Arama sonuçları: *

1. A

Bozuk ram slotu mavi ekran

dediğiniz gibi BIOS'u sıfırladım, iki ramide taktım şuan masaüstündeyim
  2. A

yarım saat içinde haber vereceğim hocam, ufak bir işim var.
  3. A

BIOS pilini en son dün çıkarmıştım mavi ekran yiyorum diye, tekrar çıkarayım mı?
  4. A

yok yok, normal tornavida ile
  5. A

hocam denedim BİOS tekrardan sıfırlanmadı neden anlamadım yanlış yapıyor olabilirim
  6. A

hayır hocam tornividayı pinlere değdiriyorum 10 saniye, bilgisayar normal açılıyo BİOS menüsüne atmıyor, kendim girdiğimde de hiçbirşey değişmemiş olarak gözüküyor erişim verdim 1768764015 hayır hocam tornividayı pinlere değdiriyorum 10 saniye, bilgisayar normal açılıyo BİOS menüsüne atmıyor...
  7. A

hocam nerdeyse 1 saattir CLR_CMOS işlemini yapmakla uğraşıyorum doğru pinlere tornavidayı değdiriyorum ama bir türlü olmuyor yada ben yanlış bi şekilde yapıyorum anlamadım
  8. A

https://drive.google.com/file/d/1BEbcVEoyARGdNSE_ogT4XspdtnTCgcHI/view?usp=drive_link en son saat 18.42 de olan dump dosyası hocam.
  9. A

@Emre Zengin hocam biliyorsanız eğer yardımcı olurmusunuz
  10. A

CLR_CMOS dediğin şey tam olarak nedir acaba cmos resetmi oluyor
  11. A

merhaba arkadaşlar A520M K V2 anakarta sahibim 2 adet 8+8 ramim var 3 ay önce bilgisayarımı windows 10 dan windows 11 e geçirdim windows 10 kullanırken fdg sürüm bios kullanıyordum windows 11 de FE sürümü çıktı son olarak onu güncelledim ardından tekrar windows 10 dönme kararı aldım windows 10...
  12. A

CS2 vpk.01 hatası çözümü

cs2 gireceğim zaman böyle bir hata alıyorum ne kadar denediysem bi türlü çözemedim ram mhz değerlerini normale çektim, yükselttim SSD sata kablolarını değiştirdim C diskine kurdum D diskine kurdum ama bir türlü çözemedim bu sorunu doğrulanacak bütün dosyaları doğruladım
  13. A

A520m k v2 bios sürümü hangisi indirmeliyim

güncellemeden ben yanlışlıkla 1.0 sürümüne göre indirmişim orda da fc sürümü yoktu dalgınlığıma gelmiş biosta error verdi sonradan anladım 1.1 olduğunu 1744920227 evet hocam haklısınız bende biraz cahilim ilk defa yaptım 1744920514 peki bir şey sormak istiyorum benim ramlerim 3600 mhz...
  14. A

şuan kurdum hocam güncel değilmiş cidden teşekkürler
  15. A

anakart sıfır alındı internet kafede bir tanıdığım var ona toplattırdım pc yi acaba güncelse üstüne kursam bir sorun olurmu
  16. A

merhaba arkadaşlar a520m k v2 anakartım var rev 1.0 sistem bilgilerinde bios sürümü FC yazıyor sitede ise en son F5h sürümü yayınlanmış güncellemem gerekiyormu yoksa biosum zaten güncelmi
  17. A

Sapphire pulse rx 570 4 gb otomatik driver silme

hocam şuan dediğiniz sürümü indirdim 4 gün testlerini yapıcam eğer bir sorun olmazsa devam ederim teşekkür ediyorum
  18. A

şuan 24.9.1 kullanıyorum WHQL beta hiç kullanmadım
  19. A

arkadaşlar merhaba 2. el olarak aldım ekran kartını yeni sistem dizdim aldığım kişinin evinde her türlü testleri yaptım sıkıntı yok fakat son 3 haftada 3 yada 4 kere wattman yedim driver kendi kendine siliniyo bazen siyah ekranda kalıyorum hiç açılmıyor bunun driver ile alakası varmıdır çünkü...
Geri