Arama sonuçları: *

1. W

Oyuncu Laptopu Isınma sorunu

hocam başka bir forumda pump out yapıcak ve sıcaklıklar tekrardan yükselicek demişler bu nedir ve nasıl engelleyebilirim
  2. W

hocam bugün tanıdık bir bilgisayarcıya götürdüm mx6 macun sürdü. 100 derece çalışmasının sebebi çok kötü macun sürülmesiymiş. şuan cpu sıcaklığım valoda 68-75 gpu ise 42 derecelerde.Buda sanırım laptop için iyi bir değer😁 İlgi alakanız için teşekkür ederim
  3. W

sağ olun teşekkürler Aslında kaliteli bir termal macun kullandığını söylemişti ama tekrar bakmak gerekiyor sanırım
  4. W

ya bilgi işlem dairesine yaptırmıştım aslında çok bir yapılacak işte yoktu termal macun sürdü ve fan temizliği yaptı sıcaklıkların bu kadar artması hiç normal değil aynı kalsa yine anlardım da artması çok saçma geldi
  5. W

Abilerim ablalarım merhabalar. Dün HP Victus 16 Ryzen 7 7840hs RTX 4070 model laptopumu fan temizliği ve termal macun yenilenmesi için vermiştim. Geri aldığımda ise sıcaklıklar anormal derecede arttı. Vermeden önce tozlu fan ve kuru termal macunla cs2 de max 85 derecede çalışırken şuan 100 leri...
Geri