Arama sonuçları: *

1. F

Ryzen 5 7500f kötü soğutucu ile soğur mu

Hocam sistem geldi gayet iyi ama fanı çok sesli kasanın nasıl kısabilirim hiçbir fikrim de yok açıkçası
  2. F

Hocam ilk power sonra Ram değiştirecem bilgisayardan da baya anlıyorsunuz gibi yardımcı olurmusunuz sizce hangi power almalıyım ?
  3. F

❌İndirim Bitti! Hazır sistemler peşin fiyatına taksit N11 (incehesap) ile

Eyw Hocam Bendede sipariş etiiğim günden beri 21 Temmuz yazıyor bende ilk tarihe bakmadım bu pazartesi sandım bi baktım 21 Temmuz :/
  4. F

5060 ti hazır sistem nasıldır ?

Hocam bunuda gördüm de taksit secenegı vesaire daha hoşuma gitti zaten bir 16gb Ram ve 512gb sata ssd alsam hemen hemen o paraya gelecek 1752206474 Hocam bunuda gördüm de yani kasaları kısmen aynı zaten en büyük onu alma sebebim 6 taksit seçeneği aradaki 2 fark bu attığınız stok fan ile bu...
  5. F

❌İndirim Bitti! Hazır sistemler peşin fiyatına taksit N11 (incehesap) ile

merhaba arkadaşlar bende 6 taksiti görünce direkt bir tane alayım dedim ve kimsenin yazmadıgı bır sıstemı aldım :D https://www.n11.com/urun/ih-hodor-v4-ryzen-5-7500f-16-gb-512-gb-ssd-16-gb-rtx5060ti-w11h-masaustu-bilgisayar-86379613?magaza=incehesap sizce nasıl sipariş ettim 550w sıkıntı ama o...
  6. F

hocam hem ıncehesap ın yaptıgı bır uygulama ıncehesap satıyor ve 6 taksıt ımkanı cok daha alınabılır sevıye oluyor ondan dolayı aldım hem ındırımlı hemde 6 taksıt ama 21 hazıran en gec kargo tarıhı gozukuyor o sıkıntı
  7. F

hocam teslımat noktasından alıcam maglum herkes ıste oluyor o yuzden evde kımse olmuyor sanmıyorum kırık falan cıkacagını alırken bır bakmakta fayda var genede acerken tabıkı vıdeosunu cekecegım
  8. F

Hocam pazartesi yazıyordu ben de önümüzdeki pazartesi sandım tarihe hiç bakmamıştım şu an baktığımda gördüm ki haftaya değil ondan sonraki pazartesiydi incehesap ın dediğine göre 5 iş günü hafta sonları hariç ama bilemedim sizce doğru mu bu 11 gün sipariş mi olur
  9. F

Yani hocam haklısınız ama uğraşmakta çok istemiyorum psu nasıl takılır falan da bilmiyorum ondan dolayı dedim kurtarıyorsa dursun en azından diye zaten nerdeyse yetmeme şansı yok gibi toplasan 15w 20w tutuyor ikisi baktım da
  10. F

Hocam bunu öğrenebileceğim bir yer bir site var mı acaba çünkü sistem geldikten 3 5 ay sonra Ram ve ssd almış olurum power almak istiyorum ama takmasına pek becerebileceğimi sanmıyorum çok karışık o yüzden RAM ve SSD alsam power kurtarırsa sıkıntı yok 1752144756 Merhaba Abdullah Abi seni...
  11. F

Hocam gerçekten elinize emeğinize sağlık ne diyebilirim bu kadar yardımcı olmanız adına çok teşekkürler hocam ssd yükseltilir hiç sorun degıl Ram takılır extra olarak anakartta iyi iş görür ekran kartı ve işlemciyi soylemıyorum bile power sonradan değiştirebilirim birde hocam değiştirmezsem...
  12. F

Aynen öyle hocam sistem iyi mi sizce de fiyat zaten normal de 550w sıkıntı çıkartır mı ? hocam sonradan değiştirmek istersem powerı değiştirme imkanım varmı powerı sonra kasa ile birleşik falan olma çıkmama falan şansı varmı ? Birde ssd eklesem 16gb Ram eklesem 550w kaldırır mı ?
  13. F

Evet hocam çok haklısınız sistemde en çok takıldığım şeylerden bir tanesi ama satıyorlarsa öyle sanmıyorum yetmeyeceğini birde ilerde 16gb Ram ve ssd taksam watt yeterli olur mu ? Yüksek ihtimal fiyattan kısmak için öyle yapmışlardır mecbur normalde 40k falan Birde 6 taksit imkanı çok iyidi son...
  14. F

Merhaba dün bir fırsattan yakaladığım kasa sizce nasıl bir tanıdığımın düşüncesi kötü olduğunu söyledi ama bende az çok bilmem adına beğendim tabii ki Ram 2 slot soğutucu değişicek ve ssd alınıcam ilerde ama şuan için acaba bu fiyata nasıl fikrinizi önerilerinizi almak isterim...
  15. F

Hocam kasa aldım direkt dün sipariş ettim n11den incehesap kampanyası idi öyle aldım kasa nasıl sizce https://m.n11.com/urun/ih-hodor-v4-ryzen-5-7500f-16-gb-512-gb-ssd-16-gb-rtx5060ti-w11h-masaustu-bilgisayar-86379613?magaza=incehesap Bir tanıdığım kötü olduğunu söyledi sistemin ama genede bende...
  16. F

Merhaba sipariş ettiğim ucuz hazır sistemimde f/p olması amacıyla yüksek ihtimal böyle bir sogutucu koymuslar işlemci Ryzen 5 7500f bu soğutucu ile soğur mu ...
  17. F

Rtx 5060 ti 16gb 550w psu yeter mi ?

Hocam link atabilirmisiniz ? 1752122168 Evet hocam haklısınız zaten 5070li Min 43k falan oda arada fark var ve taksit çok yapmıyor ekonomik olarak taksitsiz bir şey almakta zor olduğu için birde hocam bunu ben teslimat noktasından alıcam biri bilginiz varmı bunun hakkında nasıl olduğu hakkında...
  18. F

? Sorun yaratacağını sanmıyorum ama genede sorayım dedim ?
  19. F

34.000 TL’ye RTX 5060'lı Sistem Alınır mı?

https://m.n11.com/urun/ih-hodor-v4-ryzen-5-7500f-16-gb-512-gb-ssd-16-gb-rtx5060ti-w11h-masaustu-bilgisayar-86379613?magaza=incehesap 550w psu yeterli mi acaba ? Bu kasayı aldım
  20. F

Merhaba bugün hazır sistem aldım ve içinde 550w psu olduğunu gördüm illaki yeterlidir ama emin olmak adına sormak istedim Aldığım kasanın linki https://m.n11.com/urun/ih-hodor-v4-ryzen-5-7500f-16-gb-512-gb-ssd-16-gb-rtx5060ti-w11h-masaustu-bilgisayar-86379613?magaza=incehesap Sizce nasıl sistem...
Geri