Arama sonuçları: *

1. davidk

Çözüldü✓ EKRAN KARTI RGB NASIL AKTİF EDİLİR

Teşekkürler dostum oldu
  2. davidk

Çözüldü✓ EKRAN KARTI RGB NASIL AKTİF EDİLİR

Asus rs GTX 1070 RGB kapalı hangi uygulama ?
  3. davidk

Ekran kartı çalışıyor ama fan rgbsi yanmıyor?

Asus rog strix GTX 1070 Ekran kartımın bugün fanlardaki rgbsinin yanmadığını farkettim bi ara Asus aura uygulaması varmış baktım kartını görmedi (rgblern kapalı olduğunu düşünüyorum)Ne yapmam gerekiyor?
  4. davidk

GTA 5 oynarken DROP yiyorum yardım

1744462143 Monitör 60 Hz zaten GTA 5 için o kadar FPS aldığını sanmıyorum ayrıca sistemin 1744462181 Herşeyi en yukarı ayarlarda oynuyorum çünkü 1744462280 Garip tarafı ilk gtada değil valorantta DROP yiyordum oyun içinden ayarlar yaptım valorant düzeldi şimdide GTA başladı DROP vermeye
  5. davidk

Yardım EKRAN KARTI TAM PARFORMANS VE OC İÇİN YARDIM ..?

Anakart bios sürümünde şuan güncel değil gün içinde güncelleyeceğim onun alakası varmıdır acaba
  6. davidk

Kartı dün sisteme taktım zaten temiz kurulum yaptım dediğiniz gibi güncel sürümü indirdim tekrarmı yapayım ?
  7. davidk

Asus rog strix gtx 1070 oc. Sisteme yeni taktım Kart çok dipte çalışıyor. afterburnerden bakıyorum. Afterburnerden yapılması gereken ayarlar varsa neler yapmalıyım? Oc işlemi bilen birinden yardım almak isterim ? Beni bu dertten kurtarsın DROP yemekten sıkıldım ...
  8. davidk

GTA 5 oynarken DROP yiyorum yardım

Oyun oynarken sanki net çekmezde ytde video izlersin ya dona dona o şekilde DROP yiyorum çok sinir bozucu (ryzen5.4500 16gb ram GTX 1070 500 GB m2ssd)
  9. davidk

Bios kurarken Flaş bellek yerine telefon olurmu?

Ayrıca QFLASH ekranında geri dönmek dışında biyere tıklayamıyorum yetki gerekiyo gibi bişey
  10. davidk

Tek yolu flaş bellekmi
  11. davidk

Bios kurucam flaş bellek yok telefonu kullanabilir miyiz yada direk cihazsız belleksiz kurabilirmiyiz?
  12. davidk

BİOS GÜNCELLİYECEĞİM QFLASH EKRANINDA KALIYOR

Biosta Q flash ekranına gelip bios dosyasını seçeceğim hiç bişey yapılmıyor yetki yok geri arayüze çıkıyorum
  13. davidk

Bios ve ram hızlandırma yardım..

Dosya eklenmiyor nedense foto atarak daha kolay olur diye dedim 1744320725 Ayrıca kartım farklı bu videodan
  14. davidk

Wpden anlatsan olurmu foto atılmıyo şuan 1744320446 İlk defa biosa giriyorum çünkü
  15. davidk

Ram 3200 MHz ancak 2675 MHz de çalışıyor tam verim almak istiyorum Gigabyte b550 anakart kullanıyorum bios kurulumunuda söylerseniz sevinirim
  16. davidk

Ekrana görüntü gelmiyor??¿

Olmadı 1744319155
  17. davidk

Ekrana görüntü gelmiyor??¿

Videodan izleyerek Ram MHz yükseltme işlemi yapıyordum ekrana görüntü gelmiyor yardımcı olabilicek varmı ?
  18. davidk

Bios ayarı için yardım ?

Gigabyte anakartta Bios boot bölümünde securty boot şeçeneği yok yardım
  19. davidk

Van9003 hatası çözüm?

Valorant van9003 hatası veriyo Anakart modelim Gigabyte bios ayarı göstericek varmı
  20. davidk

Hangi sürücüyü yükleyeceğim?

Game ready sürücüsü Nvidia stüdyo sürücüsü Nvidia Ekran kartı aldım sürücüsünü kuracağım en güncel ikisi var ikiside ayrı biri sistem biri oyunlar içindir diye düşündüm hangisini indirmeliyim pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Top Bottom