Arama sonuçları: *

1. Akabinde

🔥İndirim Türk Telekom 5G 1 Ay Geçerli 50GB Hediye

Türk telekom mobil veriyi acıyorum mobıl verının ustunde 4.5 yazıyor benımkı nıye 5 degıl
  2. Akabinde

Donanım Arşivindeki 2.EL Ekran Kartı Satıcıları

Çöp bir kartın güvenlik etiketi durduğunu anlatıyor.. Bizim millet çingene malesef
  3. Akabinde

❌İndirim Bitti! Nivea Men Ürünlerde İndirim (2.Ürün 1 TL)

Daha başlamadan bitmiş :D Tırt.
  4. Akabinde

BTK Steam'a Bant Daraltma Uyguluyor

Ben sana daraltma işlemi uygulicam şimdi abisi rahat ol.
  5. Akabinde

40x40 mousepad önerisi

Helixsunun mousepadlar 2.2m kalınlıgında falandı dıye bılıyorum. Bence 4mm almanız daha iyi olacaktır. Hadi en kötü 3 olsun. 1770043496 https://www.hepsiburada.com/urzuva-esport-mousepad-gaming-oyuncu-xl-mouse-pad-kaydirmaz-dikisli-480x400x4-mm-dikisli-premium-model-p-HBCV00008RV0EQ?magaza=URZUVA
  6. Akabinde

Türkiyede temsilci bulundurma zorunluluğu hakkında bakandan cevap aldım .

Ben de Gaben'e yazdım az önce TR'ye temsilci açıyordu, yazayım gerek kalmadı diye.
  7. Akabinde

Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

Millet ne boş yapmış ya. Bir söz verilirse tutulur. Yoksa sana niye ücretsiz şunu bunu versin.. Klavyesi olan konuşmasa keşke
  8. Akabinde

Ücretsiz Antivirüs önerir misiniz

Aslında kullanmıyorum ama 2-3 ayda bir açıp tam tarama yapıyorum sadece. Sırf bunun için bir uygulama önerır mısınız? Normalde Kaspersky Free kullanıyordum ama ücretsiz versiyonu kaldırmışlar.
  9. Akabinde

Yardım 2 koltuk arasında kaldım hangisi sizce ?

Renkten ziyade malzemeye bence önem ver
  10. Akabinde

AMD Adrenalin 26.1.1 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

25.9.1 den devam ya AMD ile kumar oynanmaz. Sonraki kartım %100 nvidia olacak
  11. Akabinde

❌İndirim Bitti! GamePower Radus PAW3311 Mouse 699₺!

switch güzel ağırlık 43 gram güzel. Sadece marka kötü. 700 liraya alternatifi yoktur.
  12. Akabinde

🔥Forza Horizon 6 19 Mayıs'ta Çıkıyor!🔥

80 dolar bilgisayarımın işlemcisinden pahalı :D
  13. Akabinde

Aylık 450 tl mi o.O2 Ekrana ekmek banacaz o zaman
  14. Akabinde

1 aylık gamepass 270 tl :( 1768411582 Sıkıcı olma sebebı bence multıplayer kısmının zayıflıgından. Mıllet rekabetcı olmasın dıye derecelı yarış modunu oyundan kaldırmıştı beyinsiz microsoft
  15. Akabinde

Yardım Manuel Araç Yokuşta Hangi Viteste Bırakılır?

Geri viteste bırakılır sen dinleme diğerlerini
  16. Akabinde

Yardım Manuel Araç Yokuşta Hangi Viteste Bırakılır?

Geri viteste bırakılmalı
  17. Akabinde

HELIXSUN marka mousepad alınır mı?

Valla geldı kargodan da ben pek begenmedım bunu ya. 3mm den daha ınce gıbı. Su ankı mousepadım 4mm kalın ve masadakı centık, cızık vs. hıssettırmıyor. Urzuvanınkı 3mm yazıyor ama daha ınce gıbı. Masadakı en ufak bir çentiği vs. hissettiriyor.
  18. Akabinde

Urzuvanın mı?
  19. Akabinde

Sağolun satıcı %70 speed %30 control dedi. Aşağı yukarı mousepad gözüyle bakıyordum, konunun buralara geleceğini bile düşünmemiştim. :D Yeni şeyler öğrenmiş oldum en azından. :D
  20. Akabinde

https://www.hepsiburada.com/urzuva-yin-dragon-40x30-3mm-gaming-oyuncu-mousepad-buyuk-boy-premium-mouse-pad-kaydirmaz-p-HBCV0000B2DHOZ?magaza=URZUVA HB inidirm kodu vermıs ben de bunu aldım. Kargo dahil 200 TL'ye geldi.
Geri