Arama sonuçları: *

1. Gravewormszr

Bilgisayar Mühendisliği Okumak İstiyorum

İlk senende kazanacaksın diye bir şey yok. Çalış 2. senende kazan, 3. senende kazan. Ben 2. senemde Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama kazandım. He güzel miydi? Hayır, ama kazandım neticede. Sende bu hırs, bu olgunluk varken kazanırsın. Bazı şeyleri fazla kafan takmamaya çalış yeter.
  2. Gravewormszr

16 Yaşında Birisi Hangi Supplementleri Kullanmalı?

Kullandıktan 2 gün sonra bir sıkıntı çıkar demiyorum. Aman kime ne anlatıyorum ya, okuyormuşsun zaten...
  3. Gravewormszr

Cs2 oynarken birden fps düştü ve pc kapandı

Sistemini yazar mısın? Büyük ihtimalle bir yerde darboğaz var. Ayrıca Abdullah Hacıgül'ün darboğazı anlattığı bir video var, bakmanı öneririm.
  4. Gravewormszr

16 Yaşında Birisi Hangi Supplementleri Kullanmalı?

Daha yaşın kaç ki kreatinmiş vitaminmiş onların peşinde koşuyorsun ya? Kardeşim böbreklerine yazık. Vitaminsizlik hissediyorsan götürsün baban seni hastaneye kan sayımına bakılsın. Vitamin takviyesini ona göre al. Kafana göre kreatin, vitamin cart curt alırsan bir kaç sene sonra böbreklerine...
  5. Gravewormszr

2025 yılında internet Cafe açmak

Eğer sıfırdan bilgisayarları alacaksan daha açmadan batarsın. İkinci el alacaksan o kadar parçayı nasıl temin edeceksin? O kadar parçayı ve ekipmanı anca batan başka bir internet kafeden bulabilirsin. Neden battığını iyice sorgulaman gerek. Günümüzde çoğu oyun telefondan da oynanıyor o yüzden...
  6. Gravewormszr

12+1 Minibüs B ehliyeti sürebilir mi

Ticari ruhsatlıysa süremezsin. Sürersin de yakalandığın zaman ehliyetin gider, araç bağlanır. Hususi ruhsatlıysa yine süremezsin. B sınıfları binek araç ve kamyonet sürebiliyor.
  7. Gravewormszr

Kavga etmekten korkuyorum

Vatanı savunmakla, sokak serserilerinin birbirini tokatlamasını aynı kefeye koyman da ne bileyim...
  8. Gravewormszr

Reeder Amiral Gemisi (!) Telefonu Reeder S919'u Tanıttı

Reeder kiiiiiim amiral gemisi telefon yapmak kim Allah aşkına...
  9. Gravewormszr

Yardım Monitör tavsiyesi 24" ya da 27"

Ben de alırsam ekranı biraz küçültüp oynarım zaten. 27" full ekran cs2 olmaz kafayı nereye çevireceğini şaşırır adam. Peki hangi monitöre sahipsin hocam?
  10. Gravewormszr

Hayatı yanlış anlıyoruz ? Türkiye'de yapılması gerekenler.

Çok fazla takma daha genceciksin. En azından bu kaosa yabancı değilsin. Ben üniversite okurken hayat çok güzeldi. Etraf güzeldi, TAKSİM güzeldi, KADIKÖY güzeldi, ÜSKÜDAR güzeldiiii. Zaman her şeyiyle kötüye gidiyor, adapte olmak için aslında çok şanslısın çünkü her şeyin içindesin.
  11. Gravewormszr

Nasıl İş Bulabilirim

O yaşta ne yazık ki internetten zor iş bulursun. Serbest kaldığın saatlere bakılırsa kurye ya da garsonluk olabilir. Ama kapı kapı dolaşman gerekir.
  12. Gravewormszr

Nasıl kilo alırımm ?

Buradaki "yemek ye" yorumlarına kanmadan önce bir iç hastalıkları uzmanına görün. Kan değerlerine falan komple baktır ve buradaki sorununu kendisine de anlat. En kötü seni bir diyetisyene yönlendirir ve kalori hesaplamalarından yola çıkarak sana kilo aldırabilir. Ne güzel dertler var ya...
  13. Gravewormszr

SİZCE EN İYİ CANLI SKOR UYGULAMASI NEDİR?

Biraz dinazor olduğumdan dolayı eski alışkanlıklardan vazgeçmek zor geliyor. Maçkolik kullanıyorum.
  14. Gravewormszr

Bir de mesela 2K'lık bir monitör aldım. Oyunlarda 1080 oynasam sıkıntı çıkar mı? Bu sistem oyunlarda büyük ihtimalle 2K oynatmaz diye düşünüyorum.
  15. Gravewormszr

Bütçem 5.5-6k arasında. Dostlar selamlar. Yeni bir sistem topluyorum, öyle aman aman bir sistem değil ama şöyle; Gigabyte B550m k AMD Am4 - DDR4 Micro atx Ryzen 7 3700x RTX 3060 OC 16 gb ram 1tb SSD Kasa olarak da Vento-VG3400S alacağım. Gönlümden geçen 27" monitör. Ama yakından görme şansım...
  16. Gravewormszr

Bu koltuğu nasıl sökücem ya

Ok ile işaretlediğim kısmı bıçak ya da düz tornavida ile, fazla zarar vermeden çıkartabilirsin o kapağı. Onun altında da normal vida vardır zaten.
  17. Gravewormszr

Windows 10'un Desteği Tam 6 Ay Sonra Bitiyor!

Oldu hocam. Saygılar... 🫡
  18. Gravewormszr

https://gadgetaz.com/Laptop/ASUS_N50Vn--2228 Benimkinden kötü bir sisteme sahip olduğunu söyleme, akşam meşale yakarım dışarıda... ahahahahaha
  19. Gravewormszr

Oy maşallah. Benden kötüleri de varmış ahahahahhaa.
  20. Gravewormszr

Sıkıntı orada zaten kardeşim. İllaki bir süre sonra bazı şeyler çalışmamaya başlayacak. Ulan 10'u da hiç kullanmadım biliyor musun? :D Bilgisayarım, sağolsun 2008'den beri Win 7 kullanıyorum ahahahahaha.
Top Bottom