Arama sonuçları: *

1. J

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Abi bir gün işimiz çıktı bakmadık , gelen şeye bak. :D Umarım herkesin siparişi teslim edilir, çok güzelmiş fiyatlar. Denk gelsem 2x32 alırdım ben de neyse sağlık olsun.
  2. J

🔥İndirim Galatasaray 24 Şampiyonluk T-Shirt 132 TL

GsStore eskiden güzel indirimler yapıyordu. Nike Kaz Tüyü montu sezonda 399 liraya satılırken, bir sonraki sezon başlangıcında 169tlye almıştım. Formaları çeyrek fiyatına alırdım bir sonraki sezon. Çoğu yerde olduğu gibi artık onlarda da yok. Gerçi elde çok ürün de kalmıyor sanırım o da etken...
  3. J

🔥İndirim Skechers resmi mağazada kelepir fiyatlar var

Dostlar ben de babam da çok uzun süre ayakta çalışıyoruz. Buradan tavsiye edebileceğiniz bir model var mı kendi deneyimlerinize göre
  4. J

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Eskisi kadar güzel fiyat da yok sanırım. Fiyatlar sıfırına yakın seviyelerde, almaya değmez çoğu ürün.
  5. J

❌İndirim Bitti! BenQ 27″ 200Hz 2K IPS Beyaz Monitor 7.699 TL

Masaüstü 200hz için dpi kablo almamız gerekiyor değil mi?
  6. J

Dostlar monitör geldi. Sıfır sorun diyebilirim. Ayak basit kaçıyor biraz, boyası pütürlü ama bu fiyata bu kadar sorun değil. Çok oturaklı, ayak hariç malzeme kalitesi güzel. Ölü piksel yok, minicik bir beyaz sızma var solda, siyah ekranda. 4cm uzunluğunda yarım santim enine diyebilirim ki hiç...
  7. J

Emin misiniz en iyisinin bile 3-4 ms olduğuna ?
  8. J

5,9 ms mi :D iptal de edemiyorum sitede olaya bak.
  9. J

🔥İndirim Samsung Galaxy Tab A11 128 GB Tablet - 4892 TL

İhtiyacı olan bir kardeşime hediye etmiştim. 3-4 ay tablet aradım yine buna yöneldim. Biliyorum pek fark yok ama bu fiyata anca bu 😊
  10. J

🔥İndirim Samsung Galaxy Tab A11 128 GB Tablet - 4892 TL

Çok büyük beklentileriniz olmasın. A9 kullanıyordum buna geçtim. İşimi görüyor ama ekran kalitesi vasat. Oyun olarak pokemon go oynuyorum arada, kasma problemi yok. Diğer oyunları bilemem ama 8gb ram iade ediyor bu işlemciye göre. Ekran 90hz olmuş ama maçlarda hzden ziyade canlılık daha iyi...
  11. J

🔥İndirim MSI MAG 244F Monitör 4799₺

27 inç 2k monitör arıyorum ama fiyatlar düşmeyecek gibi. @ahmttunc 32 inç olanı var msi itopyada. 2k yetmez değil mi 31.5 inç monitöre ?
  12. J

❌İndirim Bitti! Vatan Hazır Sistemlerde İndirim !

Bu fiyatlar ne böyle? Dalga mı geçiyorlar?
  13. J

❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Arkadaşlar bu para iade için tarih geçti mi? Nereye ne yazacağız 😀
  14. J

❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Sağolun teşekkür ederim cevaplar için. Benim şimdiki sorun şu oldu, ben 9 taksit işaretlediğim düşünüyorum, 2 taksit yapmış. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı 🥲
  15. J

MSI PRO A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz mATX Anakart 3133TL

Mecbur 16lık almak zorundayım ben örneğin. İleride fiyatlar normale dönerse 32x2 alıp eldekini birine hediye edeceğim şu yaşadığımız çilenin hayrına.
  16. J

MSI PRO A620M-E AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz mATX Anakart 3133TL

Hocam şöyle bir sepetim var 3 taksit oluyor. Amazon çok bekledim, bu akşam son oradan bir şey çıkmayacak gibi. Anca 7800xd ve 9060xt alabildim. Bu sepeti nasıl ve vatandan şuan hangi anakartı alırdınız? Kendiniz olsanız ne alırdınız onu da yazabilirsiniz. Ssd sanırım incehesap indirimi...
  17. J

Kart geldi bana satıcı amazon olarak almıştım. Artık kutularda güvenlik bantları yok sanırım çünkü dümdüz açtım, içindeki kutuda da bant yok. Sadece 3 parça bant ekran kartının üzerindeki jelatinde var. Neyse parçaları ne zaman bir araya getirebilirim bilmiyorum ama şimdilik alabildiğim işlemci...
Geri