Arama sonuçları: *

• Users: hoka
  • Order by date
  1. H

Migros, Cips - 4 AL 2 ÖDE

Long cipslerden ve züberden aldım. Long cipslerin de içeriği fena değil. 1774690268 gel al yap
  2. H

Öneri 9070XT İADE EDİP 5070TI ALMALI MIYIM?

Gaming olan SFF modeliyse Zotac'ın pasif soğutma yapısı daha kötü Inno3d'ye göre. Ayrıca redditte kullanıcılar 5000 modelleri için SFF Inno3d'yi daha çok öneriyorlar.
  3. H

❌İndirim Bitti! APPLE Mac mini: Apple M4 chip with 10‑core 256gb 27.999 4 taksit Mediamarkt

Fiyat uygunmuş alınabilir. 2 tane macbookum var bi tane de bunu alsam mı demedim değil. 1772321635 Codex bile derken? Zaten CLI üzerinden clouda bağlanan bir servis raspberry pi'da bile açarsın onu, bi kıstas değil
  4. H

🔥İndirim Samsung 990 Pro Soğutuculu NVMe M.2 SSD 2 TB - 8.099 TL

Tekrar stoğa gelmiş kaptım bir tane. Teşekkürler.
  5. H

🔥İndirim Seagate One Touch 1TB HDD 2499 TL

Arkadaşlar HDD alın aldırın, ülkemizde yavaş yavaş satıştan kalkıyor hiçbir yerde sıfır SATA HDD bulunamıyor. SSD fiyatları bu kadar artmışken, veri arşiviniz varsa, aile fotoğraflarınızı arşivlemek için uzun yıllar cold storage olarak kullanabilmek için SSD'den daha dayanıklı bir alternatif.
  6. H

❌İndirim Bitti! RTX5090 Gamerock 32GB 136.334,09 TL (VDFKSZ 6-9 TAKSİT)

CS GO, Valorant gibi CPU bound oyunlarda 2K yüksek ayarlarda minimal darboğazlar oluyor. 20den fazla single player AAA oyunu oynadım 2K'da birinde bile darboğaz yaşamadım. En CPU canavarı single player oyunlardan biri olan Shadow of the tomb raiderda 2K hiç darboğaz olmuyor. Kaldı ki 4K da...
  7. H

Green GP700A-GED Güç Kaynağı - 2850TL

Global olarak kullanıcı yorumu/incelemesi olmayan/az olan hiçbir PSU'yu önermem zaten, Seasonic olsa bile. Konudaki PSU'nun 1 tane bile göremedim. Varsa da az vardır dediğim gibi yetersiz. Raijintek cratos lite modeli hakkında hiçbir fikrim yok son zamanlarda foruma nadir giriyorum. Saydığınız...
  8. H

High Power zaten bilindik bilinmedik yüzlerce markaya ODM üretim yapıyor. Kimileri kaliteli kimileri kalitesiz. En iyi üreticiler bile çöp PSU'lar üretebiliyor. Yukarıda saydığım markaların satış sayıları fazla olduğu için almadan önce en azından model model kullanıcı yorumlarını görebiliyoruz...
  9. H

Bir insan neden FSP, High Power, Raijintek, Bitfenix, Cougar, Enermax, vb. uygun fiyata güvenilirlikleri uzun süreler kanıtlanmış, kullanıcılar tarafından güvenilen ve kaliteli PSU markaları varken Green almalı?
  10. H

🔥İndirim Sapphire Anakartlar Türkiye'de! -B850M Wifi 6.899TL-

Colorful bile alırım bundan hayatta almam. Anakart BIOS öyle kolay bi yazılım değil iyice oturmadan alınmaz. 4 5 yıl sonra incelemelere göre alırım. Nvidia bile anakart çıkarsa ilk çıkanları almam
  11. H

Macbook air mı almalıyım yoksa windows bir laptop mu?

Saf yazılım için macbook öneririm. Yaptığın işe bağlı olarak 256 yeter.
  12. H

📌 SON DAKİKA ! 12 ay kiranın 2 ayı devlete gidecek!

Haber bazlı konuşuyorum, alınan kararın neresinde verginin vergisini gördün? Sadece alınan karın 50 bin TLyi geçmesi durumunda ödenen vergi artık 1tl bile kar edilse alınacak. Olay bu. İstanbulda kiralar zaten uçuk istisnanın kalkması çok etki etmeyecek.
  13. H

Verginin vergisi gibi bi durum yok 50 bin TL'lik istisna kalkıyor hangi ülkede kira vergisine istisna var?
  14. H

Zaten normali bu, en başından beri istisna olmaması gerekiyordu. Diğer tüm ülkelerde normal gelir gibi vergilendiriliyor kira vergisi.
  15. H

❌İndirim Bitti! Baseus Crystal Shine 100W Type-C Kablo 1.2m 129 TL (Amazon Seri Biter)

Samsung 45W için kendi 5A kablo satıyor zaten, ne iş anlamadım. 1760020304 Bizzat arkadaşımın crystal shine type c to type c'si ile denedim S24'üm için süper hızlı şarj etti, fotoğraf atabilirim. Malzeme kalitesi de gayet iyi hissettiriyor. Dandik diyen arkadaşları dinlemeyin.
  16. H

Hot Wheels Legolar Türkiye'de Satışa Çıktı!

Benim için lego ve diğerleri diye ayrılıyor. Bunu alacağıma temudan çok daha uyguna çin markalı alırım.
  17. H

❌İndirim Bitti! Citizen Tsuyosa / En iyi F/P Otomatik Saat / A101-14.999 TL 6 Taksit

Bi guide hazırlar mısınız hocam forumda, alanlar olarak bakalım. Benim de çok tecrübem yok.
  18. H

❌İndirim Bitti! Citizen Tsuyosa / En iyi F/P Otomatik Saat / A101-14.999 TL 6 Taksit

O zaman iyi, mavisinden aldım bir tane. 37 mm olması hoşuma gitti son zamanlarda popülerlik kazanmaya başladı bu 40mm altı saatler.
  19. H

Sıkıntı Türkiye Distribütöründe, kendileriyle deneyimim oldu profesyonellikten uzaklar maalesef, Tsuyosa small second almıştım. Ürün sıfır ve orijinaldi(kendi iddialarına göre). Gücü 30 saat bile dayanmadığı için (global citizen sitesine göre 60 saat dayanması gerekiyor). Garantiden geri...
  20. H

🔥İndirim KIOXIA EXCERIA G2 128GB microSDXC 320 TL

Farklı şeyler dememişsiniz aradaki tek far dayanıklılık, ki zaten çok fazla parametre yok. hız ve dayanıklılık dışında. Ben Raspberry pi, telefon ve kamera için en dandik marka sd kartları bile kullanmış biri olarak hayatımda bir sd kartın bozulduğunu hiç görmedim genelde boyutu düşük kaldığı...
Geri