Arama sonuçları: *

• Users: emmi.
  • Order by date
  1. E

Ddr4 Sistem İçin 14600kf Alınır mı ?

söyediğin 14700k ve 14900k için geçerli olabilir 14600kda öyle bir problem yok
  2. E

valla geçen hafta sattım 12bine 14600k+tuf z690ddr5
  3. E

bilemedim ya 12 çok ikinci elden al bari 8e filan
  4. E

sıfır alacaksın herhalde, anakartın ne
  5. E

Pny RTX 5070 12 GB ARGB Oc Ekran Kartı 49077,14 TL

50bine 5070 alınmaz kanka
  6. E

Razer Marka Mouse Alınır mı Ayrıca Gece 3 De Kargoya Verilen Ürün?

amazondan ilk defa mı alışveriş yaptın yıllardır böyledir amazon gece verir kargoya
  7. E

Sistemimi Kaç TL Ye Satmalıyım

Bu siteye güvendin mi gerçekten 50.. Serisi ekran kartı yok işlemci sadece nesil seçtiriyor
  8. E

Samsung Serverları Kayıtları Açıldı‼️

20bine kayıt yaptırıcağınıza 10 fazla verin tr garantili alın 1789047670 kanka 40a alacaksın 20de kayıta vereceksin 60 ediyor. 72ye satılıyor zaten sence mantıklı mı...
  9. E

Bilgisayarcı Beni Kazıklamaya mı Çalıştı?

bence kazıklamaya çalışmamış ama doğru ifade etmemiş ya da çok bilgili olmayabilir. aslında tavsiye doğru direkt 5060 olarak değil ama daha güncel bir karta geçsen senin için daha iyi olur. 6600den 6700xt ye evet performans farkeder ama ikisi de eski kart
  10. E

🔥İndirim Hepsiburada 5 Giyim Ürünü 1000 TL

58 çok büyük kanka napacaksın ki bunları işe yarar bir şey yok baktım da zaten bitti
  11. E

Adata 800 Legend 1tb M2 SSD Alınır mı?

o senin bileceğin iş 500 yetiyorsa gerek yok ama 2500den 4bine çıkınca 1tb oluyorsa alınabilir
  12. E

ikinci elde alternatifin var mı benzer fiyata daha iyi bir şey alabiliyor musun? yoksa 4000 teklif et verirse al
  13. E

kaça alınır mı önemli kısım o
  14. E

(Brn Motors Ankara Subayevleri ) Pilot Expertiz Hatasız Diye Satılan Şaseleri İşlemli Araç Hakkında Yaşadığım Olay

Geçmiş olsun, üzüldüm açıkçası ama kitabina uygun yapmış görünüyor eksper raporlarının geçerliliği de 6 ay diye biliyorum. Yine de umarım hakkını alırsın. Başlığa galerinin ve exper firmasının şubesini yaz da google da arama yapıldığı zaman direkt bu olay çıksın. Gitmesinler insanlar buralara
  15. E

Amazondan Ürün Aldım İndirime Girdi

Kasım indirimlerinde falan oluyor o
  16. E

Amazondan Ürün Aldım İndirime Girdi

amazonun bazı politikaları çok saçma maalesef. bahsettiğin durumda 2 tane kargo ücreti fazladan ödemeyi kabul ediyor ama fark ödemesi yapmayı kabul etmiyorlar garipler gerçekten.
  17. E

Yardım Bilgisayarcıya Termal Macun Sürdürmek Ortalama Kaç TL Olmalı?

Kendin sür üstüne de tavuk döner ye :)
  18. E

Yardım Bilgisayarcıya Termal Macun Sürdürmek Ortalama Kaç TL Olmalı?

Bence kendiniz yapamadığınız şeyler için 50-100 lira fiyat biçmeniz çok komik o kadar basit bir şeyse neden kendiniz yapmıyorsunuz.
Geri