Arama sonuçları: *

1. C

Hikayeli oyun onerısı yapıcak

expedition 33 beni en çok etkileyen oyunlardan biridir. Kesinlikle oyna derim. Sanatsal ve anlatımsal olarak çok başarılı. Grafikleri de çok güzel.
  2. 2x8 3200mhz Ddr4 Ram Alınır

Comment by 'ChaedauX' on the classified ad '2x8 3200mhz Ddr4 Ram Alınır'

hocam 3.5k a gskill ramim var şuan kullanıyorum bir problem yok. istersen tabii. beyaz rame geçeceğim için satılık.
  3. G.Skill Ripjaws 2x8GB 3200Mhz CL16 RAM

Satılık G.Skill Ripjaws 2x8GB 3200Mhz CL16 RAM

Beyaz sistemim var ve beyaz ram aradığım için satıyorum. Eylül 2024 te hazır sistemle satın alındı. KFG vardır.
    3,800.00 TRY
  4. XFX MERC 319 RX 6800XT Kutulu Temiz

Comment by 'ChaedauX' on the classified ad 'XFX MERC 319 RX 6800XT Kutulu Temiz'

görseldeki gibi olan kablo var sadece çünkü.
  5. XFX MERC 319 RX 6800XT Kutulu Temiz

Comment by 'ChaedauX' on the classified ad 'XFX MERC 319 RX 6800XT Kutulu Temiz'

hocam benim bi arkadaşımın aynı kartı var. high power element 750w güç kaynağı var. AAA oyunlarda 250- 260 w çekerken 10 20 dk sonra ekran bi anda gidiyor ve bilgisayarı kapatmadıkça gelmiyor.sizin 650w psunuz varmış. biz ekran kartını pigtail yani psudan çıkan tek pcie kablosu ile bağladık...
  6. Gskill DDR4 2X8GB 3200Mhz ram ( Beyaz 2x8gb ile takas)

Takas Gskill DDR4 2X8GB 3200Mhz ram ( Beyaz 2x8gb ile takas)

Kutusu faturası var. Hazır sistemle beraber aldım. Şuana kadar hiçbir problem yaşatmadı.
  7. C

Satın aldığım G.SKİLL RAM'ler sahte mi?

İade için şartlarda kullanılmamış olması gerekmektedir yazıyor ama ben takıp testlerimi yaptım. İade konusunda ne yapacağım.
  8. C

Alfabilgisayar hocam
  9. C

Öncelikle hepinize merhaba. Ben (uğur böcekli siteden) 2.200tl ye 2x16GB olmak üzere 2 tane G.Skill RAM satın aldım. Aldığım ramleri sisteme taktım. XMP kapalı iken herhangi bir hata yok ve Cpu-z (XMP kapalı iken) sonuçları aşağıdaki gibidir. Elimde daha önceden almış olduğum G.Skill RAM...
Geri