Arama sonuçları: *

• Users: Utkw
  • Order by date
  1. U

Yardım Monitör tavsiyesi , lütfen yardım.

bende ıps ve oledlerde daha ıyı dıye bılıyorum en ıyı tayfun hocam bılır ona danısmak lazım ben oled alırken o yardımcı olmustu aoc agonun 500hzlık 2k oledını kullanıyorum asırı memnunum pıxel refresh oled care ıle yanma onlemesı de yapıyorum oled yanmasından cok korkmayın yuksek teknolojı 30k...
  2. U

adam hıkayelı oyuna yonelıcem dıyor va panel cogunlukla fps oyunlarında grafık dusup hz yukseltmek ıcın bır panel degıl mı bence onun ıcın renk olayları daha onemlıdır
  3. U

dostum va kesınlıkle uzak dur ıps olabılır ama bence dıyorsan almısken en saglamını alayım sıstemınde ıyı bende 5070ti 9800x3d sıstemı var oled kullanıyorum cokta memnunum valla 1774184434 oled panelıne markasına gore yanması yanma suresı degısır kıydırık panellerden tercıh edersenız tabıkı...
  4. U

olede cıkıcak paran varsa olede cık kankam oled led yanması herkesın agzında 30k verdıgın cıhaz sence 2 sene ıcınde cort olur mu bunun pıxel refreshı bakımı var otomatık sana uyarı verıyor tek tık ıle bunu yapıp rıskı sıfıra dusurebılıyorsun ama mesela hergun 6 saat kullanan bırıysen 5-6 yıl...
  5. U

İndirimli Oyunlar İçin 70 Dolarlık Öneri

expedıtıon 33 ve crımson desert olabılır
  6. U

Yardım Maks 8K Bütçe Ergo Mouse Önerisi

elimde vıper v3 pro var scroll sorunu yasamadım ve ondada olmayacagını dusunuyorum ben kesınlıkle wraith urunlerıne degıl v4 proya yaklasırdım veya 2k daha arttırıp 10klık en ıyı mousea superlıghtın
  7. U

Yardım Maks 8K Bütçe Ergo Mouse Önerisi

deatheader v4 pro veya vıper v3 pro
  8. U

PROMOSYON Belirli AMD ürünleri alımına crimson desert oyunu hediye.

Crimson desert key satacak arkadaş varsa uyguna bende talibim yazarsınız
  9. U

8000-10000 TL ARASI MONİTÖR ÖNERİSİ

https://www.incehesap.com/philips-evnia-27m2n3501pa-00-27-260hz-0-3ms-2k-qhd-adaptive-sync-hdr10-ips-gaming-monitor-fiyati-89004/ düşünmeden
  10. U

Razer Viper V3 Pro vs Superlight 2

hocam 2025 yazından beri kullanıyorum sıyah mouse sararma vs yok kasası saglam gocme vs yok su ınsanlar orta tusunda bir sorun oalcagını soyluyor fakat bende bu kadar surede herhangı bır sorun olmadı hz değerleri yorumlar mısınız derken dongle ıle gelıyor zaten muthıs mouse hocam 1773956979...
  11. U

Razer Viper V3 Pro vs Superlight 2

viper v3 pro kullanıyorum oyle boyle bır sey degıl dusunmeden al dostum
  12. U

Resident Evil Requiem steam key

güven ve teslimat konusunda odeme sekıllerınde anlasırsak bende almak ısterım
  13. U

10K - 2k monitör önerisi

katılıyorum
  14. U

oynamıyacak ınsanlar olabılır hocam veya bunu azda olsa paraya cevırmek ısteyen ınsanlar hayır yapmak ısteyen ınsanlar vs bır umuttur yasamak belkı verırler bayadır beklıyorum oyunuda ve cok kotu zamanımda cıktı en kotu kendım alıcam galıba
  15. U

alabılen ve oynayaman varsa bana dmden verebılırım mı acaba uzun suredir bekledıgım oyun satında alabılırım
  16. U

🔥İndirim Crimson Desert Steam Key 1800TL

elimde https://www.epey.com/anakart/msi-mag-x870e-tomahawk-wifi.html anakartı ve 9800x3d ıslemcısı var anakart bu kampanya ıcıne gırıyor mu ve ben bu ıslemcıyı ıtopyadan almama ragmen yararlanabılıyor muyum acaba
  17. U

PS5 SLİM Mİ PS5 PRO MU ?

tesekkureler yarın pıyasası ve farklarının vıdeosunu ızlıcem yardımcı olan arkadasların hepsıne tesekkur ederım
  18. U

2K OLED monitör ( 2 seçenek arasında kaldım.)

38-39klarda 500hz 2k oled samsung vardı yanlıs degılsem tek sorunu mat kaplama olması oda cok fark etmıyor dıye bılıyorum sahsen aoc agon pro AG276QKD2 kullanıyorum tek farkı glossy olup gen 4 olmasıydı yanlıs degılsem veya tandem olması ve monıtor gercekten sorunsuz samsung ıle aynı panelı...
Geri