Arama sonuçları: *

1. S

Rx 7800 xt güç kabloları bağlama

Güzel kart kendim de kullanıyorum. Ama benim ki galiba sizinkine göre biraz daha giriş seviye kalıyor. Hayırlı olsun bu arada. 😄
  2. S

Rx 7800 xt güç kabloları bağlama

Hayır zararlı değil. Zaten bu şekilde bağlanması gerekiyor. Doğru bağlamışsın.
  3. S

Kaykay ve hiphop tarzi ayakkabı önerir misiniz?

DC Shoes bakabilirsin hocam. (Zaten fotoğrafta koymuşsun sonradan fark ettim hocam.)
  4. S

Şuanda yoklama kaçağı mıyım?

Askerliğim yazdıktan sonra açılan yerdeki sayfayı ss alıp atabilir misiniz?
  5. S

Şuanda yoklama kaçağı mıyım?

Tecil bittikten sonra bildiğim kadarıyla şu tarihe kadar muayene ol , ya da başvurunu yap demesi gerekiyor benim öyle olmuştu. Örnek vermek gerekirse , 2024 Eylül ayında tecilim bitti ve daha sonra 2024 Aralık 31'e kadar muayene ol demişti. (E-Devlette)
  6. S

Yedek subaylık ve astsubaylık hk.

Geçmiş iş tecrübelerine nazaran edevlet üzerinden doldurduğun bir form var. Orada bazı sorular var onları yanıtlayarak yapıyorsun. Hatırladığım kadarıyla hobilerini soruyor bunların içerisinde bir çok şey var işte bilgisayar donanımları , yazılımları gibi şeyler. İş tecrübeni yazabildiğin değil...
  7. S

Yedek subaylık ve astsubaylık hk.

Merhaba , yedek ast. ben de başvuru yaptım aralık ayında bozdum tecilimi. Mekatronik teknikeriyim (2 yıllık okudum) şu anda aktif olarak bir makina firmasında teknik ressamlık yapıyorum. Ben de senin gibi duyumlar aldım zaten halihazırda 07/08 tarihinde askere gideceğin yer belli olur diyor...
  8. S

Kedi bakanlar yardımcı olabilirmi

Diğer arkadaşın da söylediği gibi halının üzerindeki kakayı alıp kum kabına koymayı deneyebilirsin. Onun dışında size kendini sevdiriyor mu ? , Hala alışma evresinde olabilir. Koltukların arkalarında saklanıyorsa ya da bir yerlere giriyorsa bu alışmadığı anlamına gelebilir , 1 hafta kadar size...
  9. S

Sokaktan ya da başka birinden sahiplendiysen , stres yaptığı için öyle yapabiliyor olabilir hocam. Alalı ne kadar oldu bilmiyorum ama 2-3 güne ortama ve size alışacaktır ve yapmayı bırakacaktır diye düşünüyorum. Eğer şayet kucağınıza alabiliyorsanız kuma patilerini sürtmeyi deneyebilirsiniz.
  10. S

Mikrofon sorunu yardım

Ben de aynı kulaklığın wireless versiyonunu kullanıyorum. Dc ve bilgisayar ses ayarlarını kontrol ettin mi? , Steelseries GG app'ini kurdun mu?
  11. S

Yavru mu hocam , yaşı var mı ?
  12. S

Işyeri ve yeni sorunlar...

Kankam benim de iş yerimde böyle durumlar mevcut. Ofiste çalışıyorum. Ofis ortamında 4-5 erkeğiz ve sadece fabrika içerisinde değil fabrika dışarısında da gruplaşıp bir şeyler yapıyorlar. Beni çağıran , gören yok. Dediğin gibi meseleler bende de mevcut yani (uzun uzun yazmak istemedim.) Ben...
  13. S

Ihbar süresindeki 15 günün zorunluluğu var m?

İstifa dilekçeni yazdıktan ve teslim ettiğin zamandan itibaren ihbar süren başlar. İhbar süresince her gün iş yerinden normal çalışma saati içerisinde 1-2 saat erken çıkabiliyorsun diye biliyorum. 15 gün ihbar sürecin var evet ama bunu ancak patronunla anlaşabilirsen , fes edebilirsin ya da...
  14. S

Laptopum Ne Kadar Eder

Arkadaşlar merhaba , Elimde bir tık eski de olsa şöyle bir laptop var ve satmak istiyorum sizce ederi ne kadardır? https://www.epey.com/laptop/casper-excalibur-g500-6700-b565p.html
  15. S

Yardım Vento12AL kasa kullanan var mı ?

Arkadaşlar merhaba , Vento12AL model kasa kullanıyorum ve ön tarafı çok fazla toz topladı. Ön panelindeki alüminyum kısımdan dolayı tam anlamıyla temizleyemiyorum. Nasıl açılacağını bilen var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim. (Not : Ön panelin 4 tarafındaki vidaları çıkartmama rağmen kapak...
  16. S

7500F Sıcaklık normal mi ?

Macunu ince bir tabaka sürdüm hocam hatta fazla olmasın diye parça yardımıyla bastırdım 4 bir tarafa yayılması için fazlalık bastırmakta kullandığım parça da kaldı. Kullandığım macun mx-4. 1744724219 Bu sıcaklıklar darboğaz ile ilgili olabilir mi hocam peki yani darboğaz sıcaklığı etkiler mi...
  17. S

Hocam bir değişiklik yapmadım fakat cs ye girip yaklaşık 2 3 saat boyunca oynadım ara sıra alt tab atıp sıcaklıkları kontrol ettiğimde 64-72 derece arasında seyir ettiğini gördüm. 3-4 adet farklı programda stres testi gerçekleştirdim 2 sinde 90 derece bir tanesinde attığım ss de olduğu gibi 95...
  18. S

Hocam sizinle aynı testi yapıyım dedim daha fazla ısındı , termal macun kalitesizdir diye eski macunu temizledim ve attığınız videodaki gibi uygulayıp kapattım. Amd programı üzerinde otomatik overclock açık ve bios da turbo boost açık hocam onların etkisi var mıdır ?
  19. S

Öncelikle cevap veren herkese teşekkürler. Termal macunu stres testinden önce sürmüştüm. + olarak kasam Vento12AL modeli Ekstra bilgi olarak da anakartım MSI B650M-B. Termal macununu mesai çıkışı tekrardan temizleyip süreceğim. Termal macunu sürmemden kaynaklı olabilir mi ? Ve nasıl sürmem...
  20. S

Öneriniz için teşekkür ederim hocam,fakat şuanda kule tipi değiştirebilecek bir bütçeye sahip değilim. Olursam değerlendireceğim.
Geri