Arama sonuçları: *

1. B

ZYXEL VMG3312-B10B Qos ayarı nasıl yapılır ?

Sorun tam olarak nedir sizde ne eksik neyi yapamadınız. Konuda video mevcut aynı modem arayüzü ise o videoyu dener misiniz.
  2. B

İ7 13700k undervolt ayarları ne olmalıdır?

Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Hangi programla yapacağım veya biostan mı yapacağım.
  3. B

İ7 13700k undervolt ayarları ne olmalıdır?

i7 13700K işlemcim stok ayarlarda AIDA64 programı ile test ettiğimde 100 dereceye kadar ulaşıyor. YouTube'dan bulup yaptığım ayarla 91 92 derece görüyor. İşlemciyi daha da soğutabilmem için nasıl bir ayar yapmam lazım? Tek yaptığım ayar: Soğutucu önerisi istemiyorum sadece undervolt hakkında...
  4. B

Hocam bu nasıl bir İnternet bir ayar vs yaptınız mı. Modeminizin arayüz kısmına girip qos sekmesini atabilir misiniz.
  5. B

DX3300-T1 QOS yapınca internet kesilmesi

Türktelekomu arayıp modemi değiştirdim bu modemde qos sağlıklı değilmiş. Konuyu kapatabiliriz.
  6. B

DX3300-T1 QOS yapınca internet kesilmesi

DX3300-T1 modem kullanıyorum qos ayarını yapınca pcde internetim kesiliyor türktelekomla görüştüm pek anlayan biri değildi ama bizimle alakalı bir şey değil dediler. VMG3312-B10B Modeminde qos yapabiliyorum internet gitmiyor fakat bu modem eski düşük hız veriyor 2.5ghz olduğu için bunu...
  7. B

Yardım Zyxel dx3300-T1 modemde QoS ayarı nasıl yapılır

hocam uploada 18000 kbps down yazan kısma 70000 kbps girin sonrasında shaper ekleyin downla aynı değerde olsun. Aynı modem bende var ayarlar böyle olması lazım fakat ben ayar yapınca pcde internet kesiliyor.
  8. B

hocam bufferbloat testini atınız yardımcı olayım. Onun haricinde genel kısımdaki yeri etkinleştirip yukarı yazan yer upload aşağı yazan yer download kbps şeklinde gireceksiniz. Bu ayardan sonra modemi yeniden başlatın.
Geri