Arama sonuçları: *

• Users: pato
  • Order by date
  1. pato

Hangi İnternet Sağlayıcısına Geçmeliyim

aynen direk telefonda tüm işlmeleri hallediyolar max 48 saat içinde geçiyosun
  2. pato

netspeed e geçtim bakalım 1-2 ay kullanıcam olmadı değiştiririm. ilk 3 ay 399 sonra 899 yani aylık 774 tl ye geldi bakalım nasıl olucak.Şu fiyatları 70 mbps internete veriyorum içim acıyo
  3. pato

neden millenicomda netspeed değil hocam bilgi verirmisin ikisinin arasında kaldım şimdi başvuru yapıcam
  4. pato

bu kadar sağlayıcı olduğunu bilmiyodum fena kafam karıştı
  5. pato

mobilfree ilk defa duydum iyiymiş fiyatıda 100 mbps 599tl nasıl acaba
  6. pato

altyapım yok 87 mbps için turknet e geçmeye gerek yok
  7. pato

Gıbırnet ilk başlarda güzeldi ama son aylarda bilerekmi yapıyolar bilmiyorum akşam olunca belli bir saatte internet gidiyo.Son günlerde de internet var gözüküyo ama hiçbirşey açılmıyo. Bilerek hız düşürdüklerini düşünüyorum. Fiyatıda 580 den 780 olmuş. Millenicom a geçilirmi. 699tl .
  8. pato

Araba Koltuğu İçin Yıkama Makinesi Önerisi

şu videodaki gibi lekeler var denizden çıkıp tuzlu binince oluyo sanırım videoda gayet iyi temizlemiş.Çok profesyonel bir şey olmasına gerek yok.Acaba bu fiyat bandında daha iyileri varmı
  9. pato

daha uygunu kiwi var oda çok kötü diyolar
  10. pato

şu model iş yaparmı kullanan arkadaşlar varmı...
  11. pato

Ajazz Apex Bozulmaya Başladı (Güncelleme)

ozaman benim switch gg olmuş sıfırdan düzgünce lehimledim düzelmedi
  12. pato

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 500/200 Kod

kod geçerli değil veyada tükenmiş olaabilir diyor anlamadım bu sorunu.Kod geldiği gibi denedim bitmiş olamaz
  13. pato

evet sağ taraf baya bi lehim attım sonra 3 ü birbirine bağlandı sıkıntı olur diye pompayla çektim böyle lehimledim.3 ü birbirine bağlı mı seninkinin
  14. pato

yaptım ama neden düzelmedi bi fotoğrafa bakarmısın yanlış mı yapmışım acaba
  15. pato

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 500/200 Kod

önceki orkun200 gibi kodları kullandığım için kullanamıyorum bir yöntemi varmıdır numarasız mail ile hesap açıp indirimi kullanıp sonra tel girsem olurmu
  16. pato

Yayını Kapatmadan İrl Ye Nasıl Geçilir.

Pcde yayın yaparken direkt telefon kamerasına geçip irl nasıl yapılıyor. Mesela bazılarını görüyorum uzaktan modlar kontrol ediyor yayını nı zoom falan atıyor kameraya. İnt gittiğinde ekranda yazı geliyor int birazdan gelicek diye bunlar nasıl yapılıyor biraz araştırma yaptım ama istediğim gibi...
  17. pato

hangi marka tel kullandın ai ye sordum 3-4k lık teller öneriyo
  18. pato

Lehim pompası kullanmışmıydın önce eski lehimi temizledinmi
  19. pato

🔥İndirim Djı Neo Single Bim 6950 TL

Araştırmalarıma göre birkaç bir şey söyleyim.Öncekikle oyuncak çöp vs denilecek bir drone değil.Denizde piknikte veya atv,bisiklet sürerken kullanılabilecek çok pratik cihaz.Kayıt yaptırmak gerekmiyor ama şunu unutmayın tr de 10 gr bile olsa uçuş izni almak şart (yakalanmadan istediğiniz gibi...
  20. pato

P.U.B.G Steam Başlanır mı ?

Oyuncu kitlesi olarak genellikle olgun insanlar var.Valorant gibi değil ticketlarla anında banlatabiliyosun sadece ban süreleri çok kısa 1 hafta falan.Sağlam ayarlar yapman lazım hem fps hemde oynayış olarak.Mitolar vs normal giriyorlar ilk etapta plus almanı önermem.Duyduğuma göre çok daha...
Geri