Arama sonuçları: *

1. M

Bu monitör alınır mı ?

Öneriniz varmıdır hocam ? 1744446662 Gidip mağazadan almam gerekiyor
  2. M

Bu monitör alınır mı ?

Güzel bişeye benziyor fiyatta uygun iş görürmü sence
  3. M

Bu monitör alınır mı ?

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar mouse de almam gerekiyor onun içinde bir öneriniz var mı ?
  4. M

Bu monitör alınır mı ?

gidip mağazadan kendim görüp alacağım avm yakınında oturuyorum ve sistemim geldi bugün kurup oynamak istiyorum 😅
  5. M

Bu monitör alınır mı ?

Hangisini önerirsin asus mu msi mı ? 1744443718 Çok teşekkür ederim bunu gördüğüm iyi oldu
  6. M

Bu monitör alınır mı ?

Bu fiyat aralığında bir önerin varmı acaba yeni sistem kurdum monitör almam gerekiyor
  7. M

Bu monitör alınır mı ?

CASPER Excalibur M.E238FHD-G 23.8'' 200Hz Bir monitör buldum fazla bütçem yok anlayan arkadaşlar bir bakabilir mi ? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_casper-excalibur-me238fhd-g-238-200hz-1ms-curved-g-sync-full-hd-gaming-monitor-siyah-1229571.html
  8. M

7500f ve 4060 hazır sistem aldım monitör önerrmisiniz ?

Teşekkürler hocam geçmedi daha elime 😂 1744233928 0.5 ms le 1 ms arasındaki fark nedir
  9. M

Kaç hz benim işimi görür inan hiç anlamıyorum hocam 1744231888 Hocam sistem 26k olması lazım ama ben biraz ekleme yapıp 29k ya aldım
  10. M

öncelikle merhaba r5 7500f ve 4060 lı hazır bir sistem aldım diğer parçaların önemi varmı bilmiyorum maxsimum verim alabileceğim fiyat olarak çok uçuk olmayan yani bir fiyat performans monitör arıyorum lütfen kaç hz monitör almam gerektiğini veya öneri monitör fikirlerinizi bekliyorum
  11. M

Hazır sistem tavsiye lütfen

Öncelikle merhaba arkadaşlar çok bi bütçem yok şu kasayı buldum çok fazla anlamıyorum bu işlerden anlayan arkadaşlar bir bakabilirmi çüzzi miktarda 3 aşağı 5 yukarı ekleme yapabilirim yada sizin tavsiye ettiğiniz bu fiyatlarda daha güzel bir sistem varsa önerilerinizi bekliyorum bulduğum sistem...
  12. M

30-38k arası bütçem var lütfen oyun için düzgün bir sistem önerir misiniz?

Çok teşekkür ederim peki bu sisteme uygun ucuz yoklu bir monitör önerebilirmisin veya bilgi verebilir misin
  13. M

Merhaba bende şunu buldum bunada bi bakabilirmisin ? https://www.gaming.gen.tr/urun/416342/vulcan-fenix7500f-amd-ryzen-5-7500f-tray-galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
  14. M

2 gündür neredeyse bütün siteleri gezdim ama içime tam anlamıyla sinen bir sistem bulamadım dediğim gibi bütçem max 38k lütfen yardım edin
Top Bottom