Arama sonuçları: *

• Users: firsy
  • Order by date
  1. F

Sadece kol çalışacağım antreman

tamam teşekkürler.
  2. F

biladerim elimde aletler yok spor salonu çok kötü olduğum şehirin, adamlar içerde sigara içiyolar ve evdekilerde o aletleri sana aldırmayız diyolar bende bilirim yoksa yapmasını.
  3. F

15 20 arası değişiyor
  4. F

yaş 17 kilo 75 boy 1.80 sadece dambıl ben sadece kol bilek çalışmak istiyorum ve güçlenmek istiyorum kasla işim yok sadece güçlenmek için bana bi program yapabilirmisiniz haftada kaç kere yapıcağım kaç set yapıcağım yardım ederseniz sevinirim.
  5. F

Sadece bilek çalışıyorum haftada kaç gün çalışmalıyım?

tamam anladım teşekkürler
  6. F

şimdi sen 1 günde 5 bilek hareketimi yapiyorsun kaç yapmamız lazım 3 günde her gün 5 mi mesela
  7. F

önceki konuda bi arkadaş kalistenik hareketleri önermişti bu çalışmamın sebebi çok güçsüz hissediyorum kollarımı, yani kas ile uğraşmıyorum güçlenmek için şimdi ben haftda kaç gün çalışmalıyım ve kalistenik hareketlerle beraber dambıl mı kaldırıyım yoksa dambıl bırakıp sadece kalistenik...
  8. F

Düzenli beslenmeden güçlenilir mi?

şuan bi kol antremanı buldum onu bitirince yapıyorum 10 12 tane filan ama onu yapmasam 15 20 yaparim gibi 1744384831 dambıllar boşa durmasın diye demiştim bunada bi bakim teşekkürler baktımda dambıl ile beraber yapsam sorun olur mu ki yada nasıl yapmam gerek ben normalde haftada 3 gün sadece...
  9. F

benim kasla işim yok sadece güçlenme bakımından
  10. F

eyvallah
  11. F

ne yazsam çıkar bilek güçlendirme antremanı filan mı?
  12. F

yaş 17 kilo 72 boy 1.80 başta demek istediğim evde 5 kilo dambıl ile güçlenilir mi 2. olarak düzenli beslenme yapmıyorum evde ne olursa onu yiyorum ona rağmen 5 kilo dambıl kaldırarak güçlenebilir miyim çünkü çay demliğini kaldırırken bile bazen ellerim titriyor çok saçma ve sinir bozucu bişey...
Geri