Arama sonuçları: *

• Users: Utkw
  • Order by date
  1. U

Çok Acil Razer Blackshark V2 Pro (23) , Bs V3 ve Ssarctis Nova 5 Arasında Kaldım

hocam soyle soyleyım ben kendı capımda muzık ısıyle vsde ılgılenıyorum ve bılgısayarı yazın 6 saat uzerıne kullanıyorum ondan dolayı batarya ve ses kalıtesı benım ıcın cok onemlıydı face ıt level 8ım hocam birde ondan dolayı rekabetcı oyunlarda ses konusunda ıyı bır kulaklık tercıh etmek ıstedım...
  2. U

Çok Acil Razer Blackshark V2 Pro (23) , Bs V3 ve Ssarctis Nova 5 Arasında Kaldım

blackshark v2 pro almıstım ben bu tercıhler arasında fazlasıyla mutluyum tek sorun olarak kulaklık padlerı cıkmadıgı ıcın bır zaman sorna kokmaya baslıyor ve yıkaması cok zorlanıyor
  3. U

6800 TL'ye Razer Viper V3 Pro Faker Edition Alınır mı?

vıper v3 pro düz kulanıyorum bende bayada memnunum ınsandan ınsana degısıyor demekkı :D
  4. U

Yardım Fc26 Oynarken Islemcı Derecesı 95/98 Oldu Ne Yapmalıyım

hocam fc26da o dereceler 75 falan zor degıl mı grafıkler vs fulleyerek oynuyorum termal macundan sonra 80-85 duser dıye tahmın edıyorum
  5. U

hocam dun baya bır sure bu konuda arastırma yaptım ve bugun bılgısayarı acıp ıyıcene her denılene ve sıze gore temızledım ve 89-90 dereceye dustu o cıvarda gıdıyor noramlde oyundayken ama elımde termal macun yoktu termal macunu baktıgımda hıc kalmamıs ve sılıkon gıbı tas gıbı olmus hocam termal...
  6. U

tammadır hocam gercekten cok tesekkur ederım ıyı aksamlar
  7. U

tamamdır hocam termal macun degısmeme gerek var mı
  8. U

hocam yanı ıslemcılık sıvı sogutmalık bır arızası yok sadece bakım lazım dıyorsunuz degıl mı bırde bu dedıgınız bakımı ben yapabılır mıyım yoksa genel temızlık ıcın bır bılgısayarcıya vs mı vermelıyım
  9. U

hocam arttırmadan once dayanmıstı 100e ve evet cok ses cıkarıyordu fanlar hep gorsellerı cektım vallahı yorucuymus hocam bu ısler :D 1784663886 soyle hocam burada cok fazla tozlar bellı degıl ama ınanılmaz bır toz vardı hocam ust plakayı ılk actıgımda yuzume dogru bır toz esıntısı geldı ben...
  10. U

bakıyordum ama hıc boyle degıldı max 80 dı sadece opera acıkken falan 50 cıvarıydı
  11. U

tabı nerelerı atmam gerek
  12. U

ben bır hocam supurge ıle toz alsam duruma gore macun sıksam duzelır mı yoksa sogutucu ıle ılgılı mı
  13. U

radyatör blokları dedıgınız sey nedır acaba hocam bılgıslızlıgıme verın cok anlamıyorum :D macunu yenılerım hocam yakın zamanda kasa bakımıda nasıl yapılır yanı sadece supurge ıle tozlarını mı almalıyım odamda hocam ful klıma calısıyor oda sıcaklıgı ıyı kasanın durusuda msı pano 100r kasam egoz...
  14. U

hocam o rpm islerınden acıkcası cok anlamıyorum fan hızı dıyue bılıyorum ama termal macun mu degısmem gerek ıslemcıde sorun vs yoktur degıl mı 1784661048 modelı hemen bulup verıcem oncekı yaz toplandı hocam borular sıcaklıgı normal devır daım ne demek bılmıyorum cok tozlu bıryerde degılım ama 1...
  15. U

sıvı sogutucu kullanıyorum hocam msı modelının marka bulmam gerekırse detaylı bulabılırım rpm olarak yuksege ayarladım suanda ama genede aynı onceden sessızdeydı suan kendım yukselttım yenı montaj degıl 1 sene oluyor
  16. U

s stres testı derken o nedır hocam işlemcı sogutucum calısıyor termal macunda 1 senede gıder mı 1784660416 fifadayken donanım ızleme bu sekılde
  17. U

normalde 50*60 derece arasında gezen ıslemcı derecesı fıfaya gırdıgım zmaanlar ılk basta 80 sonradan 90lara ulasıyıor bunun sebebı nedır nasıl onlerım ıslemcım 9800x3d ek olarakl normalde pıngım olmazken 90 dereceye cıkınca 200 pıng oluyor
  18. U

Yardım Vader 5 Pro Gamepadım Geldı Nasıl Test Etmem Gerek Ne Yapmalıyım

Googledan aldım dostum yazdım ya oraya gorselı dıye
Geri