Arama sonuçları: *

• Users: AVFA
  • Order by date
  1. A

Asus Rog Strix Scar 16 5090 alınır mı??

Aralarında dağlar kadar fark var. Ben sırf ekran için laptop değiştirip Asusa geçtim. MiniLED ekrandan aşağısını mümkün değil kullanmam da tavsiye etmem de. Maddi olarak sıkıntı yapmayacaksan 5090 lı olanı direkt alın. Ayrıca normal Strix modelleri ile Scar modeller arasında da kalite ve segment...
  2. A

Asus Rog Strix Scar 16 5090 alınır mı??

Ben Scar 4080 lisini kullanıyorum. En üst premium bir seri. Alınır tabi. Ama TDP ve termal sebeplerden dolayı 5090 yerine 5080 li olanı almanız daha mantıklı olur. Tabi yapay zeka eğitmeyecekseniz. Neredeyse bütün test eden editörler 5090 lı laptopların performansını verilen paraya göre düşük...
  3. A

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

Paranız varsa Asus Rog Strix Scar serisi alın. MiniLED ekranlı, stabil bir seri ve coil whine sesi dışında kusur bulmak zor. İşlemci 95 derecelerde de çalışsa fan sesi haricinde can sıkan bir durum oluşmuyor. Kulaklık takarak oyun oynuyorsanız hiç bir sıkıntınızda olmaz.
  4. A

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

QLED ile Mini LED arasında dünya kadar fark var. Sadece mini LED local aydınlatma kaç bölgede var onu bulamadım. Mümkün olduğunca çok bölge olmalı. Uzun zamandır Asus Laptopumda miniled ekran kullanıyorum. Benim renk takıntım var. Anca Mini LED ekran memnun etti. İyi bir OLED alacak paranız...
  5. A

Kış lastiği Continental mi Bridgestone mi ?

Ben Falken aldıö 2025 üretim. Fiyatıda 4500 tl civarı
  6. A

Yuksek sistemde dusuk FPS sorunu

Daha önce laptop sattığım bir arkadaş direktx yüklemediği için laptopta sıkıntı var sanıp beni aramıştı. DirektX web indirip kurun. Belki düzelir
  7. A

Cinebench testim 7800x3d nasıl sizce? puan düşük gibi geldi ama ısıda düşük

Bende i9 13980hx li laptop var. R23 testinde multicore 32 bin puan alıyordu. BIOS güncellemeleri sonrası 30bin lere düştü. Ortalama puanınız internette bulduklarınıza göre bin, bin beş yüz civarı altta çıkıyorsa sorun yok. İşlemcinizin size gelen kalite düzeyi, o anlık window çalışma durumu...
  8. A

S26 ultra alınır mı?

Açıkçası ben geçmezdim. 1 sene daha rahat kullanılır. Ama s27 ultraya geçerdim. S24 25 ve 26 serilerinde yenilik ve sağlam bir iyileştirme yok malesef. S27 de belki utanırlarda yaparlar.
  9. A

S26 ultra alınır mı?

S25 ultra tasarımı kullanım ve estetik açıdan çok iyi. Özellikle köşelerin yuvarlatılması uzun süre kullanımda ağrıya sebep olmuyor. Tek şikayetim ağırlığı.
  10. A

S26 ultra alınır mı?

Şuan hangi telefonu kullanıyorsunuz? 8 gen 3 işlemci ve üzeri olan bir telefonunuz varsa geçmeye değmez. Bende s25u var. Telefoum 5 yıl sonra bozulduğu için geçtim. Çok çok memnunum. Oyun emulator kalem yapay zeka vs baya ağır kullanırım. Sadece kamera ile pek işim olmaz. Aynı senaryoyu s23u ile...
  11. A

Gamesir Cyclone 2 Bütçesinde Gamepad önerisi

Türkiyede 4500 Tl olması lazım. Cyclone gecikmesi 24 ms üstü. 8bitdo'nun 10 ms altı. Fiyatı kalitesine göre ucuz bile. Pahalı geldiyse ultimate 2C'nin de gecikmeler çok düşük. Teknik detaylara çok takmıyorsanız Cyclone da alınır.
  12. A

Gamesir Cyclone 2 Bütçesinde Gamepad önerisi

8bitdo ultimate 2 wireless. Elit seviye ve fiyatı rakiplerine göre çok uygun. Her türlü oyun için uygun. Özellikle analog stick gecikmeleri çok düşük.
  13. A

8BitDo Ultimate 3C-Mod Rare 40th nereden alınabilir?

Kutu içindem şarj standı çıkıyor. İsterseniz kabloyu direkt gapepada takıp şarj olurken kullanmaya da devam edebilirsiniz. Usb-C dongle var. En az gecikme bu dongleyi kullanırsanız alırsınız. Laptopa dongle takarak, bluetooth üzerinden ya da kablo takarak bağlayabilirsiniz. Ergonomi konusunda...
  14. A

8BitDo Ultimate 3C-Mod Rare 40th nereden alınabilir?

8bitdo ultimate 2 wireless alın. PC için eksik bir TMR gamepad. Gecikmeleri de çok çok düşük. Ben amazon.com.tr den almıştım. Pili biraz küçük. Onun dışında premium bir gamepad.
  15. A

2.el bu laptop alınır mı?

Yanlış bilgilendirme yapmayın. Ben 8. Ve 11. nesil işlemcili laptop kullandım. Şuan Asus Rog Strix Scar 2023 laptopumda 13.nesil i9 işlemci var. Şimdiye kadar en ufak problem yaşamadım. Hatta şuanki 13. nesil laptop işlemcisi masaüstü işlemcileri kadar güçlü. AMD kötüdür demiyorum tabii ki. Ben...
  16. A

Hikayeli oyun oynayamıyorum.

Ben de online oyunları 2 saatten fazla oynayamıyorum. COD BO6, BF girip bir kaç el oynadıktan sonra anlamsız gelmeye başlıyor. Sürekli karşına çıkan adamı vur. Bütün maçlarda en iyisi sen olsanda değişen bir şey olmuyor. Yeni maç başlıyor. Oyun kültürünüz zayıfsa, dikkat süreniz kısaysa ve...
  17. A

Spigen 2 portlu vs tek portlu

Bende tek portlusu var 45w, yanında örgülü kablosu da vardı. Çok memnunum. S25 ultra var. Telefon 40w bile çekmiyor. Powerbank şarj ederken 44w gördüm ama.
  18. A

3000-4000 TL Mouse Önerisi

Scyrox. Tutuş şekline göre v6 ya da v8. Teknik özellikleri aynı.
  19. A

20.000₺ Civarına YD veya 2. el telefon önerisi yapınız

Poco F7 çok iyi fiyata geldi Türkiyeye. Bir bakın derim.
  20. A

Yardım OYUN/AĞIR PROGRAMLAR İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Lenovo Loq HX işlemcili serisi ve HP victus almaya karar verirsen reddit gibi sitelerden iyice araştır. Ucuza laptop satacaz diye kaliteyi çok düşürmüşler. 230w adaptör yerine 170w adaptör koyuyorlarmış. Anakartlarda yüksek yük alyında yanıyormuş. İkinci elden Asus 4070 li laptop alırdım ben.
Geri