Arama sonuçları: *

1. A

Uzun menzilli ve bütçe dostu Access Point/Router tavsiyesi

Merhaba dostlar, Direkt konuya gireyim: Evimizde maalesef hâlâ internet altyapısı yok, yıllardır başvuruda bulunmamıza rağmen sonuç alamadık. Bu yüzden interneti yan komşumdan alıyorum. Sadece bilgisayarımda internet kullanabileyim diye TP-Link TL-WA801nd model Access Point kullanıyorum...
  2. A

RTX 2070 Super'lı sistem Cyberpunk'ta RX 480'li sistemden düşük FPS veriyor

Şöyleki normalde fps çok kötü olmuyor fakat açık bir dünyaya açılınca vs. çok drop giriyor oyun kabak tadı veriyor o yüzden ben mesela zamanında cyberpunk oynarken hiç açık dünyada takılmamıştım hep dümdüz görevleri yapıyordum ot gibi görevlerde fps on numara oluyordu.
  3. A

Konu biraz sadece Cyberpunk için yazmışım gibi olmuş ama bu sorunu ben çoğu oyunda yaşıyorum. Almam gereken fps i alamıyorum gibime geliyor. Mesela PUBG' de yine aynı sorunu yaşıyordum.
  4. A

Merhaba arkadaşlar, Direkt konuya giriyorum. Sistemim şu şekilde: Ekran kartı: MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio 8 GB GDDR6 (256 bit) İşlemci: Intel Core i5-9400F RAM: 16 GB XPG 3200 MHz. Depolama: 500 GB M.2 SSD. PSU: Rampage 1650W (mining'den kalma) Donanım Arşivi'nin 6000 TL'ye ikinci el...
Geri