Arama sonuçları: *

• Users: vaqif
  • Order by date
  1. V

Samung S25 ROM sorunu

Selam arkadaşlar ben çinden samsung s25 aldım amma rom a fikir yermedim play marketi apk gibi yükledim gayet iyi çalışıyor amma bazı programlar "yaşadıgın ülkede bu program desteklenmiyor " hatasıyla karşlaşıyorum. Ancak Azerbaycandan aldıgım samsung s22 de bu problem yok . Ne yapa bilirim ...
  2. V

25000 tl bilgisayar önerisi

selam arkadaşlar 25000 tl ikinci el bilgisayar toplamak istiyorum. ne önerirsiniz kasasız , psu suz bu ikisi var
  3. V

Pc toplamak istiyorum yardım edin

Təşəkkür edirəm abi
  4. V

Pc toplamak istiyorum yardım edin

14000 bin tl civari gaming pc önerisi
  5. V

İkinci el ekran kartı aldım

Merhaba. 1000 tl sapphire rx560 aldım Bu ekran kartı olanlar yazsın nasıl bir ekran kartı olduğunu.
  6. V

Faturalı ekran kart lazım

Konuşduğum kargo şirketinin anbarına önəmli belgileri e. kartı ile koyuyorsun bukadar
  7. V

Ya arkadaşlar ben azərbaycanda yaşıyorum fatura keyfimden istemiyorum ki, almalı olsam gümrük talep ediyor . Deyeçeksenizki azərbaycanda niye almıyorsunus?. Çünki azərbaycanda fiyatlar çok yüksek
  8. V

???
  9. V

800 1300 tl ekran kartı arıyorum. Faturası ve kutusu olsun
  10. V

D6 hatası yardım edin

Merhaba dostlar. Ben pc ni yandırdıkda d6 hatası veriyor neden ola bilir? Bir Çox yerlere apardım bana söylediler ki driver yenilemelisiniz , bios batareyasını degişdirmesin sıfırlamalısan ben hepsini yapdım ancaq bu sorun gitmedi. Lütfən bana yardımcı olun Ana kart: asrock z68 Extreme3 gen3...
  11. V

D6 ve B2 Hatası için Yardım

Merhaba dostlar. Ben pc ni yandırdıkda d6 və b2 hatası veriyor neden ola bilir? Bir Çox yerlere apardım bana söylediler ki driver yenilemelisiniz , bios batareyasını degişdirmesin sıfırlamalısan ben hepsini yapdım ancaq bu sorun gitmedi. Lütfən bana yardımcı olun Ana kart: asrock z68 Extreme3...
  12. V

Bilgisayarım pozuldu yardım edin lütfən

Merhaba dostlar. Ben pc ni yandırdıkda d6 və b2 hatası veriyor neden ola bilir? Bir Çox yerlere apardım bana söylediler ki driver yenilemelisiniz , bios batareyasını degişdirmesin sıfırlamalısan ben hepsini yapdım ancaq bu sorun gitmedi. Lütfən bana yardımcı olun Ana kart: asrock z68 Extreme3...
  13. V

Bilgisayarım bozuldu

Merhaba dostlar. Ben pc ni yandırdıkda b6 və b2 hatası veriyor neden ola bilir? Bir Çox yerlere apardım bana söylediler ki driver yenilemelisiniz , bios batareyasını degişdirmesin sıfırlamalısan ben hepsini yapdım ancaq bu sorun gitmedi. Lütfən bana yardımcı olun Ana kart: asrock z68 Extreme3...
  14. V

Bilgisayarım bozuldu yardım edersinizmi?

Təşəkkürler sorunum bulundu. Ekran kartın driver güncellemek lazım imiş
  15. V

Ana kartda küçük bir monitör var orada b2 hatası geliyor ve speakerdanda 'di di di 'sesi geliyor
  16. V

Ben pc açtığımda "b6" ve "b2" hatası veriyor. Bana söylediler ki ' ramları degişdir, bios sıfırla, bios güncele, pili degişdir ' ve ... Hepsini denedim amma sorun çözülmedi. Bilen varsa lütfen yardım etsin. Ana k. : asrock z68 Extreme3 gen3 Ekran k. : afox geforce 210 1 GB Reset tuşuna 1- 2...
Geri