Arama sonuçları: *

1. T

Sweatshirt - Hoodie icin kaliteli ve F/P marka önerisi

kanka çok abartılı tasarımlar bunlar ya. Ben daha çok sade seviyorum
  2. T

Sweatshirt - Hoodie icin kaliteli ve F/P marka önerisi

Instagram'daki sayfalarin falan cok guzel tasarimlari var ama hangisi guvenilir bilmiyorum. Kaliteli ve F/P markalar oneririseniz guzel olur. Geleneksel markalar da olur.
  3. T

60 Bin tl'ye 4070 mi 5060 mı alınır?

Hocam neye verilmez anlamış değilim zaten suan piyasada bu fiyata max 4070lik laptoplar var ve de işlemci,kasa kalitesi olarak pek de bunu geçen yok. Bal gibi de verilir ki zaten bütçeyi çıkarabilsem 5070'i alırdım.
  4. T

Hepsiburadadan 1747742255 Hocam gelecekler evet ancak hem gg'in diğer ürünlerinde de gösterdiği performans hem de sunduğu diğer özellikler ile bu fiyata bulamayacağımi düşünüyorum. Ayrıca zaten ön sipariş verdim yani gelirseler iptal edblrm
  5. T

Hocam ben de bu sabah gördüm testlerini basta daha kötü sanıyordum megerse Ti versiyonuymuş onlar,mobile versiyonu icin daha önde olduğunu fark ettim.Sabah test videosunu atmışlar. Ve şimdi aldım hayırlısı olsun bakalım zaten ön sipariş önümüzdeki günler olumsuz bir inceleme gelirse iptal ederim.
  6. T

Malum GG'nin yeni 5060'lık laptopu geldi ancak 5060 her peformans testinde 4070'in gerisinde kalmış sizce durum nedir? Alınır mı?
  7. T

Gamgaraj 5060'lık pc alınır mı?

Neden peki? 1747683237 Neden peki?
  8. T

Gamgaraj 5060'lık pc alınır mı?

https://app.hb.biz/lElsl09HNlzJ Güzel duruyor ancak 8gb versiyonuna cok sövmüşler alınır mı sizce?
  9. T

50-60 BİN TL ARASI GAMİNG İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Dostum itopyada taksit seçenekleri uymuyor maalesef :(
  10. T

50-60 BİN TL ARASI GAMİNG İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Başlıkta yazdığı gibi bir laptop önerisi yapar misiniz? Satıcının hepsiburada,trendyol gibi peşin fiyata 6+ taksit yapan bir yer olmasi birinci tercihimdir. Tavsiyelerinizi bekliyorum 🙋
  11. T

50 Bin Tl Civarı Gaming Laptop Önerisi

50-60 bin tl arası ve her oyunu yıllarca oynatacak ayrica mühendislik programlarını da kaldıracak bir öneri güzel olur dostlar.
Geri