Arama sonuçları: *

1. Y

Elden taksitle Laptop ?

Arkadaşlar yardımcı olabilicek var mı ?
  2. Y

Elden taksitle Laptop ?

Yok mu bi babayiğit :D
  3. Y

Elden taksitle Laptop ?

Ayrıca daha önce böyle yerlerden alışveriş yapan oldu mu alternatif önerisi varsa ona da açığım ama kredi vs kredi kartları dışında
  4. Y

Elden taksitle Laptop ?

anladım diğer arkadaşlar neler düşünüyor acaba
  5. Y

Elden taksitle Laptop ?

genelde lenovo asus acer hp önerisi görürdüm quadro markasını bilmiyorum iyi midir
  6. Y

Elden taksitle Laptop ?

Arkadaşlar selamlar öncelikle biliyorum biraz daha pahalıya gelmiş olucak ama kredi limitlerim dolu olduğu için kartlarımı vs kullanamıyorum evkur gibi bir yerden almak gibi bir planım var aylık 2k taksitle 12 ay ödemek bana gram koymaz ama çok fazla model var bu konuda yardımcı olabilecek...
  7. Y

SADECE İş İçin Laptop önerisi

eğer mac için para biriktirmeyeceksem bunu alayım diyorum, https://www.trendyol.com/acer/aspire-lite-al16-51p-580h-gti16-intel-core-i5-1235u-16gb-512gb-ssd-freedos-16-nx-kwzey-001-p-920065034?boutiqueId=61&merchantId=106934 şarjı acaba kaç saat gider gündelik kullanımda ?
  8. Y

hocam pro ile air in farkı nedir ben biraz cahilimde
  9. Y

20k bandı için 2. el temiz mackbook arıyorum sizce hangi modeller beni uzun yıllar (+4-5 yıl) götürür sadece iş için kullanılacak webde anca 20 sekme açarım zaten arkada da 3-4 program anca çalışır
  10. Y

peki 15k bütçem ile iyi bir macbook bulabilir miyim mesela pahalı gibi gördüm genelde de
  11. Y

hocam bilmediğim için soruyorum o bilgisayarı iyi yapan nedir?
  12. Y

Yani şuan önerdiğiniz sistem ile çok fark olacaksa 1 ay beklerim 16k ya alırım tabi eğer gerek var ise
  13. Y

anladım şuanlık lenovo mantıklı görünüyor, şöyle bir soru sorayım bazı arkadaşlar bütçe az vs dedi. Ben laptopu sadece borsa, youtube, film dizi izlemek için alıcam yani bi 10 tane sekme açık olur ayrıca iş için görüşmelerimi vs yapıcam teams üzerinden. Yani genel olarak kasmasın yeterli 1 ay...
  14. Y

exa yı ilk defa duydum ama lenovonun bu modeli hep karşıma çıktı acaba uzun ömürlü bir laptop mu yani 2-3 sene götürür mü beni?
  15. Y

Merhabalar sadece ama sadece iş sebebiyle kullanmak için bir laptop arıyorum. Aradığım şeyler browserda hızlı olması, hızlı açılması gibi basit şeyler zaten borsalarda işlem yapmak ve youtube gibi sitelerde takılmak için alacağım 10-15 tane sekme açılınca kasmasın yeter. Bütçem 12k bandında...
Geri