Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Klavye önerir misiniz?

Blueforce titan red switch modelini aldım. Memnun kalmazsam iade eder buna geçebilirim. Teşekkürler.
  2. S

Çözüldü✓ Klavye önerir misiniz?

800-1000 tl arası %60 klavye blue veya red switch klavye arıyorum. Ne önerirsiniz?
  3. S

Çözüldü✓ Sistemim günümüz şartlarında iyi mi?

En kısa zamanda değiştireceğim. Teşekkürler
  4. INNO3D GTX 1660 SUPER ekran kartı

Antalya INNO3D GTX 1660 SUPER ekran kartı

Ekran kartında herhangi bir sorun yok. Tamamen temiz kullanıldı tek bir toz dahi yok. İçi kesinlikle açılmadı(garanti etiketi üzerinde duruyor). Kutusuyla beraber verilecektir. Mining söz konusu bile değildir. Benim şuanlık bilgisayarım yok yarın gelecek. Alacak olan gelip test edebilir ya da...
  5. S

Öyle yapacağım. Aydınlattığın için tekrardan teşekkürler.
  6. S

Haklısınız. Şuan pek para kalmadı. Ben babamı sıkıştırmasam almayacak. Biraz zor zamanda sıkıştırdım. Şimdilik bu kadar oldu. Kendi paramı biriktirip üstüne babama koydurtup yenisini alacağım en kısa sürede. Ekran kartlarına 1isine overclock uyguladım afterburnerdan. Dozunu kaçırmış olabilirim...
  7. S

Psu eski sistemden kalma zaten ben yeterli olur diye değiştirmemiştim. İlk iş paramj biriktirip değiştirmek olacak. Ben daha önce 2 ekran kartı yaktım. En sonda da işlemcim bozuldu diye değiştiriyorum. Acaba bu psu dan mı kaynaklanıyor? Ekran kartını ben çok zorladım büyük ihtimal ondan oldu...
  8. S

Bana psu fazlasıyla yeter gibi gelmişti. Nedenini açıklayabilir misin? Ana kartı 2100tlye aldım.
  9. S

Arkadaşlar yeni bir sistem topluyorum. İşlemci ve anakart dışında hepsi 2.el. Eski sistemim fx-8320 ve gtx 1660 superdi (evet biliyorum overclocka rağmen büyük darboğaz yapıyordu). Ekran kartım dışında bütün her şeyi değiştiriyorum. İşlemci r5 5600 (sıfır aldım, stock fan) Ekran kartı gtx 1660...
Top Bottom