlk vuran kazanır Sağlam vurursantabi Ama her zamanda ilk vuran Haksızdir
Kral haklısında bende sizi anlamıyorum Burda ben size gıdım kavga edinmi dedim Kavga anınız varsa anlatın dedim Yani Zaten kavga boş bir şey ama Zorunda Kalırsak Hayatımızı kurtacak bir şey
1743865622
Eyvallah kral Hikayen için Herkes Yok kavga etmeyi. Yok şöyle yok böyle Hiakye anlatan tek kişi...
Herkese selam arkadaşlar Adım Yusuf 17 yaşındayım Dövüş kariyerim 12 yaşında başladı 15 yaşına kadar Boks 17ye kadar Kickboks Yaptım 1 sene önce 16 yaşımda Kickboks lisansı çıkardım yani toplamda 5 senelik bir Dövüş Kariyerim Var diyebilirim peki hiç kavga ettimmi? Evet ettim dediklerinin...
Selamlar Forumdaşlar Bugün sizlere Yumruk gücünün nereden geldiğini ve nasıl gücü Artırabiliceginizi anlaticam iyi okumalar
Yumruk gücü Nereden gelir?
Yumruk gücü Kalça,omuz ve Ayakdan gelir
Eğer ayağınız Kalçanız veya omzunun güçlü ise balyoz gibi yumruklar atarsınız
Tabikide Hızlıda vurmak...
Sinek Sıklet52,6-56,7 kg arası
Horoz Sıklet57,2-61,2 kg arası
Tüy Sıklet61,7-65,8 kg arası
Hafif Sıklet66,2-70,3 kg arası
Velter Sıklet70,8-77,1 kg arası
Orta Sıklet77,6-83,9 kg arası
Hafif Ağır Sıklet84,3-93 kg arası
Ağır Sıklet93,4-120,2 kg arası
bende uzun birisiyim Kral Ayak kaslarım çok güçlü ama Sürekli hareket halindeyim top oynuyorum Bunlar ayağı geliştiriyor benim güçsüz derken asıl demek istediğim ince kırılgan olur çünkü bir insan 190 ama 65-75kg ise ayağı kolu heryeri ince olur buda dayanıksızliga sepeb olur sokaktaki çoğu kişi...
Gymdeki çoğu kişi Dövüşmeyi bilmez zatende bunu duyup gidip dalma adama .d
1743520017
Cidden hiç bulasilmamasi gerek bende güçlü kişiler ile Çok kavga ettim ama Kendini savunmak için Yapmalıyız
Selam arkadaşlar Bugün Bilmeyenler için sizden güçlü Uzun Kilolu Kişilere ne yapabilirsiniz onu Öğretmek istiyorum
Öncelikle Kendinzii savunmanız içindir olacaklardan sorumlu değilimdir
İlk olarak Sizden güçlü birine Hiç bulaşmamak veya size laf atsa bile Umursamamak en iyi çözümdür he illa...
Eyvallah fisofkajmd
1743338460
Kral Haksız değilsin ama bıçaksız kavgalarda Kendini ezdirmektense onları ezmek daha İyi Hem gurur duyarsın hem dayak yemessin Zaten dediğim gibi bıçaklı kavgalara profesyonel olsan bile girmemek lazım
1743338536
Yanlış bir bilgi vermedin Gayette haklısın ama...