Arama sonuçları: *

1. Furkilata

Çok Saçma Bir Konu Hakkında Yardım Lazım

Yaş 30. geçen yıl pc topladım. Hanıma eski pcyi satıcam zamlanmadan yenisini topliyim falan dedim. Hatta tutar çok çıkmasın diye ekran kartını falan eski kasadan sökücem demiştim. Sistemi kurdum eski kasayı ekran kartsız ilana koyacaktım. sonra dayanamadım gittim ikinci elde 3070ti alasım geldi...
  2. Furkilata

Yardım Durduk Yere Trafik Cezası Yazılmış

yazılan yanlış cezayı yargıya taşıyorsun. Yargı cart curt ediyor başvurunu reddediyor( tahminime göre bakmıyorlar bile). Sonra gib e giriyorsun. Mahkeme ücreti diye cezanın üstüne cilalı bir bedel daha ödüyorsun. Sonuç senin cebinde para kalmıyor devletin kestiği parmak acımaz deyip yoluna devam...
  3. Furkilata

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

3070ti satıp geçicem. ortalama 20k civarı nakit vericem o da çok koymaz. tabi başka karta taksit olsa sıfır alırdım da paraf yok :(
  4. Furkilata

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Web 'e Özel İndirimler

bunu almakmı yoksa ikinci elde sapphire nitro plus almakmı 35kya falan. ama 8 10 aylık.
  5. Furkilata

Sahibinden Sattıgım M2 SSD Adam Değiştirmiş??? Bu Hangi Ürün?

ahmet sen ne zaman nası dolandırıldın ya
  6. Furkilata

Gelmeyen ürüne para gönderen de oluyor forumda örnekleri var. Mesele burada satıcının güvenilir biri olması. O yüzden şeffaflık ve bilinirlik önemli bir konu eğer ikinci elde ürün satıyorsanız. İpi sapı belli olmayan profilde birine elbette gönderilmez para. Aracı firmalar aracılığı ile...
  7. Furkilata

param güvendeyle günahımı bile göndermem. Şehir dışına gidecekse önce para eft havale ile alınır sonra ürün güzelce paketlenip kargolanır. İkinci el ürüne sıfır ürün almışız gibi muamele olması çok saçma. Allahtan büyük ilde yaşıyorum da ürün satarken zorlanmıyorum elden tak tak işlem bitiyor...
  8. Furkilata

Radeon RX 9070 XT'den RTX 5080'e Geçenler Ne Diyor?

şu tartışmaya girenleri aynı ringe bıraksak ne çıkar sonuç çok merak ediyorum :D mcgregor vs khabib halt etmiş bu vsnin yanında . sakin olun arkadaşlar yav altı üstü iki tane marka için birbirinizi yemeyin. ölümlü dünya amd en iyi olsa nolur nvidia en iyi olsa nolur bizim cebimiz para mı görüyor :)
  9. Furkilata

Yardım Radeon RX 9070 XT Aldım İyi mi Yaptım?

çok teşekkürler hocam bütün bilgilendirme için. Güzel artışlar olmuş. illaki bazı oyunlarda beklentinin altında olacaktır ama geçmeye değer bir fark söz konusu. benim kartı 14 15 e satarsam üstüne koyup taksitle ben de geçerim muhtemelen.
  10. Furkilata

Super bir artis olmus. Guzel bir indirimde bende cekeyim 9070xt ozaman.
  11. Furkilata

o tarz benchmarklarda çok fzla değişken bileşen oluyor. aynı sistemle farklı fpsler bile gördüğüm videolar oluyordu :D ondan dolayı birinci derece kullanıcıdan geri dönüş almak benim için daha kıymetli tam aradığım tarzda bu çok teşekkürler hocam.
  12. Furkilata

Kart gelince 3080ile dogrudsn fps farkini yazabilirmisiniz hocam ben de dusunuyorum da 3070tiden gecmeyi. Mesela 3080le 100-120arasi fos aldiginiz oyunda ayni ayarda bu kartla ne kadar aliyorsunuz gibi karsilastirilmali yaparak guncellerseniz supper olur her acidan . Tabi vaktiniz olursa 🙂
  13. Furkilata

Çözüldü✓ RTX 3070ti Vs RTX 5060 8gb Vs Radeon 9060xt 16gb

Bende de 3070ti var msi suprim x en tepe sogutmaya sahip ben bile en baba 15e satarim diye planliyorum ikinci elde. Palite bu para cok cok fuhuş bir fiyat. 3070ti in ederi 15den fazla da olamaz zaten kotu sogutmaya sahip modelleri en fazla 12 13eder
  14. Furkilata

Bilgisayarım Kaç TL Eder

Notebook piyasasini bayadir takip etmiyorum hocam ya bilgim yok o konuda
  15. Furkilata

Bilgisayarım Kaç TL Eder

16gb ramin ve ssdnin hatrina 10k eder . Diger parcalari gunumuzde keyifle kullanmak zor. İnsana zulmeder o kart ve islemci. Ofis pcsi olarak kullanilabilir . Ama guncel oyunlarda bir tik yorar insani.
  16. Furkilata

1.1 Milyona Otomatik Araç Tavsiyesi

çok model takıntın yoksa auris de bakabilirsin. 1.4d veya 1.6 bakmanı öneririm. konforu güzel bir araba. ama ön camı biraz fazla yatık. görüş açın çok ferah değil.
  17. Furkilata

Sizce Ps 5 Almalı Mıyım ?

konsol oyundan alabilirsin çok güvenilir birine benziyor :kekw:
  18. Furkilata

Fivemciyim Mikrofon Tavsiyesi Verirmisiniz ?

açıkcası doğrudan sesli bir ortamda test etmedim genelde kullandığım alan hep sessizdi. bu yüzden sıkıntı yaşamadım ben ama model olarak az eski bir model olduğundan gürültü engelleme vs özellikleri olmayabilir. ama kardioid bir mikrofon olduğundan sesi en çok önden almakta. yanlardan çok az...
  19. Furkilata

a6t modelinde kolla geliyordu masaya sabitlemelik ama ben onu pek tavsiye etmiyorum . a6v modelinde masa tripoduyla geliyor o daha az yer kapladığından bana daha pratik geliyor. kol biraz fazla karmaşaya yol açıyor. iyi bir stand alırsan orası ayrı tabi...
  20. Furkilata

fifine a6v kullanıyorum memnunum. fiyat olarak yüksek değil ama performans olarak güzel. amazonda beyazı 3k sanırım. internetten videolarını izleyebilirsin ses performansı için
Geri