Arama sonuçları: *

• Users: ?.?.?
  • Order by date
  1. ?

Ps3 aldostools.org güvenli mi

chatgpt'ye sorsam "Aldostools/ps3.aldostools.org topluluk içinde yaygın ve genelde güvenilir kabul ediliyor, fakat bazı indirmeler antivirüs tarafından şüpheli görülebiliyor. İndirmeden önce VirusTotal ile kontrol et, resmi/topluluk kaynaklarını kullan ve mümkünse önce sanal makinede dene." diyor
  2. ?

Ps3 aldostools.org güvenli mi

https://ps3.aldostools.org/updates.html ps3 aldostools.org güvenli mi? rpcs3 kullanarak god of war ascension oynamak istiyorum ama duplex yazısı geliyor ardından oyun kendini kapatıp tekrar acıyor bu video'da god of war ascension'da bir ekran sorunun çözümünden bahsediyor ve detaylar için...
  3. ?

Minecraft sunuculara giremiyorum

minecraft sunuculara giremiyorum; sunuculara girdiğimde kayıt olmamı istemek yerine giriş yapmamı istiyor, kayıt oluyorum sonra kayıt olmak için kullandığım şifreyi giriş yapıyorum ama her seferinde yanlış şifre diyor
  4. ?

Prism launcher kasıyor

prism launcher'dan minecraft oynarken oyun kasıyor; ilk başlarda ses çıkarıyordu ama şimdi arada sırada donuyor, oynamak için kapatıp sonra tekrar açmak zorunda kalıyorum ne yapmalıyım?
Geri