Arama sonuçları: *

• Users: Şifa
  • Order by date
  1. Ş

YKS'de İyi Yapan Yazın Ne Yaptı?

hocam 11den 12 ye geçince tyt tekrar yaptım deneme falan ama 11deyken tyt çalııyordum temmuzda ise 11 çalışmaya başladım bu arada sayısalım. tyt 100 ayt 66
  2. Ş

Kayıdın yok olma sorunu

Selamlar Farming sim 22 oynuyorum. O kadar kasılıyorum müq bir çiftlik kuruyom bi anda save siliniyor bunun çözümü nedir
  3. Ş

Dershane Tercihi GOP

Merhabalar yks sayısal öğrencisiyim istanbul gaziomanpaşada yaşıyorum. bu sene 11. sınıfım ve çağdaş bilgiye gidiyorum seneye 12 olunca kurum değiştirmeyi düşünüyorum fen bilimleri ile final arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim yoksa kurum değiştirmemi tavsiye etmezmisiniz teşekkürler
  4. Ş

Papara Kart Steam dolarla ödene

Selamlar biliyorsunuzki steam dolar kuruna geçti. Papara kartımla steam üzerinden dolarla alışveriş yapabilirmiyim. Yaparsamda kur güncel kurdanmı hesaplancak yoksa belli bir miktar üzerindenmi
  5. Ş

Truck and Logistichs Simulator alınır mı?

Truck and Logistichs Simulator steamde 133 tl ye düşümüş sizce bu fiyata değermi ve oyun alınır mı?
  6. Ş

Teknoloji Mağazalarında SSD Takma

Bilgisayarımda disk yeri yok ama hdd için yer var sorun olurmu
  7. Ş

Teknoloji Mağazalarında SSD Takma

Selamlar. Bilgisayarımın disk kapasitesini arttırmalıyım. Acaba media markt teknosa İtopya gibi teknoloji mağazalarında ekstra sata ssd taktırabilirmiyim. Bilgisayarım bir laptop. Varsada öneri sata ssd yada harici ssd varmı 512gb
  8. Ş

İstanbulkart başvuru

Selamlar. İstanbula yeni geldim. İstanbul kart çıkarmak istiyorum başvurumu nereden yapabilirim. Öğrenciyim
  9. Ş

Altyapıma göre internet ağı önerisi

Selamlar. yeni bir eve taşındık ve henüz internet bağlattırmadık. İnternetten sorgulattığımda sadece ADSL ve VDSL altyapıyı olduğunu gördüm ve 68 Mbps hız alabileceğim yazıyordu. Ben TürkCell düşünüyorum. Sizin önerebileceğiniz neler var bütçem aylık 200-250 tl
  10. Ş

Pubg Steam DirectX Sorunu

Selamlar. Pubg steam indirdim fakat bir hata verdi. İnternette araştırdım DirectX indirin diyordu ama programı indirdiğimde bu oldu Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  11. Ş

FS22 Takılma Sorunu Var

Fps limiti oyun içindende kaldırılabiliyor onuda denedim. Limiti kaldırdım olmadı limiti 120 fps de yaptım aynı
  12. Ş

FS22 Takılma Sorunu Var

Selamlar. Elimde 1660ti li bir sistem var. Düşük ayarlarda bile oyunum takılıyor. 3060lı bilgisayarımdada aynı sorun var sizce sorun Farming Simulator 22 demi yoksa bilgisayardamı ?
  13. Ş

Kasalı bilgisayar almak üni için sorun çıkarır mı?

Yurtta kalacaksan yer sorunu çıkarabilir.
  14. Ş

Windows10 ücretsiz nerden indirebilirim

Microsoftun sitesinden indirebilirsin
  15. Ş

STM32 sensörler bir anda kapanıyor

Kodları paylaşmam mümkün değil kusura bakma
  16. Ş

STM32 sensörler bir anda kapanıyor

Selamlar. STM32 üzerinden bir proje yapıyorum. Robot mis gibi ilerlerken HCRS04 sensörlerim bir anda okuma yapmayı bırakıyor. Kabloları kontrol ettim ama bu sorunu yine yaşıyorum bu konuda bilgisi olanlar varsa bana yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.
  17. Ş

War Thunder oynanırmı

Başlıkta gördüğünüz gibi War Thunder oynanılmaya değermi
  18. Ş

Bir direksiyon önerisi

peki teşekkürler
  19. Ş

Bir direksiyon önerisi

Selamlar. yaklaşık 5500 tl bütçem var. Bir direksiyon seti almak istiyorum ne önerirsiniz ? İkinci el almak istemiyorum.
  20. Ş

Harici diske birşeyler kurma

Selamlar. Bilgisayarımda boş yer azaldı acaba bir harici bir disk alırsam oyunları save dosyalarını falan o diske kurabilirmiyim ?
Top Bottom