Arama sonuçları: *

1. L

Rx 7600 8400f sistem alınır mı?

koymayı unutmuşum linki kusura bakmayın. https://www.tebilon.com/amd-8400f-gigabyte-radeon-rx-7600-gaming-oc-8gb-a620m-h-corsair-16gb-512gb/
  2. L

40K bandında sistem önerisi

40K bütçem var, 30'unu sisteme kalan 10'u monitör ve ekipmanlara ayırmak istiyorum. Alabileceğim en F/P sistem nedir? Linkteki sistem alınır mı? https://www.tebilon.com/amd-8400f-gigabyte-radeon-rx-7600-gaming-oc-8gb-a620m-h-corsair-16gb-512gb/
  3. L

Rx 7600 8400f sistem alınır mı?

bütçe 25bin civarı, linkteki sistemden daha iyi F/P sistem var mıdır, bu alınır mı?
  4. L

Hogwarts Legacy kasma sorunu

Arama yerine Disk Temizleme yazıp sadece DirectX Gölgelendirici Önbelleği tikli şekildeyken temizle. Denemediysen DDU ile driverı silip temiz kurulum yap.
  5. L

MSI Afterburner'dan GPU kullanımı, CPU kullanımı, GPU VRAM kullanımı, RAM kullanımı, CPU ve GPU sıcaklığını açıp oyundayken değerleri kontrol eder misin?
  6. L

Bu sistem bu fiyata alınır mı acil

Alınmaz.
  7. L

Kasıyordan kastın nedir? Düşük FPS mi alıyorsun yoksa FPS yüksek olduğu halde kasma hissiyatı mı veriyor?
  8. L

Oyunlarda dokular ve gölgeler geç yükleniyor

Bütün ayarları kurcaladım, Ultra'da da denedim Low'da da. VSR ile 2k ve 4k çözünürlüklerinde de denedim, sorun çözülmüyor. Sisteme test amaçlı bir NVIDIA kart takmıştım, Windows otomatik sürücü kurdu. Sonrasında 6700XT'yi geri takıp DDU ile hem NVIDIA hem AMD sürücülerini temizleyip geri kurdum...
  9. L

Ettim hocam değerler de bu şekilde. Bir sıkıntı varmış gibi gelmedi bana, oyun için okuma/yazma hızı gayet yeterli durumda bence.
  10. L

1 hafta öncesine kadar böyle bir sorun yaşamazken bir anda neredeyse tüm oyunlarda dokular, ağaçlar, evler, arabalar, NPC'ler bir tık uzaktayken gözükmüyor, yaklaştıkça spawn oluyor bildiğiniz. Aşırı derecede rahatsız ediyor. En çok yaşadığım oyunlarsa RDR2, Black Desert (inanılmaz derecede...
  11. L

Bu sistem iyi mi? bilgisi olan yardımcı olabilir mi 14000 tl

Darboğaz yapmaz ancak SSD ve PSU'yu at çöpe gitsin. Fiyatta onları düşebiliyorsan biraz da pazarlıkla güzel bir fiyata alabilirsin.
  12. L

4000tlye 2.el gtx 1080 hala alınır mı

2060 almaktansa 4500 civarına RX 6600 almak çok daha mantıklı. Hem daha güncel hem de daha performanslı bir kart.
  13. L

RX 6600 - RTX 3060 arasında bir kart denilebilir ama önermiyorum. 5000tl civarlarına bulursun ancak hala stabil olduğunu düşünmüyorum, bazı oyunlarda aşırı düşük FPS'ler veriyor. En stabil ve uygun fiyatlısı RX 6600.
  14. L

Kesinlikle alınmaz. Çok daha performanslı ve yeni/sorunsuz RX 6600 varken GTX 1080/1080Ti gibi modellere şuan para verilmez. Sarı sitede 4500tl civarına çok rahat bir şekilde RX 6600 bulabilirsin. 5000TL yazanlara da 4500 teklif verisen çoğu kabul ediyor. Model olarak Asus öneririm, soğutması en...
  15. L

Yurt dışı Xiaomi Redmi Note 13 Pro HyperOS güncellemesi yapılırsa sorun olur mu?

Yurt dışı Xiaomi Note 13 Pro 4G kullanıyorum. Cihaza herhangi bir işlem yaptırmadım, 6 aylık IMEI süresi bittikten sonra 2.sim yuvasına takıp kullanmaya devam ettim. IMEI attırmadım yani şuana kadar telefoncudan aldığım şekilde kullanıyorum. Bir kaç yerde "Yurt dışı telefona HyperOS güncellemesi...
  16. L

Çözüldü✓ yardım 4 k bütçem var mönitör onerisi olan varmı ?

Gerçekten fiyat fazlasıyla iyiymiş, k İtopya güvenilir site sorun olmaz. Sorunlu ürün gelirse de iade/değişim talep edersin yardımcı olurlar.
  17. L

3500tl mouse & mousepad önerisi

Biraz araştırdım, HyperX mat zımpara gibi pürüzlü bir yüzeye sahipmiş, genel olarak beğenilmiş ancak ben daha smooth bir yüzey istiyorum. Elimde şuan qck+ ve HyperX fury s speed mevcut, ikisi de mefta oldu. Qck'yı kedim yırttı fury s speed ise yandı. Bir tane daha fury s speed alacaktım ancak...
  18. L

Klasse longteng vs Qck+ vs HyperX Mat

HyperX Haste 2 wireless siparişi verdim, yanında bir de mousepad almayı düşünüyorum. Klasse longteng huoyun 750tl, SteelSeries QcK 470tl, HyperX Pulsefire mat ise 600tl. Longteng alacaktım aslında ancak bir kaç kötü yorum gördüm ve kafam karıştı, yüzeyinin zımpara gibi pürüzlü olduğu ve çok...
  19. L

Anladım hocam teşekkür ederim, 2800tlye düştü ve satın aldım, denerim beğenmezsem iade ederim. Mousepad konusunda kararsız kaldım, Klasse Longteng Huoyun, Steelseries qck+ ve HyperX mat arasında kaldım.
  20. L

Bu bahsettiğiniz atlamalar dongle uzaktaysa ondan dolayı olabilir mi hocam? Kablosuz hiç kullanmadım, evet gerçekten kablosuzla kablolu arasında fiyat farkı çok fazla ancak kablo ara sıra rahatsız ettiği için kablosuz denemek istemiştim bir de. Çok fark yok mu kablolu ile kablosuz kullanmak...
Geri