Arama sonuçları: *

1. E

3-4 anakart arasında kaldım yardım

asusdan aldım valla babus oc muhabbetinde hazır ayarları oldugu ve biosu guzel oldugu icin ses kartıda daha iyiymis wifi 7'de var daha ne olsun
  2. E

babus iyi güzelde 21k da cok ya okdr verecek olsam zaten aorus elite olanı alırdım dusecekse de nekadar düşer ki
  3. E

Yardım 4000-4500 tl arasında klavye 3000-3500 tl arasinda mouse ihtiyacım var

scyrox xpunk çok daha iyi çok kalitxesiz wraith klavyelerinin malzemsi ve switchnleri
  4. E

83.000 TL'ye toplanan sistem sizce nasıl?

babus ben senin 100k'ya kadar esneyebilecek bir butcen varmıs gibi hissettim sen güzel bi 9070xt al full beyaz sistem topla en iyisi
  5. E

83.000 TL'ye toplanan sistem sizce nasıl?

kotu kanka dicektim ki ram fiyatları geldi aklıma babus rgb onemli değilse aynı modul rami 3-4 k daha ucuza alabiliyorsun ve oynadığın oyun ne senin ağırlıklı olarak ne için alıyorsun yani birde exceria pro 5k'ya lama 3.5 civarına düşüyordu arada paylaşıyorlar forumda oyle bi inidrim olunca...
  6. E

🔥İndirim DAREU EK75 RT Magnetic Switch Klavye - Beyaz ₺2000

satıcı haric urun cop cok kalitesiz bir urun almayın arkadaslar + yazılımı cok kotu manyetik olmasının pek mantıgı yok adamlar hiçbirşey eklememis izlemistim incelemesini
  7. E

BABUS BUNLAR İNAN HİC ONEMLİ DEĞİL beyaz olması tek onemli o amperlere ihtiyac bile duymuyor zaten 9950 vs kullanamdıgın surece güvenlik katsayısı acısındna bile fazla zaten o miktarlar onlara bakmıyorum ben tipi tek onemil olan ama 2026 da ne olacak onu dsunuyorum 1766841122 asustaki bu siyah...
  8. E

Kablosuz Mouse önerisi Ort. 4000 bütçe

[H3 id='URLhttpsforum.donanimarsivi.comkonukablosuz-mouse-onerisi-ort-4000-butce.119394310742315-RAWM2BLeviathan2BV4RAWM+Leviathan+V4URLAL+GEC']RAWM Leviathan V4 AL GEC[/H3]
  9. E

SCYROX W6 GÜNCELLEME

dostum ikisinide bağlamana gerek yok ki kim diyor sana onu ikisini ayrı ayrı update edeceksin yedek mouse lazım update sırasında kullanılmıyor mouse ilk başta mouse'u update et sonra dongle'ı et başka bir mousela etmen lazım ama 1766811982 bak burada anlatmış zaten
  10. E

Işlemci THERMAL THROTTLING yapıyor olabilir mi??

evet termal sınıra ulasmıs 95 derecede limitlemiş oyun ici fpsle iligisi yoktur bence termal macun değişsen yeter
  11. E

rog strix olan peki güzel aslında ama en altta siyah bi kaç şey var onları boyamak veya beyaz bantlamak gerekicek dolmayanları
  12. E

ASUS 2026'DA RAM ÜRETİMİNE BAŞLIYOR

hepsi aynı ram aynı modul dostum etiket basıp dış plate'i değişiyor xpg lexar şu bu aynı şey içindeki modulu hynix uretiyor 1766731312 şuanki ram fiyatlarından ucuz olacak biraz daha ama eski fiyatlardan çok daha pahalı olacak yinede
  13. E

Wraith garantisi nasıl?

babus garantinin bi anlamı yok zaten garanti dısı olsa ne olacak
  14. E

arkadaslar selam beyaz sistem topluyorum şu üç anakart arasında kaldım hangisi sizce veya önereceğiniz farklı beyaz anakart var mı https://www.amazon.com.tr/GIGABYTE-B850-EAGLE-ICE-LGA1851/dp/B0F4HH1J7D?th=1 10k kampanyayla 500TL iade alabiliyoruz 9.5k'ya geliyor fiyatı wifi 7'li model bu...
  15. E

Wraith garantisi nasıl?

sallayınca gelen ses alt dpi tuşundan olabilir mi orayı tutarak salla bi olmadı içini aç bataryası çıkmıştır çok sallanırsa içindekileri de zarar verebilir skatesleri guzel sök yoksa geri kullanamazsın başka alırsın 1766673883 beyler mouse falan alacaklar sakin olsun alacaklar alsın yani çok...
  16. E

Yardım 4x16gb ram mi 2x16 mi

babus keşke alsaydım ya şimdi o iki ramle tum sistemi değişebilirdim :D
  17. E

Yardım B850 vs b870 anakart

a620 bile kaldırıyor 7800x3d rahatca
  18. E

Yardım B850 vs b870 anakart

Babus oyun oynicaksan 6k'lık bir anakart bile alsan ekrankartının vs pcie durumuna uygun olduğu sürece BU ANAKARTLA arasında 1 fps fark etmicek sağlam oc yapmicaksan denemiceksen birşeyler biosda vakit geçirmiceksen bu anakart sana 1 fps bile fazla sağlamayacak
  19. E

30 33k sistem önerisi

ozaman 9060xt 5060 falan bosuna almayın yani 2. el 4060 veya 5050 alın temiz 2. el işlemci alın 2. el ram alın geri kalanını 0 alırsınız işlemci olarak 7500f alır anakart https://www.amazon.com.tr/dp/B0C6HWG5K3 ramler cok sacma fiyatlarda tum planlari bozdu o ya 2. el tarafinda bulabilirseniz...
  20. E

30 33k sistem önerisi

yani valo cs fortnite r6 vs çıkmayan arada başka oyun denk gelirse ona girecekse arkadasın fps odaklı toplayın bosuna ek kartına basmayın tum butceyi
Geri