Arama sonuçları: *

1. sansi salvo

Lise öğrencisinin stajda sabah 8'den akşam 16'ya kadar çalıştırılması legal mi?

Lise stajı öyle maalesef. Normal şartlarda okul saati neyse odur hatta okul bu konuda katıysa saatler için ısrar ederler.
  2. sansi salvo

2026 Yılında Mors Alfabesi Öğrenmek

Şu işte en korktuğum şey mors alfabesi. Tik tik tiiikk anlayana kadar zaten. Sınav için mecbur öğrenmek lazım gerçi kesin çıkıcak sorulardan 400 tanesini vermişler ezberle geçilir bir şekilde. Birde uygulamalardan anlık çeviri yapabiliyoruz. Yksden sonra sınava giricem bende bir şey olmazsa...
  3. sansi salvo

Karaciğerimde yağlanma çıktı ne yapabilirim

Enginar karaciğer dostu diye biliyorum bir bilene danışıp tüketebilirsiniz hocam faydalı bir birki
  4. sansi salvo

SPORDAN SOĞUDUM YARDIM EDİN.

Spor motivasyondan çok disiplin işi hocam. Gitmek istemediğinde git, ağır gir aynaya bak ister istemez motivasyon geliyo
  5. sansi salvo

Windowsu sıfır bilgisayara nasıl kurabilirim

Windowsun komut yönetim sistemi diyim hocam basitçe. Windows 11 için siz usbnize kurup temiz şekilde kurulum yapın, bildiğim kadar win11 için sağlıklı bir etkinleştirme yöntemi yok. Trendyoldan 50-100 tl arasında key alıp sorunsuz etkinleştirirsiniz bende öyle yaptım. Windows10 kurucaksanız...
  6. sansi salvo

Windowsu sıfır bilgisayara nasıl kurabilirim

Cmdle halledersin lisansı problem olmaz
  7. sansi salvo

Rx 6700 Xt Nitroyu Kaça Satmalıyım?

Hocam oyundan kaynaklı sanmıştım o yüzden denemedim. O zaman lolü dosya onarımına bırakıp chromedan yt giriyordum, açıklamayacağım şekilde bozulmalar oluyordu mausu hareket ettirince ekran bölünüyor, pencereyi soldan sağa alınca solda görüntü duruyor ve sağa da görüntü gelip aynanda devam...
  8. sansi salvo

Evet hocam loldeyken bıraktığınız görseldeki gibi oldu restartladım sistemi 3-5 kez denedim bir şey değişmedi sonra biostan sonra görüntü gelmeyince böyle bişi yaptım düzeldi sorun yedekte tutuyorum şimdi kartı. Ama senin kartın daha yeni ve daha güçlü yani risk bi tık daha yüksek. İyice araştır...
  9. sansi salvo

Attığın örnek fotodaki sorun vramlerin ve lehimlerin uzun dönem kullanılıp, ısınıp yerini ufak ufak terk etmesine bağlı gelişen bi durum. Hd6570 kartımda aynı sorunu yaşadım fırınladım ve düzeldi sorun. Risk biraz ama zevkli ve kolay yöntem...
  10. sansi salvo

Lehimlerin ayrıldığını düşünüyorum ısıl işlem düşünür müsün düzelme ihtimali yüksek
  11. sansi salvo

Yardım 850w psu Gold psu önerisi

Tek sorun modüler olmaması https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-performance-fs-hp1-s2850gd-f12s-gen5-850-w-fiyati,806647168.html
  12. sansi salvo

Öneri 15-20K'ya Direksiyon Seti Tavsiyesi

Heh hocam o işte 🤣 vd10 diye kalmış aklımda gece gece 😁
  13. sansi salvo

Öneri 15-20K'ya Direksiyon Seti Tavsiyesi

Vd10 öneriyorlardı hocam en son araştırın derim
  14. sansi salvo

Spor ile ilgili tüm sorularınızı cevaplıyorum

Hocam göbek yağlarını bi çözemedim ya var mı önerin
  15. sansi salvo

Muhabbed Kuşu Ele Nasıl Alıştırılır?

Helal olsun hocam çok zorlama yapmadan devam edin yavaş yavaş iyice güven kazansın
  16. sansi salvo

Yok hocam hatta uyurken de baş ucunuza koyun sizi izlesin diyenler de var ama denemedim ben öyle. Kuşu sürekli insan olan oturma odamıza koyardım insana alışırdı seslerden korkmamaya alışırdı. Ama yanınızda gezdirmeniz iyi olur sorun çıkarmaz
  17. sansi salvo

Normal hocam yabancısınız şimdi ona. Jombonunda dediği gibi bol bol iletişim kurun kafes dışından da ıslık çalın öpücük atın ismini seslenin iyice alışsın ismine. Valla çok muhabbet kuşu alıştırıp sahiplendirdim böyle sultan bakıyorum şimdi
  18. sansi salvo

Hastalığı olmasın kusması normal değil çünkü. Bunlar dışında kuş bi hafta kafeste dursun yeminin suyunun yerini öğrensin, sonra yavaş yavaş elini kafese sok ama korkutmadan yavaş yapman lazım. Ona yaklaş ısırmaya kaçmaya çalışır kaçmaya çalışırsa az da olsa müsade et. Isırmaya çalışınca elini...
  19. sansi salvo

ETS'de Küfür Ettim Diye Dava Edilir Miyim ?

Tazminatı hazırla kanka
Geri