Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim MSI B650M PROJECT ZERO 7.492 TL

msi mag pano m100r pz bu kasayı alabilirsin ben kullanıyorum MSİ project zero anakarı ile uyumlu hatta msi bu kasayı project zero anakartı için tasarlamış hava sürkilasyonu gayet güzel bir kasa linkini attığım site üzerinden project zero anakart ile uyumlu kasalara göz atabilirsin...
  2. S

MSI project zero anakart BIOS ayarları

Arkadaşlar MSI project zero b650m anakartin bios ayarları nasıl olmalı fan hızları açmam yada kapatmam gereken seçenekler AMD işlemci için yapılması gerekenler vs işlemcim ryzen 9 7950x3d
  3. S

Toplamak istediğim bilgisayar için parça tavsiyelerinizi istiyorum

Merhaba arkadaşlar ben yeni bilgisayar toplayacağım. bu konuda bilgim fazla olmadığı için kaba taslak bir araştırmayla parçaları seçtim ama bu parçalar birbiriyle uyumlumudur bilmiyorum sizlerden istediğim seçtigim parçaların uyumlu olup olmadığını ve önerdiğiniz parçaları yazmanız bütçem 116bin...
  4. S

Yardım Ekran kartım 85 derece oluyor

deneyeyim hemen hayla daha aynı msı kombustor ile denedim 87 derece oldu pubgde denedim sıktıkla 82 83 dereceye çıkıyor bide PUBG en düşük ayarlarda bide şunu soyleyeyim ekran kartı boştayken yük biniyor saçma değilmi boştayken 80 dereceye çıkıp indiğini gördüm bide zorlanıyor ekran kartı
  5. S

MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı XIGMATEK VENOM X 650W 80 PLUS POWER 4x120mm RGB FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI KASA
  6. S

Arkadaşlar oyunlarda gpu sıcaklığı aniden 85 oluyor daha düne kadar boyle bir şey yoktu sıkıntı ne olabilir acaba internetten benim ekran kartının benchmark testlerinde baktım 50 60 70 arası dolaşıyor benimki anormal bir şekilde 85’lere çıkıyor Ekran kartım GTX 1660Tİ yardımcı olursanız...
Geri