İncehesaptan sistem alacaklar mutlaka değerlendirsin 30bin TL'ye 1000tl ve 40bin TL'ye 1.500tl chip para veriyor bu chip paraları kart ödemesinde kullanabiliyorsunuz. Ay sonuna kadar devam ediyor.
sorunlu sensin adam fiyat soruyor sahibindene girip fiyat veriyorsun kendi bilmiyor mu ordan kıyaslamaya yapmayı. gideceği fiyatı soruyor bilgin yoksa yorum yapmazsın olur biter her konuya atlamak zorunda hissetmeyin kendinizi
Ben de kullanıyorum bir tane şikayetim var bence çekim alanı az eski kulaklığımla balkona çıkıyordum hiçbir bağlantı problemi yaşamıyordum bununla hiç ses alamıyorum balkonda
Hocam ben 2k 260hz 27" monitör almıştım büyüklüğüne alışamadım satıp tekrar 24"e geçtim çünkü sadece cs2 oynuyorum. Aynı durumda olanlar için tercih edilebilir diye düşünüyorum. Maalesef ikinci el parasına çünkü.
https://www.itopya.com/dell-alienware-aw2524hf-245-500hz-05ms-hdmi-dp-freesync-premium-pivot-fast-ips-fhd-gaming-monitor_u24192
Şimdiye kadarki en düşük fiyat
kardeşim bak kaç yaşındasın bilmiyorum ama teknoloji çağında elinde sürekli tablet pc ile yetişen bir nesil olarak "deyiştirme" diye bir yazım yanlışını yapmamalısın