Arama sonuçları: *

1. Y

Vga ve boot ışığı kırmızı yanıyor

Sistemi bu gün topladım ekran kartını bir kez çıkartırken zorladım vga ışığı ondan dolayı yanıyo olabilir mi? Ayrıca boot ışığı neden kırmızı yanıyor? Bütün kabloları kontrol ettim hepsi takılı duruyor.
  2. Y

Çözüldü✓ Rx 9060 xt işlemci önerisi

F/P ddr5 sistem toplayacağım ekran kartı için en uyumlu işlemci önerisi var mı?
  3. Y

İkinci el rtx 4090 hakkında tavsiye?

MSİ SUPRİM X RTX 4090 ekran kartını almayı düşünüyorum. 83 bin bandında ilanlar var. Sizce alınır mı yoksa daha ucuza 5080 mi alınır?
  4. Y

ASUS ROG Swift PG27AQDM hakkında

ASUS ROG Swift PG27AQDM Bu mönitörün herhangi bir kronik problemi var mı? Ölü piksel gibi sorunlarla karşılaşır mıyım?
  5. Y

Çözüldü✓ Sıvı soğutmalı ekran kartı radyatör problemi

Eyw reis buna bakarım 1745344298 Radyatörü koyma şeklide baya önemli ama
  6. Y

Reis ekran kartında ciddi oc denemeli yapıcam bundan dolayı sıvı soğutmalı alıcam. Ayrıca sıvı soğutmanın performansı daha fazla oluyor
  7. Y

msi geforce rtx 5080 16g suprim liquid ekran kartını sistemimde kullanmayı düşünüyorum. Fakat aynı anda işlemcide sıvı soğutma kullanıcam bu yüzden uygun kasa bulmakta problem yaşıyorum ne yapmalıyım?
  8. Y

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Bütçe: 130k Kullanım amacı hem oyun hemde ağır render işi
  9. Y

Ekran kartında hava soğutma mı sıvı soğutma mı?

Msı ve asus gibi markaların sıvı soğutuculu ekran kartlarından bahsediyorum. Yani ekran kartında sıvı soğutma mantıklımı?
  10. Y

Ekran kartında hava soğutma mı sıvı soğutma mı?

Bütçenin herhangi bir şekilde dert olmadığı durumda hangi soğutma tipi alınır sizce
  11. Y

Çözüldü✓ RTX 5080 Darboğaz olur mu?

Reis aylarca çalışıp para toplayıp sistem alıcağın zaman çok tedirgin oluyor insan
  12. Y

Çözüldü✓ RTX 5080 Darboğaz olur mu?

RTX 5080 Ryzen 7 9800X3D 4K/2K çözünürlük İşlemci veya ekran kartı ağırlıklı işlemlerde darboğaz olur mu
  13. Y

Çözüldü✓ 80K bin TL'ye sistem tavsiyesi

Hem render hemde oyun
  14. Y

Monitör dahil değil. Birde ek parçaların hepsi tam sadece sistem önerisi istedim. İşlemci amd olursa daha iyi olur
  15. Y

2k çözünürlüğüne uygun bir sistem olursa iyi olur.
  16. Y

Çözüldü✓ Sisteme uygun PSU önerisi

Max 8 bin tl
  17. Y

Çözüldü✓ Sisteme uygun PSU önerisi

İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D Ekran kartı: Asus Prime RX 9070 XT Anakart: ASUS ProArt B650 Creator Kasa: Asus ProArt PA602 Sıvı Soğutma: Asus ProArt LC 360 Ram ve m.2 ssd çok enerji harcamıyor diye yazmadım
  18. Y

Asus proart anakarta uygun depolama önerisi

ASUS PROART B650-CREATOR anakartına uygun pcı 5.0 2 tb m.2 ssd önerisi?
  19. Y

Çözüldü✓ 10K Bütçeye 2k ips panel monitör önerisi

Ekran yenileme hızı 165 hz yada daha fazla olursa daha iyi olur.
Geri