Arama sonuçları: *

• Users: emmi.
  • Order by date
  1. E

İncehesapta Axess'e 1500tl Chip Para

Bunların sevdasıyla alakası yok bence bunu akbank yapıyor itopyada da hep axesse taksit ve kampanya oluyor
  2. E

İncehesapta Axess'e 1500tl Chip Para

İncehesaptan sistem alacaklar mutlaka değerlendirsin 30bin TL'ye 1000tl ve 40bin TL'ye 1.500tl chip para veriyor bu chip paraları kart ödemesinde kullanabiliyorsunuz. Ay sonuna kadar devam ediyor.
  3. E

Sistemimi Kaça Satmalıyım

bak üslüba bak tam velet üslübuna sahip çıkamıyorsan kimseyle münakaşaya girme seni bi raporlayım da aklın başına gelsin
  4. E

tamam dombik panda :D:D:D:D:D
  5. E

sorunlu sensin adam fiyat soruyor sahibindene girip fiyat veriyorsun kendi bilmiyor mu ordan kıyaslamaya yapmayı. gideceği fiyatı soruyor bilgin yoksa yorum yapmazsın olur biter her konuya atlamak zorunda hissetmeyin kendinizi
  6. E

kardeşim demeyi yaşa göre belirliyorsan yeğenim falan demem lazım sana
  7. E

kardeşim ben satmıyorum ama kimse 10600k ve z490 karta 7bin vermez 10sene uğraşsan satamazsın bu da 7k etmez demek
  8. E

tamam işte buna 7k diyorsan 7kya alırım demek kendin almayacağın fiyatı insanlara bu kadar eder deme
  9. E

anakart ve işlemci 7k mı? sen alırsın yani 7ye? vereyim sana bende 1 kaç adet var
  10. E

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24ms Kablosuz 7.1 1.799 TL

Ben de kullanıyorum bir tane şikayetim var bence çekim alanı az eski kulaklığımla balkona çıkıyordum hiçbir bağlantı problemi yaşamıyordum bununla hiç ses alamıyorum balkonda
  11. E

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Anakart AMD Am5 Atx X870 Eagle Wıfı7 9.900 TL

recep ivedik değil kanka şafak sezer repliği bu
  12. E

İdefix Alışverişimin 13. Gününde Daha Büyük Kupon Eklediler, Mağdurum.

Allah başka mağduriyet vermesin kardeş zor
  13. E

🔥İndirim Dell Alienware 24.5" 500hz Fhd Monitörler 19.999tl

Ben 360hz olanında panel arızası var diye biliyordum. Siz Hangi marka model kullanıyorsunuz hocam
  14. E

Hocam ben 2k 260hz 27" monitör almıştım büyüklüğüne alışamadım satıp tekrar 24"e geçtim çünkü sadece cs2 oynuyorum. Aynı durumda olanlar için tercih edilebilir diye düşünüyorum. Maalesef ikinci el parasına çünkü.
  15. E

Oledler 26.5"ten başlıyor diye biliyorum fps oynuyorsanız çok tercih edilmiyor
  16. E

https://www.itopya.com/dell-alienware-aw2524hf-245-500hz-05ms-hdmi-dp-freesync-premium-pivot-fast-ips-fhd-gaming-monitor_u24192 Şimdiye kadarki en düşük fiyat
  17. E

MSI 26.5" 0.03 Ms 360 Hz OLED Monitör - 21.949 TL [Teşhir]

oledde teşhir alınır mı bilemedim
  18. E

Epic Games Hizli Hesap Deyistime

kardeşim bak kaç yaşındasın bilmiyorum ama teknoloji çağında elinde sürekli tablet pc ile yetişen bir nesil olarak "deyiştirme" diye bir yazım yanlışını yapmamalısın
Geri