Arama sonuçları: *

1. S

DÜNYANIN EN İYİ KULE TİPİ SOĞUTUCUSU HANGİSİ?

Dunyanın en iyi kule tipi soğutucusu hangisi?
  2. S

Ryzen 9950X3D işlemci için en iyi kule tipi soğutucu hangisi (fiyat sınırım yok)

Hocam ben bakımı nasıl yapılır bilmiyorum garantiye göndersem onlar yapmazmı?
  3. S

Ryzen 9950X3D işlemci için en iyi kule tipi soğutucu hangisi (fiyat sınırım yok)

Hocam custom sıvı soğutma yapacak kadar bilgi sahibi değilim sisteme çok para verdim o sıvı soğutma en ufak sızıntı yaparsa bütün sistemim çöp olur sistemimi yazıyım fiyatını hatırlamıyorum ama kafanızda az çok fiyat canlanır hepsini 0 aldım 2. El yok Anakart:Asus rog crosshair x870 e hero...
  4. S

Henüz montaj yapmadım hocam kutunun içinde duruyo ama ek olarak fan alıcam 18 yada 19 tane fan takılıyo diye biliyorum
  5. S

Kasam haf 700 Evo hocam hava akışı iyi bence
  6. S

Hocam sizden daha iyi bilecek halim yok siz diyosanız doğrudur zaten şu anda pc toplama aşamasındayım sıvı soğutucu yu kullanıcam eğer memnun kalmazsam ozaman kule tipi soğutucu ya geçmek zorunda kalıcam ama yardımınız için teşekkür ederim. 🙏
  7. S

Şöyle anlatıyım hocam kick te yayın yaparken bir yandan youtuba video için kayıt alıcam bir yandan önceki aldığım kaydın rendırı olucak bir yandan da yurt dışı satışları için etside tasarım için rendır alıcam bir yandan da oyun oynicam bunları en az 8 saat hatta daha uzun süre yapıcam o yüzden...
  8. S

Fiyat sınırım yok hocam noctua nın hangisi en iyisi?
  9. S

Hocam peki piyasadaki en iyi kule tipi soğutucu hangisi bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler 🙏
  10. S

Hocam kule tipi soğutucular işlemci yük altına girdiğinde uzun süreli kullanımda sıvı soğutucu ya göre daha iyiymiş o yüzden bende çok uzun saatler pc başında oturan biri olarak kule tipi soğutucu ya geçmek istedim
  11. S

Merhaba işlemci olarak amd Ryzen 9 9950X3D kullanıyorum sıvı soğutucu olarak asus rog ryujın 3 extreme kullanmaktayım kule tipi soğutucu ya geçiş yapmak istiyorum fakat kule tipi soğutucular hakkında bilgim yok bana piyasanın en iyi kule tipi soğutucusunu önerirseniz sevinirim fiyat sınırım yok...
Top Bottom