Arama sonuçları: *

• Users: pato
  • Order by date
  1. pato

Youtube shorts kanalı olan arkadaşlara sorum var?

yeni kanalda denedim attığım gibi 100 oldu o kanalıda sildim
  2. pato

deniycem 1 yıl önce açtığım 0 aboneli bir kanal var.
  3. pato

o 200-250 yi örnek verdim.Ama videonun 3 izlenmesi imkansız , telif yemesi lazım yada ihlal vs yemesi lazım
  4. pato

çok ilerletirsem ve fikirlerim çoğalırsa otomasyon haline getiririm dedim şuan otomasyon düşüncem yok.Sadece şunu sordum biz arkadaşlarlada dalgasına videolar attık.Kendimde test için denemeler yaptım.En kötü 150-200 izlenmesi lazım eğer keşfete düşerse artar düşmesse 250 lerde kalır bu okey ama...
  5. pato

sen hangi soruya cevap verdin bro
  6. pato

asla atmam zaten kanal hem ingilizce hemde böyle kanalların linkini ismini paylaşıp doğal olmayan trafik kanala zarar verir
  7. pato

Youtube shortsa içerik üretmeye başladım kanalım başarılı olursa otomasyon haline getiricem.Eskiden tarih ile ilgili bir kanala başlamıştım ilk video izlenmez diye düşündüm güzel etkileşim almıştı ama üşendiğim için bırakmıştım.Şimdi yeni bir kanala başladım içerik çok hoşuma gitti görseller...
  8. pato

Masa çekimleri için tripod önerisi

https://www.teknosa.com/ulanzi-tt88-4u-1-arada-magsafe-uyumlu-selfie-tripod-t139-siyah-p-783535899?shopId=2516&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.66 bu hertürlü şekile giriyo çok sağlam ve çok fonksiyonlu...
  9. pato

klasik tripot var ama istediğim gibi çekim yapamıyorum fazla ileriye gidemediği için.
  10. pato

gördün bunu ama sıkıştıramıycağım yerlerde kullanamam bunu
  11. pato

Çok profesyonel olmasına gerek yok işini yapsın yeter.İnstada bir ürün görmüştüm şuan bulamıyorum.Heryere takılan ahtapot kol tarzı bir tripot vardı yada sizin kullandığınız önerebileceğiniz bir ürün varmı?
  12. pato

❌İndirim Bitti! Monster Pusat Mikrofon 629₺!🔥| Peşin Fiyata 3 Taksit

soundpad seslerinide kesermi dediklerin.Yada şöyle yapsam voicemeeter banana indirip 2 çıkışıda ayırsam sadece mikrofona ndvia broadcast uygulasam olurmu? Birde buna uygun sünger nerden bulabilirim
  13. pato

482tl ye aldım geçen forumda qr okutup 100 tl vermişti bedava fiyata geldi.Çok dış sesleri almaması için ne yapabilirim bir tavsiye varmı.Broatcast yada bazı ses temizleme uygulamaları kullanıyorum çok dış ses almıyor ama bu seferde açtığım sounpad seslerini almıyo.
  14. pato

önerin varmı bu dediğim sorunları yapmıycak uygun fiyatlı fp mik
  15. pato

böyle ucuz mikrofonlardan 1-2 tane denedim illa dibine kadar girmek gerekiyor yoksa ses çok uzak geliyor.Bazılarıda tüm odadaki sesleri alıyor.Bunda o sıkıntılar olurmu.İdare etmelik almak istiyorum su döküldü mikrofona
  16. pato

Goodbyedpi neden çalışmıyor

önerebileceğiniz farklık yazılımlar varmı?
  17. pato

Kaliteli çakma ayakkabı

Spor için ayakkabı alıcam.İthal diye sattıkları çakmalar ne kadar fiyatlarını hiç bilmiyorum.Fiyatlar yakınsa orijinal alırım. Daha önce satın aldığınız site veya sayfa varsa atarmısınız
  18. pato

❌İndirim Bitti! JBL Flip 7 2.999 TL Teknosa

5 kere denedim 5inde de benden önce almamıştır herhalde biri bi deneyim tekrardan
  19. pato

❌İndirim Bitti! JBL Flip 7 2.999 TL Teknosa

flip7 1767207489 stok yenilendiği halde alamıyorum rezervasyon oluşturulamadı diyor ödeme adımında
Geri