Arama sonuçları: *

1. pegasuZX

Safi paşa sitesinden parfüm alacağım orijinal mi?

Safi paşadan alabilirsiniz. Orada yok ise boynere bakın. Orada da yok ise hiç uğraşmayın indirim kovalayın 3k 4k gibi paralara çok iyi parfümler alınabilir.
  2. pegasuZX

Tavsiye simulator oyunu istiyorum

Cities skylines 2 ve hoi4 diyorum.
  3. pegasuZX

5k civarı Parfüm önerisi

Boynerde 5075 lira.
  4. pegasuZX

5k civarı Parfüm önerisi

Evet ama 5.000 tl gibi ya da 4000 tl gibi paralara satılıyor. Bu paralara çok daha iyi parfümler var. 50ml invictus indirimde 3800 tl oluyor.
  5. pegasuZX

GÜNCELLEME Bugün cuma günü ve salı günü öğlen 2'de sıktığım parfüm hâlâ kıyafetten uçmamış. Az da olsa geliyor hâlâ.
  6. pegasuZX

5k civarı Parfüm önerisi

9pm yerine 9pm rebel almalı. Hem daha iyi kokuyor hem de aşırı iyi performansı var. Ben rebel aldım ve aldığım gibi salı günü saat 14.00'da kıyafete sıktım. Kıyafetten hâlâ az da olsa koku geliyor. Ve dinlendirilmemiş hali böyle.
  7. pegasuZX

5k civarı Parfüm önerisi

Bir kaç gün önce olsaydı boynerde indirim vardı bitti. Ama o bütçeye parfümler önereceğim. Invictus,invictus victory, blue de chanel,dior alma elixir bulursan al. 1 millione,JPG le male le parfüm,JPG le male elixir,JPG paradise garden(ucuza bulursan),caralina herrera badboy,boss botled serisine...
  8. pegasuZX

Aldım ve dinlendirilmemiş haliyle 37 saat önce koluma tek fıs sıktım. Kolumdan çok az dahi olsa geliyor koku. Kıyafete sıktım ve kıyafetten harbi geliyor. Şöyle diyeyim kıyafete 20cm kadar yaklaşınca koku geliyor. Ve dinlendirmedim bile performans canavar gibi. Kokusu biraz odunsu ve dumanlı...
  9. pegasuZX

9pm rebel almayı düşünüyorum ve sipariş verdim.
  10. pegasuZX

Neyi yazayım?
  11. pegasuZX

Parfüm önerisi(sıfır bilgim var)

3k bütçeye kadar arap parfümleri ve zaralar var. Aklıma bunlar geliyor şuan.
  12. pegasuZX

9pm rebel alacağım. Safi paşa dışındaki sitelerde hem çok pahalı hem de nerdeyse hiç yok.
  13. pegasuZX

Safi paşadan parfüm alacağım. Ama ne kadar güvenebilirim bilmiyorum.
  14. pegasuZX

INTEL I5 14400F EN KOLAY EN FİYAT PERFORMANS ŞEKİLDE NASIL SOĞUTURUM

Hava soğutma ile. Ama size i5 14400f almanızı önermem.
  15. pegasuZX

7800X3d için anakart önerisi

B650 chipset yeterli olur. WiFi kart olsun istersen WiFi olanlara bak. Asus markasına bakarsan, prime serisinde WiFi yok.
  16. pegasuZX

Google deprem uyarısı alan var mı?

Kütahya sallandı. 5,6 deprem var dedi. 6 saniye sonra sallandı.
  17. pegasuZX

7800x3d ve 9070 XT için hangi PSU alınmalı?

Dostum 750w yetersiz kalır bu ekran kartı 600w pick yapıyor. 750w kullanmak için underwolt yapman lazım. 850w lazım.
  18. pegasuZX

Yardım Napicam gmail hesabima el koydu para istiyor

Aynısını ben de yaşıyorum google fotoğrafları iptal ederseniz belki düzelir.
  19. pegasuZX

Eksik bir şey var mı?

Dostlar incehesaptan sistem alacağım eksik bir şey var mı?
  20. pegasuZX

Tarihi bir Benchmark rekoru kırıp site forumundan atılmak

Karınca çiftliğim forumunda hesabınız var mı? Sadece merak yanlış anlama.
Geri