Arama sonuçları: *

1. Viper88

9700xt ye almak mantıklımı

Bunun cevabını senin vermen lazım, oynadığın oyunlarda istediğin fpsi vermiyor mu 7800xt ?
  2. Viper88

Bütçe yükselince neden 5070 ti ?

Aynen ikisi de o fiyatı etmez de işte ikisinden birini seçmek zorunda kalırsam 5070ti seçerdim.
  3. Viper88

Bütçe yükselince neden 5070 ti ?

Fiyat farkından dolayı, 9070xt 30 k edecek bir kart ama 35k ya satıyorlar 6 k fazla verip 5070ti almak daha mantıklı.
  4. Viper88

Yardım 2. EL GPU YARDIM DOLANDIRILIR MIYIM?

Bi ürün satıyorsan alacak kişinin kafasında soru işareti bırakmamak gerek. Satan kişinin tavrı hiç hoş değil dolandırma ihtimali var ama olmasa bile böyle biriyle alışveriş yapmazdım
  5. Viper88

Yardım Iade veya değişim için seçeneklerden hangi mağaza daha iyidir?

Elden alırsan 14 gün içinde iade etme hakkın olmuyor. O hak sadece internetten satın alınanlar için geçerli.
  6. Viper88

2. Bilgisayarımı Ne Kadara Satabilirim ?

25-26 ya satabilirsen iyi bence 28 falan kimse vermez.
  7. Viper88

Trendyol kazı Kazan aktif

Sınırlı sayıda mı var ? Bende ödüller bitti diyor.
  8. Viper88

DSL kablosu yenilenmesine rağmen internet düzelmedi

İnternet sağlayıcısı bu konu hakkında ne dedi?
  9. Viper88

Daha indirimli almak için ne yapmalıyım?

Hem iyzico hem paraparola kullanabilirsin. Paraparolada kampanya bitti mi bilmiyorum ama paraparolaya kayıt olup sanal kartını iyzicoya kaydediyorsun, parayı paraparola kartına yüklüyorsun iyzicodan kampanyaya katıl diyip ödeme yapınca 700 tl indirim veriyordu.
  10. Viper88

Bu iki işten hangisi mantıklı?

Hangisi daha çok ilgini çekiyorsa onu seç. Yiyecek sektöründe sınır yok fakat çok fazla aşçı var, Cnc,freze ve torna işinin biteceğini düşünmüyorum bazen cnc işlerim oluyor her gittiğim yerde birikmiş işler oluyor ve bir çoğu çalışan sıkıntısı çekiyor. Alttan yetişen çırak olmadığı için bu...
  11. Viper88

Beyaz Sistem için Anakart Tavsiyesi

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-x870-steel-legend-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,794986890.html?_gl=1*13e1h2r*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwtpLABhC7ARIsALBOCVqeTVvqRM2W_pEwB0UxEAcdyLVCo7aoZf8m8UnLTa1n3QUsPzhu6FsaAhecEALw_wcB kalan bütçeyle de kasa alabilirsin.
  12. Viper88

2K monitör ama 2K seçilmiyor

AMD radeon software uygulamasına girip ekran kartı driverini kur sonra gelir.
  13. Viper88

Phanteks Xt Pro Alınır mı? 3000tl Civarı Kasa Önerisi

Güzel kasa hocam bu fiyata alınır.
  14. Viper88

Çözüldü✓ 7800 XT SAPPHİRE PULSE FURMARK DEĞERİ NASIL?

Bendeki değerler neden böyle acaba serin çalışıyor ama fps değerleri düşük.
  15. Viper88

Çözüldü✓ 7800 XT SAPPHİRE PULSE FURMARK DEĞERİ NASIL?

Gigabyte 7800xt var 6 dakikalık test sonucunda vram ve hotspot sıcaklığı eşit çıktı. Normal mi bilmiyorum ama biraz fazla yüksek geldi.
  16. Viper88

İkinci el monitör tavsiyesi

Bütçe nedir?
  17. Viper88

❌İndirim Bitti! Dell G2724D 2K 165 Hz İyzico ile 6299 TL 🔥

SMS de spama düşüyor...
  18. Viper88

Kaç watt psu almalıyım

850w yeterli fakat yüksek watt alırsan daha rahat çalışır daha uzun götürür. Önerim 1000w al uzun yıllar kullan.
  19. Viper88

❌İndirim Bitti! Dell G2724D 2K 165 Hz İyzico ile 6299 TL 🔥

spama düşüyor orayı kontrol et.
  20. Viper88

Sıfırdan Topladığım Sistem ve Sabrın Karşılığı

Gayet güzel sistem toplamışsın eline sağlık. Aldığın fiyatları da yazsaydın keşke hazır sitem alacak arkadaşlar karşılaştırma yapabilirdi.
Geri