Arama sonuçları: *

1. M

Oyun arkadaşı arıyorum

rdr online oynayalımmı bana dc den veya steamden yaz bekliyorum discrod kullanıcı adım: mert276 steam de arkadaşlık isteği gönderemedim hızlı bağlantı linki verebilirmisin
  2. M

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

benim sadece bir alışverişim oldu iyzico ile o da taaaa birkaç ay önceydi ama bende yinede kampanyaya katıl tuşu aktifti ve katıldım kullanabilirmiyim bu indirimi
  3. M

Ankara’da yalnızım, gerçek bir dost arıyorum. PUBG oynayacak var mı?

knk instagram versene hem seninle konuşalım arkadaş olalım hemde belki beni o ankaradaki arkadaşınla tanıştırırsın olurmu yani eğer istiyorsan ve rica etsem burdan mesajları görmemiz uzun sürüyor sen bana instagramını verip bana istek at olurmu
  4. M

Olur en yakın müsait zaman da gelirim ama arkadaş olalım mı sen kaçıncı sınıfa gidiyorsun bana Instagram dan yazarmısın rica etsem
  5. M

Selamlar, Ben 11. sınıf öğrencisiyim ve açık liseye yeni geçtim. Bu noktaya kolay gelmedim. Çocukluğumdan bu yana okul hayatımda hep dışlandım, zorbalara maruz kaldım, doğru düzgün bir arkadaşım hiç olmadı. Hâlâ da yok. Bu yüzden şu an buraya yazmak benim için kolay değil, ama belki beni anlayan...
Geri