Arama sonuçları: *

1. I

ÖTV'siz araç fiyatları doğrumu?

Ya bu konu karışık, her ay güncelleniyor aslında fiyatlar. engelli araç fiyatları 2026'da tamamen uçmuş durumda aslında mesela T10X'in V1 versiyonları (Standart ve Uzun Menzil) üst limitiniçinde kalıyor. Normal liste fiyatı V1 RWD Standart Menzil 1.870.000 TL'den başlıyor, ÖTV muafiyetli hali...
  2. I

Yardım T10x ötv muafiyetiyle beraber kredi kullanabilir miyim?

T10X'i engelli ÖTV muafiyetiyle alıp kredi çekmek tamamen mümkün.
  3. I

Xbox üzerinden 300 liraya kadar oyun önerisi

Village RE7'nin direkt devamı, Ethan'ın macerası, karakterler falan hep RE7'den referanslı. RE7 oynamazsan bazı twistler sönük kalır, duygusal bağ zayıf olur ama olsun, oyun kendi başına efsane 😎
  4. I

3000 TL Mouse önerisi

rival3
  5. I

Xbox üzerinden 300 liraya kadar oyun önerisi

RE Village çok iyi cidden
  6. I

2. El motosiklet alırken ne yapılmalı

Motoruna karar verdiysen iyi bir pazar araştırması yap öncelikle. Ardından işlemlerine noterde devam et, satıcı ile birlikte gitmelisin bu arada notere orda da devir ücretini verdikten sonra motorunu alabilirsin. Son olarak da motoruna trafik sigortası yaptırmayı unutma.
  7. I

Hangi Kredi Kartını Tercih Etmeliyim?

Kredi kartı alabilmek için belirli şartları taşıman gerekiyor diye biliyorum. Bankalar, başvuruları değerlendirirken hem yasal hem de finansal kriterleri göz önünde bulundururlar. Bunda yaş sınırı, kredi notu, gelir durumu ve bankanın istediği gerekli belgelerin bankaya sunulması gibi faktörler...
  8. I

İşsiz birisi kredi kartı sahibi olabilir mi?

Kredi kartı sahibi olabilmek için biraz çabalamak gerekiyor. Özellikle kredi notunu öğrenmen ve gelir durumunu net bir şekilde bilip, bankaya gelir belgeni sunman lazım.
  9. I

İlk Arabam Kredisi Ne Zaman Çıkacak ?

İlk arabam yerli otomobil aile destek programı kapsamında sunulacak yeni bir kredi mevcut arkadaşlar. Faiz oranlarının diğer taşıt kredilerine göre daha düşük olacağı söyleniyor. 3 veya daha fazla çocuğu olan dar gelirli ailelerin yerli otomobil sahibi olmaları için sunulacakmış bu ilk arabam...
  10. I

Gayrimenkül şirketlerinden ev alan var mı?

Ya çekilişle ev sahibi olabilmek o kadar uzak bir konu ki cidden önermiyorum. Onun yerine gidip daha düşük konut kredisi faiz oranları hakkında araştırma yapıp sıfırdan kredi çekmek çok daha mantıklı. Dediğin gibi eldeki avuçtaki her şeyin gitme ihtimali var. Bazen bankaların düşük faizli...
  11. I

Garanti bankası 25000 TL faizsiz kredi

merhaba faizsiz kredi başvurusu için fazla deneme yaptıysanız ve bankadan olumsuz dönüş geldiyse, kredi notunuz düşebilir bilginiz olsun
  12. I

Çözüldü✓ Lenovo LOQ Laptop'da harici ekran kartını kullanamıyorum

o zaman cihazı aldığınız yer ile görüşmeniz çok daha sağlıklı olacaktır.
  13. I

Çözüldü✓ Lenovo LOQ Laptop'da harici ekran kartını kullanamıyorum

Bahsettiğiniz uygulama üzerinden denediniz mi? eğer denediyseniz mevcut sürümü güncelleyebilirsiniz.
Geri