Arama sonuçları: *

1. NERDESİN CANOOO

2.el klavye önerisi lazım

Napiö birader para ağacım yok
  2. NERDESİN CANOOO

Bİ KAÇ SORA DAHA SORABİLİRSEM KASAMIN BLUTOT ÖZELLİĞİ YOK DA
  3. NERDESİN CANOOO

2 ci klavyem olcakda % de kaç bu kalvye deneyimin nasıldı
  4. NERDESİN CANOOO

selamın aleyküm öncelikle yarın istanbula yola çıkcam klavyede almak istiom gitmişken bütçem max 2200tl 2.el alcam aklımda ATTACK SHARK x85 PRO vardı ama sahibindende malesefki istanbulda yok 2 el kalvye öneriniz varmı pek anlamiorum
  5. NERDESİN CANOOO

Lütfen yardım edin internet var ama yok

Selamın aleyküm dün çok mutlu bi günümdü bilgisayarımı aldım baya mutluydum😄 bugün oyun yüklerken bi anda int calışmamaya basladi internet bağlı olarkamgözüküyk ama çalışmıyo int 2 kere kapatip actim eternet kablosunu 2 kere aç kapattim lütfen yardım edin tüm moralim bozuldu
  6. NERDESİN CANOOO

Internet var ama yok

Selamın aleyküm dün çok mutlu bi günümdü bilgisayarımı aldım baya mutluydum😄 bugün oyun yüklerken bi anda int calışmamaya basladi internet bağlı olarkamgözüküyk ama çalışmıyo int 2 kere kapatip actim eternet kablosunu 2 kere aç kapattim lütfen yardım edin tüm moralim bozuldu
  7. NERDESİN CANOOO

Binance moon bix nasıl para çekerim

Merhaba binance nin telegram botu olan moonbixden nasıl paramı çekerim binance hesabım olmadan
  8. NERDESİN CANOOO

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

25000tl kasa tek
  9. NERDESİN CANOOO

Kavga etmekten korkuyorum

Bilmem reisim içime kapanık biriyim ve ailemle konusmak istemiyorum ve utaniyorum
  10. NERDESİN CANOOO

Kral diyom ya çok körüyüm benide bıçakla tehdit ettiler çocuk şimdi yüzüme bakamıyo garip
  11. NERDESİN CANOOO

Evet ger zamam böyle 1744659349 Kral yediremedim çok kötü hisediyom bu aralar duvarlar üstüme üstüme geliyo zaten box la ilgileniyodum ama iyi yaptım gibi hissediyom yoksa bu korku beni yicek ama hala korkumu yene medim
  12. NERDESİN CANOOO

Evet reis şu aralar değil 3 yıldır depresyondayım dışarı çıkıtom yüzüm gülmüyo bilmiyom çok sıkıntılarım var ailem boşandı şimdi 1744659206 Sağol reisim ama aynı okuldayız ve ben çocuğu sıkıştırdım gece gece polisler aldı beni ben çok kötü oldum
  13. NERDESİN CANOOO

Garip reis sokakda yürürken içim içimi yiyor
  14. NERDESİN CANOOO

Kardeş adamların belinde çakı vardı yerse adamı delik deşik ederler
  15. NERDESİN CANOOO

Merhaba beyler direk söylim ben küçükken mahellede teketek atardım kimseden korkmaz çok rahat gezerdim ondan sonra izmir e geçtik izmirden önce mardin deydim izmirde hiç kavgam olmadı sonra geldik ve kavga korkum başladı geçen 4 suriyeli tarafından gasp edildim artık kendimden küçüklerden bile...
  16. NERDESİN CANOOO

RX 6700XT bütceme uygunmu?

Reis kasadaki hic bir şeyi toplamadım 1744547083 Yok onları aldım ben 1744547193 Reis bi ekran kartı dedik üstüne diye diye az kaldı rtx 5090 a gidiyo
  17. NERDESİN CANOOO

Reis sadece kasa
  18. NERDESİN CANOOO

Buğun sahibinde 12 k dı 1744541776 Yok sadece kasa 1744541801 EVet
  19. NERDESİN CANOOO

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben önceki yıl yaz tatilinde 3 ay çalıştım (kaportacı)ve elimde şuan 25k var ve bi pc toplamak istiyom borç alabilirim aklımda rx6700xt var 12k bilemiyom neler alim ryzen bi işlemci istiyom ve 2el toplicam yardımcı olacak bilgili biri varmı?
Geri