Arama sonuçları: *

1. H

🔥İndirim Arctic F12 PWM PST 120mm Fan 299₺ 🔥🔥🔥🔥 (DÜZ SİYAH FAN)

f flow, p pressure arkadaşlar. diğeri daha düşük hızda döndüğü için 53 cfm veriyor.
  2. H

Üniversite pasif durumunda askerlik tecili

üniversiteye kayıt olduysan zaten 25 yaşına kadar uzatmaları lazımdı uzatmadılar mı ?
  3. H

FLİNDER MASA Alınır mı?

60 cm derinlik monitör kolu için az kalacak muhtemelen. daha derin bir masa gerek bence. ürün geldiğinde kendi masanızda deneyimleyin ona göre alın. birde flinder denende çerçeve var kol oraya sabitlenebiliyor mu emin olmak lazım. Görseller render gibi ama gösterdiği kalınlıkta profil...
  4. H

Öğrenci sürümü solidworks kurmak istiyorum ücretsiz nereden kurabilirim

sadece solidworks education yazdım https://www.solidworks.com/contact-academic-sales?int_medium=internal&int_source=solidworkscom&int_campaign=_XOP11213_RAC yada tr distrübitörü https://www.tekyaz.com/urunler/solidworks/solidworks-education/solidworks-ogrenci-lisansi/ nasıl bulamadın reis...
  5. H

🔥İndirim Rolson 20929 Dört Başlı Segman Pense Seti 125TL

Çok niş ürün sanayide motor ustalarında bile olmaz bu :kekw:
  6. H

🔥İndirim Stanley Classic Legendary 1.9LT (AMAZONDA 1755TL)

Ürün altındaki qr zaten siteye yönlendiriyordu gecen sene aldığımda. Saçma bir kayıt sistemi var seri no falan yok Kutupayisi gereksiz ağlamış yok amazondan alınca olmazmış falan. Mecbur bakacaklar garantiye
  7. H

18 yaşında linea 1.6 mjet alınır mı?

Alınabilir tabi ki fakat linea nın en büyük sıkıntısı taksi çıkması olması. Km düşürme olayı çok oluyor. Beyinden baktırmak lazım. 300 bin civarındakiler ise genelde taksi çıkması zaten. Aluminyum blok var bunlarda
  8. H

B450M Anakarta yükseltme için öneri

ramları daha hızlı bulabilirseniz anakart işlemci desteğinde tabi ki. bütçeye görede bir ekran kartı.
  9. H

İphone fiyatları neden her yerde aynı degil ?

daha önce hiç ithalatçı garantili diye bir şey duydunuz mu
  10. H

Humble oyun paketi -steam key -

hepsini oynayacak vaktiniz varsa helal olsun
  11. H

Ocak ayı için askerliği gelen varmı?

durum sınıflandırma bekleniyor şeklinde mi? ben bahar yazmıştım bu şekilde duruyor. ocakta yığılma olabilir muhtemelen
  12. H

Yardım Akıllı kamera için sd kart önerisi

cihazın denendiği kartlar listesi varsa sitesinde bakmak faydalı olabilir. ben tplink cihazlarda exceria g2 kullanıyorum sıkıntı yok.
  13. H

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

İste 2-3 bin lira kazanılacak diye tum hepsi :hoba: bende tablet bakiyorum ama bu cidden daha fazla etmeyecek bir cihaz. hele 11t kullaniyorken xiaomi düşünmüyorum bile
  14. H

teknosa bir iki kapıştırdı ara ara şu an teknosa satıcı olarak yok
  15. H

Var stokta keşke mat ekran olsa
  16. H

Yardım Huawei matepad 11.5 2025 Alınır mı??

araştırırken gördümde hocam satış elemanı falan mısınız profil fotosunda da olunca :LOL: arada ciddi fark var v9 un avantajı nedir anlayamadım mat ekranıda yok
  17. H

🔥İndirim Casio A158WA-1DF kod ile 888TL

saatimizde akılsız olsun be reis. huawei saatte bileklikte kullandım. sanal ekrandan sıkılıyor insan. zaten akıllı saatler hayati işlevler katmıyor hayatımıza. Kaç adım attığını bilsen ne bildirim gelse ne. Benim için casiolar ve otomatik saatler daha keyifli. huawei yi şarj etmez oldum.
  18. H

Yardım ANAKART KABLOLAMA YARDIMI

sıvı soğutmanın fanını neden sys fana taktınız ki? cpu fan işte. anakart işlemciyi soğutan fanın hangisi olduğunu bu şekilde bilecek
  19. H

Casio-retro-a168wa-1wdf 1290 TL

https://forum.donanimarsivi.com/konu/casio-a158wa-1df-kod-ile-888tl.1188413/#post-10692602 gayet benzer modeller daha uygun şu an. 158 biraz daha küçük ama
Geri