Arama sonuçları: *

1. P

Ethernet kablosu önerisi

Yok kablosunun kopması zor zaten şu ethernet portuna taktığın kısmını diyorum kablodan ayrılıyor çok kolayca direkt yapıştırıcıyla birleştiriyorlar orayı ondan öyle
  2. P

Ethernet kablosu önerisi

Çek çekmesine de fazla hareket etmesin ethernet kablosu bu uçları sonrasında kopuyor ben almıştım 1 haftada çıkmaya başladı ucu
  3. P

Bu setup ne kadara satılır? Her şey dahil.

Valo, cs2 gibi oyunlarda fps değerleri ne kadar bu sistemin merak ettim bide kaçtan satmayı düşünmüştünüz siz
  4. P

❌İndirim Bitti! Ton Balıklarında 2 Al 1 Öde - 14 / 15 Nisan (Migros)

Bende bunu diyom zaten hepsi aynısını yapıyor sadece migros direkt kampanya demiş fdskfjsajfa
  5. P

Almam zaten migrostan 1 günde getiriyorlar genelde şok 60 dakikada kapıda
  6. P

Öyle bir şeyin imkanı yok ürünün kendisi 109 tl görüyorsun değil mi?? Ürün 109 tl olduğu için otomatik 109 TL ekliyor
  7. P

Nasıl yok ürünün kendisi 109 TL görmüyor musun sepete eklediğin anda 109 tl oluyor 1744624829 İkisi arasında hiç bir fark yok bunlar online pazarlarda ki göz boyamacılık kaç tane gördük say say bitmez aralarında sadece 5 tl olmasıda kanıtlıyor
  8. P

Tamam işte 5 tl fark var çok güzel kampanyaymış
  9. P

Hep kazık bunlar normal fiyatı süslendirip sonra indirimmiş gibi satıyorlar burda da 2 tanesi 218 TL ye geliyor
  10. P

Oyuncu koltuğu önerisi

Yumuşak mıdır bu sert gibi duruyor
  11. P

Valorant hesabınız askıya alındı

Otomatik inceleme diyor manuel inceleme bile yapmamışlar en altta ki paragrafın sonunda ticket aç
  12. P

Valorant hesabınız askıya alındı

Nazik bi dille ticket aç durumu anlat
  13. P

Oyuncu koltuğu önerisi

Bunu epey beğendim de var mıdır başka öneriniz bütçe koltuğun güzelliğine göre değişir herhalde ha yanında birde masada önerebilirseniz
  14. P

Ingilizcemi nasıl geliştiririm

Yo Yook öyle olmaz bilmediğim kelime deyip geçme git ingilizce mangalar oku çıkar elbet her birini öğren ki sıkıntı çıkmasın ben okuyom ama bazılarını anlamıyorum zaten en önemli şey diyelimki kelimede çoğu şeyi anladın ve bilmediğin bir kelimenin orada ne anlama geldiğini tahmin edebilmen...
  15. P

Ingilizcemi nasıl geliştiririm

Öhöm şarkıyı yüksek seste dinlerken sende biraz yüksek sesle şarkı söyle ve takıldığın yerleri tekrarlama şarkı bittiğinde tekrardan aynı şarkıyı dinle ve tekrar aynı şekilde devam et zamanla telaffuz konusunda sıkıntı yaşamayacaksın bilmediğin bir kelime çıkarsa karşına direkt çeviriye filan...
  16. P

Sizce pişman olmalı mıyım?

Ah be daha niceleri senin olur umarım
  17. P

Baş parmağımı bastırabileceğim bir çıkıntı yok bunda hocam olmaz bu 1744400537 Hayat zor bende şimdi mouse ve klavye tamamlandı inşallah pc için biriktirmeye başlayacam var mıdır parça önerileri öyle aşırıya kaçmam işlemciye karar verdim gerçi ryzen 7 7900x güzel gibi duruyor
  18. P

Hocam bizde zengin değiliz zaten biriktirdiğim paralarla lükse kaçmayı seviyorum biraz tabii aksesuarlar için geçerli sadece tuttuğum dokunduğum şeyin kaliteli olmasını istiyorum ne kadar güzel his bilemezsin valla ben hala sistem dizmedim mesela kendime parayı çar çur harcıyorum böyle şeylere...
  19. P

Bilek ağrısını pek bilmem ben hiç karşılaşmadım zaten 200 gramdan nasıl bileğin ağrıyacak ki? Ben solak olduğum halde bu alışkın olmayan sağ elimle kullansam bile sıkıntı çıkmıyor tabii öyle bir kaç maç peş peşe girmiyorum 1 maç atıp çıkıyorum ama ondada hissedilmiyor smoothluktan başka bir şey...
  20. P

Deneyimlememişsin gibi duruyor ama gerçekten aşırı rahat logitech g502 slow motionda kaydırıyormuşsun gibi bir hissiyat veriyor aim çok daha isabetli oluyor zaten öyle çok flick atan biri değilim valoda sens 0.39 dpi 1750-1950 arası oynuyordum logitech g502 önceden kullanmıştım kablolu olanı...
Geri