Arama sonuçları: *

1. TolgaD9

7800x3d vs 9700x islemci

Bende bu iki işlemci arasında kalmıştım. Tercihim 7800x3d den yana oldu. Boşta 40-55 derece arası, oyunlarda 65-70 full yükte testlerde ise 76 dereceyi gördüm. 240mm sıvı soğutucu ile birlikte. 9700x daha az ısınıyormuş ama 7800x3d alırsan hava soğutma yetersiz kalır diye düşünüyorum.
  2. TolgaD9

Çözüldü✓ Corsair 3000D Airflow Fan RGB Sorunu

Herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. Sorunu çözdüm şu an fan rgbleri çalışıyor ve msı centerdan kontrol edebiliyorum. Kutudan çıkan dişi kabloyu diğer boşta olan erkek kablo ile bağladım ve çalıştı.
  3. TolgaD9

Thermalright aqua elite 240mm v3 sıvı soğutucusunu ve kasanın önünde 3, sıvı soğutucada 2 olmak üzere toplam 5 fan kullanıyorum. Bu kutuya bağlı 4 pinli kablolar var dediğiniz gibi rgb için değilde fan güç kablolarım olabilir mi ? Ama güç kablosu jargbv2_2 portuna bağlanır mı ? Eve geçtiğimde...
  4. TolgaD9

Merhaba kasayı sıfır olarak aldım. Arkasında şu şekilde bir kutu var. Kutunun kablosuda 3 pin anakartın jargb v2 portuna bağlı. Bu kutunun arızalı olma ihtimali var mı ? Nasıl test edebilirim ?
  5. TolgaD9

Biraz daha araştıracağım veya 400-500 liralık bir kontrolcu ile deneyebilirim. Teşekkür ederim ilginiz için.
  6. TolgaD9

İşte benimde kafam orada karışıyor. Yanlış yere bağlıda değil, tek renkte olsa yanması gerekiyor. kutudan direkt jargb_v2_2'ye bağlı. Sıvı soğutucu fanlarının da rgbleri yanmıyor.
  7. TolgaD9

Kutu anakarta bağlı, benim istediğim zaten rbgleri kontrol etmek değil hiç yanmıyor.
  8. TolgaD9

Corsair icue uygulamasında da gözükmüyor. 1745744440 Arkada kabloların bağlı olduğu küçük bir kutu mevcut ama kontrolcu olduğundan emin değilim.
  9. TolgaD9

Merhaba kasa modelim corsair 3000D airflow anakartım Msı b650 gaming plus. Sıvı soğutucu ve ön tarafta yer alan 3 adet fan dönüyor fakat rgbleri yanmıyor. Çözmek için yaptıklarım: Msı center üzerinde fanlar gözükmüyor(mystic light üzerinden) bios üzerinden led kontrolü açık,icue uygulamasında...
  10. TolgaD9

Anakarttaki M2 Yuvaları Aynı Hızda Çalışır Mı ?

M450'ye kurmamı tavsiye ediyorsunuz değil mi ? Teşekkür ederim.
  11. TolgaD9

Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkür ederim. İşlemcim R7 7800x3d, SSD performansını işlemci de etkiliyor sanırım.
  12. TolgaD9

MSI B650 Gaming plus bir anakartım var ve 2 adet M2 SSD gen 4x4 yuvası bulunuyor. Elimde Msı Spatıum M450 Pcıe 4.0 Nvme M.2 1tb V1 Okuma 3400MB / Yazma 2400MB SSD ve Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 ( 6000 MB / 40000 MB ) SSD bulunuyor. Bir yuvada soğutma bulunuyor. İki m2...
  13. TolgaD9

R7 7800X3D VE RTX 5070 Hazır Sistem Alınır Mı ?

Akvaryum kasanın soğutması bu tarz kasalara göre daha mı iyi oluyor ?
  14. TolgaD9

R7 7800X3D VE RTX 5070 Hazır Sistem Alınır Mı ?

Arkadaşlar hazır sistem satan bir sitede bu hazır sistemi almaya karar verdim. Toplam 72500 TL yapıyor. Ram 32gb olacak özelleştirmeden. Tek tek topladığımda da aşağı yukarı aynı fiyata geliyor almak mantıklı mı sizce ?
  15. TolgaD9

Sıvı Soğutucu Fanları Ön Panele Bağlamak Gerekir Mi ?

Radyatörün konumu olarak.
  16. TolgaD9

Sıvı Soğutucu Fanları Ön Panele Bağlamak Gerekir Mi ?

Arkadaşlar Corsair iCUE 3000D RGB Airflow USB 3.2 Mid Tower ATX 750W 80+ Bronze Gaming Kasa (CC-9020161-EU) bu kasanın içine B650 Gaming Plus MSI anakartı takacağım. İşlemci soğutucusu olarak Thermalright frozen prism 240mm sıvı soğutucusunu kullanacağım. Size sorum bu kasada bu sıvı soğutucunun...
  17. TolgaD9

Hazır Sistem alındıktan sonra yapılması gerekenler

Bios güncellemesi (ramlari doğru frekansta ayarlama gibi) , driver kurulumları, yoksa windows kurulumu gibi şeyler yapmak gerekiyor.
  18. TolgaD9

Gainward RTX 5070 Ve Ryzen 7 9700x Sistem Öneri Ve Tavsiye

Sistemi 1080p de kullanacağım için işlemciyi iyi tutmak istedim. Peki Gainward marka ekran kartı alınır mı ?
  19. TolgaD9

Gainward RTX 5070 Ve Ryzen 7 9700x Sistem Öneri Ve Tavsiye

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır bilgisayarımı yenilemek için araştırma yapıyorum. Bu süreçte gerek fiyattan dolayı gerekse bazı emin olamadığım durumlardan dolayı çok fazla karar değiştirdim. Son olarak bu Sistemi almaya karar verdim. Parçaları tek tek topladığım zaman aşağı yukarı aynı...
Geri