Arama sonuçları: *

1. I

MSI laptop 1050ti i7 8750 h ekran kartı kullanmama sorunu %30 lara kadar görüyorum ve pes oynarken bile aşırı kasıyor cs go da drop giriyor(ÇÖZÜLDÜ)

9)0 sorunum çözüldü bunun bunun sebebi üreticilerin belirlediği 74 dereceyi geçerse işlemci performansını kıs demeleri yani pc çok ısınmasın diye performansdan kısıyolar işlemci performansı kısılınca ekran kartını besleyemiyor ondan kullanım sorunu ortaya çıkyıor 2 aydır ekran kartının üstünde...
  2. I

MSI laptop 1050ti i7 8750 h ekran kartı kullanmama sorunu %30 lara kadar görüyorum ve pes oynarken bile aşırı kasıyor cs go da drop giriyor(ÇÖZÜLDÜ)

evet peki bu durum neden kaynaklı olabilr gerçekten kafam almıyor artık garantiye gönderdiğimde sorun yok dediler geri verdiler yine böyleydi %30 40 değilde %60 kullanıyodu idare ettim bir şekilde ama artık canımı çok sıkmaya başladı
  3. I

aynı sırada çektim görev yöneticisinde işlemci 1.4ghz gibi komik bir rakamda gözüküyor ama dyb adlı başka bir oyunda işlemci kullanımı %14 idi sıcaklıklarda bu şekilde ekran kartına stres testi yaptırırken 90 dereceye kadar çıktı ve orda da %60 70 kullanılıyor
  4. I

evet yaptım bunu bu tarz basit şeylerin hepsini yaptım anlamadığım şey ekran kartı anlamsız bir şekilde frekansını düşürüyo kullanımı azalıyor yani
  5. I

eski driver kurmayı denemedim ama öyle çalışması ayrı sorun değilmi ayrıca garantiye gönderdiğimde sadece temizlemiştiler düzeldi deyip geri verdiler
  6. I

çok saollun yarın iftardan sonra özel mesaj atarım umarım bi çaresini buluruz çok sinir bozucu bir şey
  7. I

her oyunda aynısı oluyor witcher gta 5 dota cs her oyunu oto nvdia la başlatıyor aygıt yöneticisinde kartın üstünde bir sorun yok bu aygıt düzgün çalışıyor yazır gerçekten çok kenser bir şey nette araştırmalarım sonucunda 100 lerce insan buldum benle aynı sorunu yaşayan beynim almıyo artık...
  8. I

dostum darboğaz olsa bu bilgisayarı sağada solda satmazlar diye tahmin ediyorum bende ondna şüpheleniyorum ama i7 8750h işlemci benim laptobu aldığım dönemde en iyi işlemciydi 1080 lerde filan aynı işlemci kullanılıyodu gerçekten kafam almıyor bende ramden şüpheleniyorum rammi 3200 mü almam...
  9. I

arkadaşlar lütfen şu derdime bir çözüm bulun kafayı yemek üzereyim bir hevesle aldım pc yi ekran kartı kullanmıyor şuan biraz fazla ısınıyor ama daha öncesinde servise verdim termal macun temizlik filan yaptılar geldikten sonrada birazdaha düzelmişti %50 değilde %70 kullanıyodu sistemde 8 gb...
Geri