Arama sonuçları: *

1. sansi salvo

Öneri Atk Dragonfly A9 Wireless Mouse Alınır mı?

Dün VXE R1 SE+ için açmıştım aynı konuyu ama pek içime sinmedi. Bende A9 modeline yöneldim tutuş açısından falan. Plus modeli olmadığı için düz A9 alacağım. Üniversite de kullanacağım için çok fazla vakit geçirmem üzmeyecek olsa yeterli. Önerir misiniz kullananlar varsa deneyimlerini aktarırsa...
  2. sansi salvo

Öneri Vxe Dragonfly R1 Se+ Wireless Mouse Alınır mı?

Hocam genelde düz tutuş kullanırım el ölçüsü falan almadım ama nasıl sizce rahat mı
  3. sansi salvo

Öneri Vxe Dragonfly R1 Se+ Wireless Mouse Alınır mı?

Araştırma yaparken gözüme bu model takıldı. Yaklaşık 2k bütçe ayırdım kablosuz ve bataryalı olması önemli. Bu modeli kullanan veya bilenler varsa yardım ve görüşlerini bekliyorum. Başlıkta se yazdım ama düz r1 de alabilirim...
  4. sansi salvo

Elimde 130 Kilo Filament Kaldı Bunları Nasıl Satabilirim?

Nizam ve ölçü gerektiriyor hocam. Yaptığınız paröaya göre değişir kalıp olarak yapacaksanız olur. Ama farklı şeylerde zorlanırsınız
  5. sansi salvo

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 939,00tl

Stok dediğim de 2 3 sene yatar hocam o şekilde
  6. sansi salvo

🔥İndirim North Bayou Nb F80 17-32" 939,00tl

Güzelmdir kenara stoklamalık alınır mı
  7. sansi salvo

Hp Omen 17-Db1022nt Cd5n2ea 8gb Rtx5060 AMD Ryzen Aı 9 365 Fiyatına Değer mi ?

300 nit %100 srgb fhd 144hz. Parlaklık değeri biraz düşük hocam ama üzmez. Hall sensör sorununu çözüldü diyorlardı canlı destekten bilgiyi onayladım sorun çözülmüş. Pil süresine tam hakim değilim ama video oynatma 8-10 saat demişler kesin bir bilgim yok. Tek bilmediğim gpu tgp değeri ama en...
  8. sansi salvo

Olaylı Bursa Yolculuğumuz

Fena stadımız var ya. Ne geliyosada senin başına geliyo bide. İki üç gündür molada tesisat hikayeleri okuyamayınca anlamalıydım bişeyleri
  9. sansi salvo

Laptop Önerisi Lazım Serisinden

omen 17 baktım hocam ben %100 srgb diye biliyorum
  10. sansi salvo

Öneri Hp Omen 17 Alınır mı?

Amacım oyundan ziyade ünide kullanmak. Kod yazmak studio açmak olduğu için ram kısmına yöneldim hocam. Oynıcam max oyun lol cs falan yani
  11. sansi salvo

Öneri Hp Omen 17 Alınır mı?

İki modelde 1 tb 5070/8 ancak 16 gb ram var. 5060/8 ancak 32 gb ram ve daha yeni işlemci olduğu için aklım çelindi. Önümüzdeki 2 sene yükseltme yapamam gibi. Ayrıca hall sensörü düzeldi diye okudum. kullanan veya bilgisi olan varsa öneride tavsiyede bulunursa çok iyi olur...
  12. sansi salvo

şimdi bu modele yoğunlaşmıştım konusunu açıcaktım hocam. aklımı karıştıran hpnin hall sensör sorunu birde tgp değeri bulamadım
  13. sansi salvo

Bu akşam, bilemedim yarın laptop almayı düşünüyorum. Bütçem minimum 50, maksimum 70 bin TL. Gerçekten değecek bir cihaz olursa 3-4 bin kadar daha çıkabilirim. Özellikle 1 TB depolama, en az 24 GB RAM ve RTX 5060 istiyorum. 16 GB RAM bana artık düşük geliyor. 5060 olmazsa RTX 4060/4050 de...
  14. sansi salvo

Elektrik Gitti Lol Oynayamıyom

Vip mide yanması acayip olur he 1787993883 Nt diyelim o zaman hocam
  15. sansi salvo

5 poğaçalı kahvaltımdan sonra intikal edeceğim. Yağmurlu kasvetli bir hava hakim, elektrik giderse kestane şekerine dönüşebilirim. Ayrıca kahvaltıda da lol izlicem. 1787986941 Maalesef hocam ya mecbur bırakıldım buna. Telafisi yapıcam. Varsa gelcek beklerim
  16. sansi salvo

Yattım işteyim şimdi. Sabah eve gidip kaldığım yerden devam edicem 1787973955 Ben öyle daha mutluydum ama 1787973968 Amin hepimize 🙏
  17. sansi salvo

Eski PC’de yapmıştım onu çok yemiyordu. Aram başı 300 400 mb bişeydi 1787925179 Maalesef masaüstü sistem.. 1787925199 Lolsüzlüğüme uyuyup işe giderek son vericem..
  18. sansi salvo

Rica ederim. Elektrik hala yok uyucam galiba
  19. sansi salvo

Lol oynuyodum akşam işe gitmeden kafa dağıtayım dedim maç bitti lobiye döndüm elektrik gitti bir saattir yok.
  20. sansi salvo

Su Tesisatı 2. Sezon 3.Bölüm

Kafada canlandırınca daha keyifli oluyo ahhshsjcne
Geri